Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Çeki Demiri Satıcıları ve Ruhsata İşletme
Benim aracım pengeot 307. Bayağı araştırdım bu çeki demiri işini.. Konyada tek firma çıktı oda BOSAL..
Memnuniyet açısından sorarsanız arkada görünen sadece demir parçası..Takıyorsun çekiyor o kadar... Aynı firmadan aldım ve taktırdım sanırım 2...
Ynt: Cekme Karavan Tavsiyesi
Sizin düştüğünüz ikileme ben de düştüm. Hiç canlı görüp içine oturmadığım sadece fotoğraf ve yazılardan tanıdığım karavanın nasıl bişi olduğunu görmek için Adapazarına gittim.
Sunta ve Strafordan oluşan bu araca 12-13 bin lira gibi bir paranın...
bu gün öğle arası arkadaşımla gezmek için daireden dışarı çıktık. Ana cadde üzerinde 3 motor gördük. Tam tekmil kıyafetler motor üzerinde 2 şer kişi kasklarda iletişim sistemleri vs...
hava soğuk olmasına rağmen maşallah geziyorlar güzelim memleketimizi diye muhabbet ederken bizden 100-150...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Slm lar herkese.
Sami Özkan ben. 44 yaşındayım. Hökümat memuruyum ;D ;D ;D ;D
Geçen sene üye oldum.kendimi tanıtıp tanıtmadığım hatırlamıyorum..
Çekme Karavan ve chooper motor sahibiyim. ama karavan motoru unutturdu :D ;D
Ynt: Fethiye ve Çevresindeki Karavan Kampları
Karagözler bisiklet işi tamam. 1 Ay önce aldım.Yerini Hazırladım.Karavanın içinde taşıyacağım. >:( >:(..
Uygun bisiklet taşıma aparatı yaptırmayı düşündüm.. Ama karavanın içinde taşımak daha mantıklı geldi.
Önerdiğiniz jeneratör aydınlanma içinse...
sizlere katılıyorum arkadaşlar.
önemli olan yapılan işten keyif alabilmekte.Ben de bu karavandan inanılmaz keyif aldım.Sadece ben değil ailem de çok keyif aldı.Herkes mutlu. Yazı iple çekiyoruz. Hem yazı hem emekliliği. Bu iş Tam emekli işi.Çık evden Kafan estiğin...
Metin Bey gürültüyle aram hiç hoş değil. Bence öyle yerleri kara listeye alıp hiç uğramamak.
Ben gündüz gezip Gece az bir yol katettikten sonra güvenli benzinlik veye otoparklarda gecelemeyi düşünüyorum.
sadece fethiyede bir karavan kampında...
Enver Bey tavsiye ve rehberliğiniz için çok teşekkür ederim.Öncelikle rotamı yazmadığım için özür diliyorum.2010 yazı Konya-Seydişehir-Akseki_manavgat-Antalya-Kemer güzergahını kullanarak olimpos (Çıralı) ya kadar gidip geldim.Harika bir gezi...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Geçmiş olsun yücel bey,
sizlerin sağlığının yerinde olması sevindirici haber.. tekrardan geçmiş olsun
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)
Yücel bey,
Çelebi Güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık.sanırım bu yaza yetiştireceksiniz bakarsınız yollarda karşılaşırız ;D ;D
ha gayret diyeyim size ....
tşk ederim yusuf bey,
Bir cesaret aldım. iyikide almışım ;D ;D
2010 yaz tatili hanımın ve çocukların o kadar hoşuna gitti ki bu yazı iple çekiyorlar...
Laf Aramızda karavan almama o kadar karşı çıkmışlardı ki :) :) :)
sevgili arkadaşlar
bu yaz fethiye ve çevresini gezmeye karar verdik. Karavanımız hazır. Yaz ve izin aylarını beklemek kaldı 8). Fethiye merkezli kaş-demre-ölüdeniz çıkabilirsek bodruma kadar olan sahil şeridini gezmek istiyorum.
Fethiye yöresinde gezilmesi görülmesi gereken yerler ve karavan...
Ynt: Konya Çevresinde Kamp Yapabileceğimiz Bir Yer Arıyorum?
Slm lar
Sayın Kuzu pirzola. Sanırım Konyada okuyorsunuz ve konya ili yakınlarında kamp yerleri arıyorsunuz.Biraz grup olarak mersin silifke yöresine yönelmişiniz. kararınızı tekrar gözden geçirip konya' ya çok yakın olan...
tşkler burak kardeşim
foto çok... ama buraya atmayı bit türlü beceremedim.
yaz ve kış tatil fotolarımı yayınlamak istedim ama yapamadım.Ben de facebook ta yayınladım ;D ;D ;D
buraya fotoğraf yükleme yolunu anlatırsanız sevinirim
Ynt: Çeki Aracı Tavsiyesi?
slm lar,
Ben 2010 yılında 5,25 avrupa çekme karavan alıp tadlattan geçirdim..
aracım 1.6 lpg li pengeot 307 otomatik.. Geçen sene Konya-Kemer Çıralı arasında 2 sefer gidip geldim.. sorun yaşamadım..
rampalarda bayağı vites düştüm.. Yakıt olarak 2 ye katladım o kadar...
SLM LAR,
Çekme karavan almak isteyen arkadaşlarıma atilla beyin tavsiyesine harfiyen uymalarını tavsiye ederim. Ben de bayağı araştırdıktan sonra
2. el avrupa bir çekme karavan aldım. Bana maliyeti çeki kancası dahil 7.000 lira civarında oldu. Karavan 1987 model...
Ynt: Ford Tourneo Connect ile 2600 Km'lik Gezi
SLM LAR,
ÖNCELİKLE HAYIRLI OLSUN ARACINIZ.
BEN DE SİZİNKİ GİBİ BİR CONNECT DÜŞÜNÜYORUM.ARAŞTIRMALARIMDA HERKES YAKITINDAN ŞİKAYETÇİ. 75, 90 VEYA 110 HP.
HEPSİDE SINIFININ EN FAZLA YAKAN ARAÇLARI SANIRIM...
FİAT VE FORD ARASINDA KARARSIZ KALDIM...