Arama sonuçlarınız

1. ncmsrn

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri - Egzoz emisyonu:70/220/AT veya 88/77/AT, 33 sayfa - Araç dış gürültüsü: 70/157/AT veya ECE-R 51, 17 sayfa - Motor gücü: 80/1269/AT, 12 sayfa - Dizel Egzoz Dumanı: 72/306/AT...

2. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Diğerleri
  3. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Diğerleri

4. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Temin edilen evraklardan örnekler. Toplam 70 sayfa civarında
  5. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Uzun uğraşlar sonucu gerekli belgeler otokar dan temin edilmiştir. Bulunduğum yerdeki AİTM proje yetki belgeli mühendis arkadaşlada görüştüm. Suan için Benzinli Dizel dönüşüm sıkıntılarını LR için aşmış bulunuyorum.

6. ncmsrn

ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu

Ynt: ARAÇ ALACAKLAR DİKKAT 174000 kilometre 95000 oldu Km düşürmek TÜV muayenesinde ağır kusur sayılmakta ve araç muayeneden geçmemektedir. Tüv kayıtlarından alacağınız aracın kayıtlı son km sine bakabilirsiniz. ÖRNEK : Aldığınız araç 120.000 km de TÜV muayenesine 6 ay var. 6 ay kullanıp...

7. ncmsrn

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Çekme belgeli olduğu süre içinde MTV - Trafik sigortası - Muayene vs için bedel ödenmez. Trafiğe çıkaracağınız zamn trafik sigortası yaptırır. Muayene yaptırılır. Plaka ve ruhsatlar alınıp trafiğr çıkar. Trafiğe çıkardığınız ay itibari ile bir önceki...
  8. ncmsrn

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri Çekme belgeli araç alındığında Noter satışı esnasında soruluyor. Çekme belgeli olarakmı satış yapılacak; Trafiğe çıkış olarakmı satış yapılacak. 1: Çekme belgeli satış yaptırdığınızda Araç sizin adınıza tescil ediliyor. Plaka değişikliği istiyorsanız...
  9. ncmsrn

A/T tip lastik seçimi.

Aracımın pabuçlarını değiştireceğim. Kullanım tarzıma uygun olarak A/T tip lastikler benim için daha uygun. Seçim konusunda kararsız kaldım. Kullanan arkadaşlardan yorum ve bilgi rica ediyorum. Tercihlerim.

10. ncmsrn

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU O kadarını bilmem çağrı. O organizasyondan haberim yok. Gelecek arkadaş benim 130 u inceleyecek. Oradan Ank. yanasip deki 130 u inceleyecek karar verecek.

11. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Forum daki arkadaşlardan bir teklif var düşünüyorum. Başka bir forum arkadaşımızda Hafta sonu incelemek için geleceğini belirrti Tel den konuştuk. O bakımdan dedim haftasonu gidebilir diye.
  12. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Suan duruyor. Haftasonu gidebilme ihtimali mevcut.

13. ncmsrn

Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım .

Ynt: Bende hayallerimin peşinden koştum ve series imi yakaladım . hayırlı olsun inşallah.
  14. ncmsrn

Satılık Defender Ambulans

Aracın üzerinde Nissan orj jantları görünüyor. Def normalde 5 bijon. 6 bijon Nissan jantı sontadan mı uyduruldu - tadilat yapıldı?
  15. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Hayırlısı inşallah mustafa bey.

16. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Tek araçlık ihale düzenleyip muhammen bedel koyup satacam sonunda :) Ne hikmetse ihaleden durumu bilinmeyen hışır araçlar kapışana gidiyor. Herbişeyi belli araç ?
  17. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Aklında duracağına garajında dursun yavuz bey. Aracın bi kıyağıda motor hacmi 2700 cc görünüyor. Yani vergidende avantaj. MTV 172,50 tl x 2 = 345 tl yıllık Daha ne istiyosunuz. Daha ne bekliyosunuz :)
  18. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU 2 yavuz biaraya gelip alın su 130 u da takip etmektense adam edin derim.:) Bende hanımın araba dırdırından kurtulayım:)

19. ncmsrn

Satılık Defender Ambulans

Almayı düşünen bir arkadaşım için takip.
  20. ncmsrn

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Güncel. Bayan kullanımı için aynı değerde modifiyesiz Suzuki Jimny takasıda olabilir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri