Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı
Takdire şayan bir çalışma.
Elinize emeğinize sağlık. Ustalarınızıda tebrik ederim.
Naçizane tavsiyem bu konuyu detaylı fotolarla beraber yabancı restorasyon ve mog sitelerindede yayınlamanız.
Tr de de neler yapıldığını görsün tüm dünya.
Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU
Srtomberg karbüratör yerine "Carter / Weber / Edelbrock 500 veya 390 veya 465 Holley dört barell veya 2 barell karbüratör takılır.
Açık hava filtresi
Sağlam bir headers
= 200 adet beygir 21lt/100 km benzin tüketimi 85-90 krş benzinde. 50-55 krş...
Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU
;D ;D ;D ;D
SAAB ın sahibi çok isteyip indirimmi yapıyor yoksa gerçekten benim 130 a tav mı oldu çözemedim.
29000 isteyip üste 5000 verirsen olur diyor arkadaş bizim 130 böylece 24000 etmiş oluyor.
Ben zaten 20,000 fiyat koydum. Niye 24.000 veriyo acaba...
Tesadüfen rastladım
Daıly 4x4: en küçük yüksek performanslı off road (arazi) kamyonu
Daily 4x4 hafif kamyon kategorisindeki en iyi taşıma yükü ve arazi performansı kombinasyonunu sunmaktadır ve her yolda, her iklimde ve her yol yüzeyi koşulunda hareket etme kabiliyetini garanti etmektedir.
Bu...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
130 kasa nadiren çıkar.
Özel siparişle belli kurumlara üretilen sağlam makinalardır. Malum sitede yapılmışları 30.000 tl ve üzerinde fiyatlarda
Ynt: .......BAŞIMIZ SAĞOLSUN ......24 şehit
MEMURLAR.NET den alıntıdır.
Bu terör olaylarını kınayan atıp tutan dağı taşı boşuna mermiye boğan çok kızınca milletine de kötü konuşan hükümetimizden
bu olayları bitirmesinin bekliyoruz.
Beklediğimiz hükümetin vekillerinden bazıları.
Bunlardan...