Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
arkdaşlar gezide çekildiğiniz özel fotoğraflar dışındaki grup ve araçların fotoğrafları varsa görüntülerin hepsini tek cd de toplama işini üstlenmiş bulunmaktayım. sizde katkı sağlayın bu günü birçok...
Ynt: Hatay-Adana Off Road Grubu İskenderun - Madenli - Çamur Adam Belgeseli (6 Mart 2011)
hatay ve adanadan katılan arkaşların listesi;
1. Menderes ŞEREFLİŞAN Land Rover-Series3
2. Yaşar Ergün- Suzuki X-90
3. Erdinç Ediboğlu, Alper Tüydeş ve HRT Kameraman arkadaşlar - Ford Ranger
4. Mustafa...
Ynt: LPG de kalite farklılığı varmı?
kesinlikle farkedyor. şöyleki çok km yapan ve burdaki ustalarımız kadar olmasada iyi teknik ve sürüş bilgisine sahip biri olarak söylüyorum farkedyor. ve bunu şehr içinde değilde özellkle uzun yolda çok farkedyosunuz bunun bir nedenide peşpeşe farklı markalı...
Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu
kurumsallaşma yolundaki adımlar çok güzel.. aramızdaki sevgi saygının bitmemesi ve devam etmesi için gerkli bir adım attık menderes hocamıza manifesto hazırlığı için teşekkür edyorum gerçekten etkili ve önemli...
Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları
nadir bey bilgilendrmeniz için teşkkürler ayrıca emeğinize sağlık şahane işler yapyosunuz gerçekten. saygılar..
Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 011
güzel bir gezi olmuş bu güzelliği bizlerle paylaştığınız için tşkkürler o yolları yaşamaış gibi olduk :) hataya yolunuz düşerse bekleriz antakyadan sevgiler..
sedat abi aydınlattığın için teşekkür ederm götürülen güçlü demokrasiden nasıl güçlü bi araç olduğunu anlamış bulunmaktayım...
arkdaşlar bu siyah canavar ne öyle çok farklı ilk defa göryorum böylesini fotoğraf yanılmasımı bilmiyorm arkadaki unimog bile küçükmüş gibi duryor yanında :)
Ynt: Gezenbilir Hatay Grubu; Sarıseki Kanyonu Offroad Gezisi (16 Ocak 2011)
gerçekten muhteşem bi geziydi çok şanslı hissedyorum kendimi bu güzelliklere şahit olduğum için.. fotoğraflar için teşekkür edyor ve devamını bekliyoruz :)