Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Adnan bey canları sağolsun. neden iç piyasaya da satıp pazar hacimlerini büyültmüyorlar merak ettim.
bizim paramız geçer akçe deyilmiymiş.
Adnan bey kolay gelsin tekrar,
Lastiklerin üzerine gelen o davlumbazları nereden temin ettiniz acaba her araca göre varmı.
Ynt: Kamp Alanları
Öner Bey selamlar çok güzel bir çalışma elinize sağlık.bende bir navigasyon kullanıcısı olarak teşekkür ederim.yalnız merak ettiğim bu bilgiler internettenmi derlendi yoksa bizzat gezip gördüğünüz yerlerde varmı içinde.faydalı bir iş yapmışsınız.
Adnan bey kolay gelsin.
Çok güzel zırh gibi kaplaşmışsınız aracın içini sıcak-soğuk-ses işlemez artık.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)
Atilla abi geçmiş olsun vede hayırlı olsun.şimdi her halde bir yorgunluk kahvesi içiyorsundur keyifle :)
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Sn. modelci selamlar,
bende de vito araç vardı.alçak tavan olduğu için sattım çok temiz bir araçtı.yüksek tavan 2001 model bir sprinter aldım.
eğer tavan yükseltme işine girerseniz bu forumdan edindiğim bir bilgiyi sizinle paylaşayım...
Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi?
Hayır temennisinde bulunan tüm dostlara teşekkür ederim.Motorkaravan yapım aşamasında da sizlerin engin tecrübenizden faydalanmak isterim.
Ynt: Türkiye Koşullarında Karavanda 4x4 Gerekli mi?
Cavit hocam selamlar,
Ben bir senedir kafa yordum :) vede avatar resmimdeki vito aracımı bir ay önce sattım ve Türk telekomdan ihale ile satılan sprinter lardan bir tane aldım.gezenbilirde satılık ilanları vardı.belki görmüşsünüzdür.böyle...