Arama sonuçlarınız

1. ardaelektronik

Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ?

Ynt: Grand Vitara İçin On - Off Diff Lock ? Arkadaşlar Trakya Bölgesinde Bir İlk Her Türlü Araca ARB havalı kilit uygulamasına başlıyoruz. (Aracınızın Markasını ve Modelini Belirtiniz) Tekirdağ'da İlk Aracımız Olan 2001-V6 GrandVitara'ya bu hafta Ön ve Arka ARB Kilit Montajı yapıcaz...

2. ardaelektronik

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?..
  3. ardaelektronik

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. Fatih arkadaş aracını güle güle kullan

4. ardaelektronik

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? Grand Vitara 2001 Model 2.5 V6 150hp (Düz Vites) 100km. 14LT Lpg yakıyor Tartarini sıralı sistem büyük kafa (Ardaotogaz-282_2635454) TAVSİYE EDER VE TEK GEÇERİM. T A R T A R İ N İ
  5. ardaelektronik

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba; Ben, Hüseyin Arda Yaş - 45 Tekirdağ'da Elektronik & Alarm ,Güvenlik (www.ardaelektronik.com) işiyle uğraşıyorum. Aracı iki arkadaş offroad gezilerinde (www.trakoff.org) ve avda kullanmak için hazırladık. Grand Vitara 2001 2.5 V6 150hp ARAÇTA...

6. ardaelektronik

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996)...

7. ardaelektronik

Grand Vitara V6 2.5 Üst Sepet Yapmak

Arkadaşlar aracıma üst sepet yapıp projektör falan montaj yapmak istiyorum. Bilgi ve fotolarınızı benimle paylaşırsanız sevinirim.
  8. ardaelektronik

Grand Vitara Yardım

Ynt: Grand Vitara Yardım Sizi aramızda görmek isteriz. www.trakoff.org (Trakya offroad klübü) Hüseyin Arda (Arda Elektronik) 100 yıl san sit.Tekirdağ
  9. ardaelektronik

Suzuki X 90 Aldım

Ynt: Suzuki X 90 Aldım Merhaba ; Ben size arkadaşın telefonunu vereyim detayları ona sorun daha iyi yardımcı olur. Merih Utkular:0552-2825959 (Ayrıca o tüfek havalıdır ve hiç bir canlı hedef alınmamıştır sadece sportif amaçlıdır)

10. ardaelektronik

Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 Lastik Yardımı Lütfen

Ynt: Suzuki Grand Vitara 2.5 V6 Lastik Yardımı Lütfen Merhaba aynı araçtan bizde aldık. 2001 V6 2.5 Lastik: İnno turbo 205x80x16 Jant: Dışa ofset Maslakta özel yaptılar. Yükseltme kiti: Fourtart Vinç: Tmax 9000 Tampon: Vinç takıldı. Halat...

11. ardaelektronik

Suzuki X 90 Aldım

Ynt: Suzuki X 90 Aldım Hayırlı olsun Yaşar bey; Tekirdağ'da arkadaşım da aldı aynı X90 dan,yükseltme kiti falan taktı araç süper oldu. Geçen günler iptal edilen intercity trophy için İğneadaya gitik. Aracı görmek istersen sana foto gönderirim. Ayrıca www.trakoff.org sitemizi ziyaret etmeni...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri