Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 92 Benzinli Defender için Elektronik Ateşleyici
Bu elektronik kit in yakıt tüketimini azalttığı kesin bir şekilde belirtiliyor da acaba çekişe katkısı da gözle görülür bir şekilde artıyormu.Zaten asıl sıkıntı burada.Lpg de çekiş çok düşük.Rampalarda insan ifrit oluyor.Bunu nasıl...
birşey daha aklıma takıldı:acaba bu kiti taktıktan sonra avans ayarı gerekir mi?birde bobini elektronik ateşlemeye uygun bobinle değiştirmek gerekiyormuş.hangi bobini tavsiye edersiniz?kimi arkadaşlar bobin değişikliğinden sonuç alamamış.bu...
Ynt: Defender 110 Yakıtından Şikayetçiyim
lpg kid lerin markalarının yakıt tüketimleri üzerine etkisi var mıdır?mesela atiker mi çok yakar brc mi?tabi beyin kapasiteleri aynı olmak koşulu ile.ikincisi bu beyin ya da regilatör denen parça 2500 cc bir motorda ne büyüklükte olmalıdır?100 lük mü...
Arkadaşlar bu aletten ben de sipariş verdim İngiltere den de bulunduğum yer de bu aletin montajını yapabilecek usta bulunmaz.Bana bu aletin montajı ile ilgili resimli ve detaylı bir anlatımla yardımcı olan biri var mı? Benim gibi duruma...