Arama sonuçlarınız

1. ncmsrn

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) Defender kardeşliği 130-V8 110-V8 ;D

2. ncmsrn

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013)

Ynt: 6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Görselleri (29-30 Haziran 2013) birkaç foto. Extrem yarıştan.
  3. ncmsrn

Mutand - Tuhaf Araçlar

Ynt: Mutand - Tuhaf Araçlar Devamı ;D ???

4. ncmsrn

Mutand - Tuhaf Araçlar

Ynt: Mutand - Tuhaf Araçlar Devamı
  5. ncmsrn

Mutand - Tuhaf Araçlar

Ynt: Mutand - Tuhaf Araçlar Devamı

6. ncmsrn

Mutand - Tuhaf Araçlar

Yorumsuz olarak bazı araçlar ??? ??? ???

7. ncmsrn

Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ?

Ynt: Yedigöller 'e Yol Yapılıyormuş Bilen Varmı ? Yeni yol yapılmaktan ziyade mevcut yol yeniden yapılıyor. Yani iyileştiriliyor. Viraj, rampa, köprü, asfalt anlamında. Yeniden başka bir güzergahtan yol değil .
  8. ncmsrn

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Seben den sonra gölete kadar yaklaşık 20 km ilave : 190 km. Diğer Bolu güzergahından - 20 km : 210 km Gölete Bolu istikametinden geliş için Seben ilçe merkezinde çok önce. Beypazarı istikametinden ise Seben ilçe merkezinden 20 km daha ileride. Konforlu olarak otoyoldan Bolu ya gelip Beben...
  9. ncmsrn

Cok Uzun,rota otoyoldan bolu + 30 km daha kisa

10. ncmsrn

Şenol bey günaydın. Sıçrayan balıkların fotoğrafına ait link http://www.gazete5.com/haber/kacak-balik-avcilarina-15-bin-tl-para-cezasi-323966.htm İlave birkaç görsel. Aşağıdaki link te göl ve yakın çevresine ait resimler mevcut...

11. ncmsrn

Mevki hakkında görseller. Göletin içinde kalan cami ibadete açılacak Su seviyesinin yükselmesiyle Seben Taşlı Yayla Göleti’nin içinde kalan cami ibadete açılacak. İl merkezine 35 kilometre uzaklıkta bulunan, Abant Gölü’nün 7 katı büyüklüğündeki göletin su tutmaya başlamasının ardından...
  12. ncmsrn

Satılık Pw250 1993

Ynt: Satılık Pw250 1993 Satıldı Aracım Çanakkale ye satılmıştır. Dün geçici plaka takılıp Bolu - Çanakkale yolunu tamamlamıştır. Yeni sahibine hayırlı, uğurlu olur inşaallah. Konu kapatılabilir.

13. ncmsrn

Dodge Şanzıman

Sahip olduğum 1993 model pw250 fargo üzerinde 4 ileri şanzıman mevcut. Bunu 5 ileri ile değiştirmek istiyorum. + ve - leri ile konu hakıında bilgisi olan üyelerimizden yardım rica ediyorum. Üzerindeki orj. şanzıman NPG 435 tipi. Aynı aracın bazı modellerinde opsiyonel ve orj. olarak...
  14. ncmsrn

Satılık Pw250 1993

Ynt: Satılık Pw250 1993 Teşekkürler ömer. Hayırlısı inşallah
  15. ncmsrn

Satılık Pw250 1993

1993 MODEL FARGO PW250 ÇİFT KABİN. ARAÇ ORİJİNAL 23,700 KM DEDİR. KONDÜSYONU ÇOK DÜZGÜN OLUP YORULMAMIŞ, YIPRANMAMIŞTIR. MİLLİ PARKLAR GENEL MD. ALINMIŞTIR. 7 YIL HİÇ KULLANILMAMIŞ, KULLANILDIĞI SÜREDE İSE SADECE YAZ MEVSİMİNDE GÖREVLİ OLDUĞU MİLLİ PARKA BULUNDURULMUŞ, KIŞ MEVSİMİNDE KAPALI...

16. ncmsrn

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Ön tampon çok şık olmuş. Nerde yaptırdığınızı ve fiyatını rica ediyorum. Aynısını benim 91 hilux a uygulamayı düşünüyorum.
  17. ncmsrn

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Hakkı bey Amortisörlerin üzerinde kod numaraları vardır. Amortisör üzerinden veya ustanızdan kod numaralarını öğrenmenizi rica edeceğim. Size zahmet olmaz umarım.
  18. ncmsrn

Dizel mi benzinlimi?

Ynt: Dizel mi benzinlimi? Hakkı bey mrb. Sanırım ön ve arka amortisörleri monroe ile değiştirmişsiniz. Orj. Tokico amortisörlerden ne kadar daha yüksek - uzun ? Bende değiştireceğim. Monroe model numaraları ile fiyatını belirtirseniz sevinirim. Kalın sağlıcakla.

19. ncmsrn

Yedigöllerde Kamp ve Alabalık Sezonu Açılışı (2 Mart 2013)

bende 1 nisan biliyor ve sabırsızlıkla bekliyordum ::)
  20. ncmsrn

Hilux yn 106 aracım çok yakıyor...

Ynt: Hilux yn 106 aracım çok yakıyor... En son Eylül ayı başında Bolu - Nevşehir uzun yol yaptım.. 32" lastik - Tavan sepeti - Arka kabin ve bagaj + 5 kişi ile 90-100 km hız aralığında kullandım. 424 km yol sonunda 42 lt LPG aldı. + 419 km de 43 lt LPG aldı. Yaklaşık 10 lt/100 km

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri