Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 7.50-16 Lassa Traktör Desen+ Çarpısanturk Jant Takımı
vardı goktuğ abı o lastıklerı yapılan buyuk organızasyon ve ıkı gezıde kullanabıldım. Benı o lastıkler varken hıc cektığını hatırlamıyorum. Hatta benı cektığını hatırlamıyorum ben senin. Foto eklemek problem deıl hard dısk ladık te ben...
Ynt: 7.50-16 Lassa Traktör Desen+ Çarpısanturk Jant Takımı
lastıklerın resmını ehemen yukleyemem toyota pajero gibi 6 bijon araclara uyar lastıklerın durumu cok ıyı
7.50*16 4 adet Lassa traktör desen lastik (Lastikler daha once hıc tamır görmemıs durumları cok ıyıdır sıfıra yakın denilebilir ve suan jantlara takılıdır. Ic lastıklıdır.)
4Adet Çarpısanturk Ofsetlı Jant
Fiyat olarak 700TL dusunuyorum.
Tel: 05425428101
05413960696
Ynt: Sivas 2. Off-Road Şenliği Duyurusu (17-18-19 Eylül 2010)
çok istememe rağmen malesef katılamıcam:( okullar başlıo hafta sonu gidip yurda yerleşmem lazım içim gidiyo sivasa ama napcam bilmiyorum aslında geç de giderimde motorsikleti götürcem ondan sıkıntı oluo :(
Ynt: Pajero Benzinli mi- Dizelmi + karar için fikir
Yaşım 19 olmasına rağmen 2 Lada Niva ve sonrasında 3 Pajeroyu sırf offroad amaçlı yancı olarak deil şöför kullandım. Size şunu söyleyebilirimki performans kaygınız yoksa düşünmeden alabilirsiniz tabi alırken orjinal, yoruklmamış...
Ynt: Pajero Benzinli mi- Dizelmi + karar için fikir
selamlar...
şuanda 3. pajeromuzu kullanıyoruz. Ve sanayideki ustalarla muhabbetiniz artar kısmına katılmıyorum. Şuanda 3.5 kısa pajero kullanıyoruz. Daha önce 1990 ve 1993 model 2.6 kısa kasa kullandık. Zorlamanın sınırlarını zorladık fakat...
parkura bağlı abiciğim:) hep yakup abi bizi geçmedi biliosun...örnek 2009 fatsa. beni bir kere geçti :)
geldiğimizde oyunlara kesin katılabilcez dimi o kadar yol gelipte araç sayı sınırından felan ortada kalmayalım.
1 bülent kök defender sivas
2 ömer altun hilux sivas
3 mustafa aslan patrol sivas
4 süleyman güleçyüz defender sivas
5...
Ynt: Karadeniz Off-Road Birliği 4. Kampı (Ordu Çambaşı Yaylası) 17-18 Temmuz 2010
Herşey çok güzel ve eksiksizdi. Yarışlar da çokheyecan verici ve beni kahrediciydi (ben katılamadığımdan dolayı ;D ;D) Ayrıca beni misafir ettikleri için Ordu ve Fatsa ekiplerine tetrar kendi adıma teşekkür ederim.
Ynt: Karadeniz Off-Road Birliği 4. kampı (Ordu Çambaşı Yaylası)
Süper bir etkinlikten sonra Ladik'e geri döndüm. Herşey çok güzel ve eksiksizdi. Yarışlar da çokheyecan verici ve beni kahrediciydi :) (ben katılamadığımdan dolayı) Ayrıca beni misafir ettikleri için Ordu ve Fatsa ekiplerine...