Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gezenbilir Çanakkale Grubu
Ad - Soyad: Onur Kalfaoğlu
Doğum Tarihi ve Yeri: 1983 - Çan
Memleket: Çanakkale
Semt: Merkez
İlgi Alanı: Ralli, Off-Road, tüplü dalış, fotoğrafçılık
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Bütün Gezenbilir ailesinin Kurban Bayramı kutlu, mutlu olsun; nice brilikte gezip göreceğimiz bayramlar geçirelim :)
Öncelikle hoş geldiniz aramıza. WRC esnasında Antalyanın pek çok yerini gezip keşfetme olanağım oldu offroad ve kamp için inanılmaz bir doğası var çok şanslısınız :)
Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.
arkadaşlar gezenbilir.org sitesi hiç açılmıyor, kullanıma tam açılmadığındanmı yoksa bir sabotajjjmı ;D
Ynt: 4. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (16 Eylül 2009)
İstanbul'da olsam bende katılmak isterdim ana şu an için olamayacağım :(
hepinize afiyet olsun.
Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.
hayırlı uğurlu olsun hepimize, planlanan organizasyonlar içinde elimizden geleni yaparız
Ynt: Husky Bizam Çadır Önerir misiniz?
Arkadaşlar bende bahar ve yaz aylarında hafta sonu kampları yapmak için çok ağır şartlarda kullanmayacağım malzemeler almak istiyorum, araştırmalarım sonucunda...
Merhaba ben Onur. Çanakkaleliyim ama İstanbul'dayım.
Motor sporları hakemliği yapıyorum, iktisat mezunuyum. Ralli ve offroad hastasıyım. Tüplü dalış yapıyorum. Fotoğrafçılıkla ilgilenmeye çalışıyorum. Ufak tefek kampçılık denemelerim oldu ama daha ciddi...