Arama sonuçlarınız

1. edessastelio

Enerji Sorunum Bitti !!!

ENERJİ SORUNU !!! 2008 yılından beri bir türlü dikiş tutmayan ENERJİ sorunumuz çözüldü!!! Bu güne kadar, bileninde bilmeyeninde, olumlu veya olumsuz yorumları kafamı karıştırdığından bir türlü cesaret edemediğim değişikliği 05/07/2014 günü yaptım...Sonuç mükemmel..... Urla'da konakladığım bir...

2. edessastelio

Desteğinizi Bekliyoruz, Teşekkürler.

Merhaba; "PASHA" Denizli'den HILLS fotoğraf yarışmasına katıldı. Desteğiniz için aşağıdaki bağlantıya tıklayıp beğenmeniz yeterli. Teşekkürler... https://www.facebook.com/HillsPetTurkiye/app_728094410540259?app_data=140 Yarışmada derece alabilmesi için Resime tıklayıp açılan HILLS sayfasını...
  3. edessastelio

Manyetik Tasarruf cihazı

Merhaba arkadaşlar; Bu sabah gelen bir maille, Yakıt tasarruf cihazını kampanyalı göndereceklerini yazmışlar. Gerçi bir mikter para ödeniyor ama, buna rağmen bir deneyeyim dedim. Adı geçen firma ile uzaktan yakından alakam yoktur, duyuru amaçlı yazdım. Ürünü incelemek isteyen arkadaşlar için web...

4. edessastelio

İZMİR KAMP VE KARAVAN DERNEĞİ-Yeni üyelerimize merhaba etkinliği‏

Merhaba, Arkadaşlar; Aşağıdaki mail tarafıma gönderilmiş olup ilgilenen arkadaşlara bilgi olsun diye burada paylaşıyorum. Derneğimizce 09-10 mart 2013 tarihlerinde Kuşadası’nda YENİ ÜYELERİMİZE MERHABA etkinliği düzenlenmiştir. ETKİNLİĞİN YERİ 1- Karavanı ile gelecekler için...
  5. edessastelio

Olumsuzluklar Bitmiyor; Soyut Karavan

Merhaba,Gezenbilir üyeleri; 2007 yılından beri Motokaravanımdan dolayı yaşadığım olumsuzlukları birçok topikte dile getirmiştim. Gerekirse roman gibi burada tekrar yazmaktan çekinmem. Eski defterleri şimdilik karıştırmayalım. Motokaravanımızı tadilat için bıraktığımız bir holding A.Ş.den...

6. edessastelio

MOTOKARAVANIMIZ ? Ahmet Özdemir-Denizli

Merhaba arkadaşlar; Aslında 2007 yılından beri bir karavan mağduruyum. Gezenbilire üyeliğim epey eski olmasına rağmen sadece okuyucu idim. Birgün bugüne kadar karavanımdan dolayı olumsuz yaşadıklarım başkalarına uyarı olsun düşüncesi ile tanışma bölümüne önceden yazdığım hikayemi bu topiğe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,938
Kaydolan Son Üyemiz
sasaasso

SON KONULAR

Geri