Arama sonuçlarınız

1. ncmsrn

Hilux yn 106 aracım çok yakıyor...

Ynt: Hilux yn 106 aracım çok yakıyor... Ben Bolu da rahat bulduktan sonra siz İst. daha rahat bulursunuz. ;D

2. ncmsrn

Hilux yn 106 aracım çok yakıyor...

Ynt: Hilux yn 106 aracım çok yakıyor... 2,5 yıldır yn 106 kullanıyorum. Aracım benzinde 11 litre yakmaktadır. BRC lpg sistemi taktırdım. Uzun yolda 11 lt LPG, şehiriçi 13 lt LPG, Arazi ve agresif kullanımda 16 lt tüketmektedir. Verileri sürekli kontrol ederim. Platin ve Buji kablosu çok...
  3. ncmsrn

harici dijital hararet ve devir saati

Ynt: harici dijital hararet ve devir saati Edinim için takip

4. ncmsrn

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) Teşekkürler Ali bey. ;D
  5. ncmsrn

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) 1 kare ile katkı.

6. ncmsrn

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler) ...

7. ncmsrn

Toyota 4runner Eğim ve yükseklik ölçer

Ynt: Toyota 4runner Eğim ve yükseklik ölçer takip edelim. 106 kasa hilux için uygun sanırım
  8. ncmsrn

CEP TELEFONU İLANI YURDUM İNSANI

;D ;D ;D ;D http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-turkiyede-ve-dunyada-bi-ilk..ustun-turk-muhendisligiyle-e-250-111501923/detay Açıklama SiZ SiZ Olun Taklitlerinden SAKININ....! işte karşınızda kore ve TÜRKİYE nin üstün mühendisliğiyle tasarlanmış bir E250 (şimdilik...
  9. ncmsrn

Semt Pazari

Ynt: Semt Pazari Palet için fiyat ve foto alabilirmiyiz. Ayrıca vinç için tekrar ne zaman gidip alım yapabilirsiniz. Kur dolayısı ile suan ki fiyat hakkında bilgi rica ediyorum. Kalın sağlıcakla.

10. ncmsrn

CNG DÖNÜŞÜMÜ

Ynt: CNG DÖNÜŞÜMÜ Benzin + doğalgaz. LPG yok. Bu yaz Antalya ya tatile gittiğinde yaptığı km. Depo 20 Tl ye dolmuş Bolu-Ankara-Konya. Konya da Doğalgaz dolum istasyonu olmadığından Benzin ile devam etmiş.

11. ncmsrn

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Yavuz bey mrb. Hurdacıdan veya aracını hurdaya çukarıp motorunu satan kişiden noterden sahiplik belgesi ile aldığınızda veya faturalı aldığınızda hurdaya çıkarılan aracan tescil belgesindeki güç hacim vs bilgiler geçerli. Sıfır motor aldığınızda...
  12. ncmsrn

CNG DÖNÜŞÜMÜ

Ynt: CNG DÖNÜŞÜMÜ CNG istasyonu belediye haricindeki araçlarada hizmet veriyor. İlimizde Naturalgaz dönüşümü yavaş yavaş başladı. Sıkıntı ise suan itibari ile tüm Türkiye de sadece 7 ad. istasyon olması. Tüketim bilgisi ise ; Megan1 tip 1,6 benzinli aracı olan bir arkadaşım dönüşüm yaptırdı...

13. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Mevzuatta motor hacmi ile alakalı sıkıntı yok. Önemli nokta MOTOR GÜCÜ. Dizel dizel değişimişi için aynı veya + %50 güçlü motor Benzinli benzinli değişimi için aynı veya %30 güçlü motor sınırı var. Takılacak motor imal yılı aracla aynı veya...
  14. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Arcım motor değişikliği yapılmadan satıldı. Alan arkadaşımız dizel istemediğinden V8 motor ile kaldı. Hatta üzerine Edelbrock üst kapak ve Edelbrock 500 cfm tek karbüratör taktı. Bu şekilde kullanıyor.
  15. ncmsrn

Kar Lastiği

Ynt: Kar Lastiği

16. ncmsrn

130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Suan benzer bir işlem ile bende uğraşıyorum. 1,5 yıl öncede aynı işlemleri yapmıştım. 1. Arac trafikte olsada çekme belgeli olsada noter satışında aracın plakasının değişip değişmeyeceği sorulur. İsterseniz değiştirebilirsiniz. 2.Çekme...
  17. ncmsrn

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım puma fotolar
  18. ncmsrn

Ynt: 130 Kasa 3,5 V8 Defender ile Yeniden Aranızdayım Link teki dashboard işinizi görebilir sanırım. Panel elk tesisatı klima ısıtma düğmeler vsvsvs komple. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-land-rover-defender-konsol-puma-plus2007-77319493/detay

19. ncmsrn

Hayırlı olsun aracınız. 1 yıl önce sattığım 130 umu hatırlattı bana
  20. ncmsrn

DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100

Ynt: DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100 Mehmet bey merhaba İlanınızda olan 6.50/16 3ad jant 5 bijonmu-8 bijonmu acaba. 8 bijon ise fiyat rica ediyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,834
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri