Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: CNG DÖNÜŞÜMÜ
İlimize CNG Doğalgaz dolum istasyonu açıldı.
Dönüşüm yapan ve kullanan araç sahiplerinden edindiğim bilgileri aktarmaya devam edeceğim.
Benzine oranla yüzde 75, LPG'ye göre yüzde 25 tasarruf sağladığı belirtilen “CNG ikmal istasyonu” Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner...
Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor
Göktuğ bey mrb.
Frenler havalı sistem olmuştu derken sanırım eski hidrolik fren sistemini havalı frene çevirdiniz.
Bu durum TÜV muayenede büyük sıkıntı yaratabilir. Öncelikle bulunduğunuz yerdeki TÜV den araştırmanızı öneririm. Fren tadilatı...
Ynt: Sticker'i Olmayan Arkadaşların Dikkatine..!
2 ad büyük 2 ad küçük ölçüden rica ediyorum.
Necmettin SERİN
Akmina madensuyu fb. Mudurnu yolu 8.km BOLU 0374 253 50 35
Araç eczacı bir arkadaşımındır. 180.000 km dedir. Kaza darbe yoktur. 1 parça boyalıdır. Uzun yolda kullanılmıştır. Fiyat 34.500 tl dir.
İrtibat Tel : 0505 865 7908 Sezai bey
Ynt: Satılık - 1991 Model 4 x 4 Toyota Hilux ( Bilen Bilir)
Ömer bey mrb. Değiştirdiğiniz ön amortisörlerin marka model fiyat bilgisini alabilirmiyim?
Bende değiştirmeyi düşünüyorum. Kaç inch yüksek taktınız.
Ynt: TOYOTA ARAZİ TAŞITI SATIŞ İHALESİ TOKAT.... BJ 75
araçları ihale öncesi Tokat taki bir arkadaşıma baktırdım. km leri 36.000 61.000 ve 68.000 de idi cam catlağı stop ve ayna kırığı vb. minik masrafları vardı 1 tanesinde lpg takılı idi. orj. toyota tavan sepetleri vardı...
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Bu konuda ben çok şanslıydım.
3 araç aldım. hepsinide akü takviyesi yapıp yürüyerek getirdim. sattığım 2 aracın alıcısıda halen dua ederek binmekte. Kendime ayırdığımada lpg takmak ve fren disklerini değiştirmekten başaka masraf etmedim. Keyfi...
4y motor kodlu olanlarda 2.8 e göre daha güçlü ve yakıtı daha az. Resmen iş makinası motoru. çok sağlam ve sorunsuz.
2.4 motor 72 kw 2,8 motor 67 kw 4y motor 75 kw
Ynt: Lastik Seçim Önerisi
Ben de lastik seçiminde kararsız kaldıktan sonra General Tire Grabber at modelini aldım.
Çok memnunum. Kar buz asfalt kum kaya çekişi çok iyi sessiz.