Arama sonuçlarınız

1. georoad

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Ynt: Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland zafer hocam her kare bizi başka diyarlara sürüklüyor gerçekten ordaymışız gibi capcanlı fotoğraflarla süslü hikayenizi bizimle paylaştığınız için tekrar teşekkür edyorum.. iyisinizdir umarım sağlıcakla...

2. georoad

Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010) menderes hocam ve özellikle eşsiz birgüne katılma fırsatı verdiği için erdinç abime sonsuz teşekkür hayatımda unutamıcağım birgündü desem abartmış olmam gerçekten...
  3. georoad

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi türker bey henüz araç bulabilmiş değilim telsiz de benm için çok ileri aşama ama verdiğiniz bilgiler ve emeğiniz özellikle burdaki özveriniz için teşkkür edyorum.. sevgiler gezenbilir ailesi adına..

4. georoad

CB Telsiz Seçimi

Ynt: CB Telsiz Seçimi takip.
  5. georoad

Hatay Gezenbilir Off-Road Grubu için Telsiz İhtiyacını Belirleme

Ynt: Hatay Gezenbilir Off-Road Grubu için Telsiz İhtiyacını Belirleme 1- Erdinç Ediboğlu - 2 Adet 2- Sedat Bakır - 1 Adet 3- Menderes Şereflişan - 1 Adet 4- Levent Çokluk - 1 Adet 5- Mevlüt Duman - 1 Adet 6- Yılmaz Altunay - 2 adet

6. georoad

Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise....

Ynt: Gerçek Bir Arazi Aracınız Var ise.... .

7. georoad

Tam O Anda !!!

Ynt: Tam O Anda !!! gerçekten o anda olmuş :D :D teşekkür edyorum güzel paylaşım..
  8. georoad

Thames - Trader ve NAFD

Ynt: Thames - Trader ve NAFD bir çentik benden :D hayırlı olsun abimize
  9. georoad

Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010)

Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010) erdinç abi hido yanımızda olsa; ben nekadar az şey yapyomuşum der beni görünce :D bunlar basit şeyler hallolur bana daha elle tutulur bişeyler ekle onlarıda yapayım :D :D :D

10. georoad

Ynt: Hatay Off Road; Amanoslar Doğu (Belen) - Batı (Madenli) Geçiş Gezisi Duyurusu (12 Aralık 2010) güzel organizasyon olcak yine ko-pilota ihtiyacı olan varmı :D

11. georoad

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Ynt: Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km saat 23 civarı tesadüf farkettim ve bıkmadan usanmadan okudum izledim duygulandırdığınız anlar çok oldu ve saat sabah 5.33diyeceğim tek kelime elinize yüreğinize sağlık....
  12. georoad

Hatay - İskenderun; Üçgüllük - Kurtbağı - Yanar Taşlar Gezimiz (05 Aralık 2010)

Ynt: Hatay - İskenderun; Üçgüllük - Kurtbağı - Yanar Taşlar Gezimiz (05 Aralık 2010) çok güzel bi gezi olmuş aranızda bulunmayı çok isterdim doğrusu ama geziden az önce tesadüf erdinç abiyle karşılaşınca haberim oldu :( sağlık olsun başka güzel günlerde buluşmak dileğiyle..

13. georoad

2012 Nivalar

Ynt: 2012 Nivalar hatta o klasiğe birde merdüven şasi ekleseler :D
  14. georoad

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva maşallah hocam emeğine sağlık
  15. georoad

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva yeni sistemin hayrlı olsun. çekişte hissetmesen bile en azından meksefe platin derdinden kurtuldun yalnız gördüğüm kadarıyla lpg vs çok dağınık kaput altında. motor kısmını biraz geriden geniş açıyla çekerseniz belki güzel düzenlemeler yakalayabiliriz.. tekrar hayrlı olsun...

16. georoad

Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu

Ynt: Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu 1- Sedat, Gülcan, Tuğçe Bakır-Adem Kaya-Mitsubishi Pajero- 4’lü Ocak Seti ve bir adet mutfak tüpü,4'lü zigon sehpa 2- Erdinç, Aliye Ediboğlu-Ford Ranger-Çocuklara, anneye, babaya kıyafet-Elektrik Süpürgesi-Uydu Alıcısı+30m Uydu Kablosu...
  17. georoad

Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu

Ynt: Amanosların Eteğine Hayır Duasına Off-Road Yolculuğu erdinç abi belki ko-pilota yerin varmı yokmu bilemyorum ama 14 kasıma alınması iyi oldu daha dolu bişekilde gideriz :)
  18. georoad

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn yeni nivamı alayım düşceğinden emin olun özellikle sizle tanışmak ve yeni uygulamalar yapmak için :) sağlıcakla kalın..

19. georoad

Off-Road Araçlarında İç Dizayn

Ynt: Off-Road Araçlarında İç Dizayn çalışmalarınızı şimdi gördüm gerçekten mükemmel.. emeğ n ze sağlık ve işarett...
  20. georoad

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva neden olmasın hatta güzelde olur özellikle tamirat işlerinde büyük kolaylık olur. yalnız diceğim şu belki yüksek hızda kullanmıcaksın bilmiyorum ama eski samaramdan tecrübemi paylaşayım malum samaralın kaputu önden açılyordu ve 100 120 hıza çıktımmı uzun yolda kaput sağ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri