Arama sonuçlarınız

1. ncmsrn

Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant

Ynt: Satılık 235/85/16 bf at lastik ve L 200 jant 400 tl olan lastiklerin bilgisinin rica ediyorum. Marka model ebat durum yıl vs.

2. ncmsrn

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu TYT HILUX Yn106 2,2 benzinli
  3. ncmsrn

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu Ömer bey mrb. Benim oran 4,88 suanda. Aracı aldığımda altında 29" lastik vardı.Çok iyi durumda olduğundan değiştirmedim. Suan 32" gibi bir lastiğe geçmek istiyorum. 4,88 oranlı dif ile yakıt-tork-hız-arazi kabiliyetinin ne olacağı...

4. ncmsrn

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) G145 olan kodu nasıl okuyacağız.? G : 8" o.k. 1 : ? 4 : ? 5 : ? 14 : 4.875 5 : Limited Slip 4 pinoin Doğru okunmuş halimidir. 2 veya 4 pinoion olması neyi ifade etmektedir.? 4,875 oran neyi ifade...
  5. ncmsrn

Defender 2.5 TDI / HP nasil yukseltilir

Ynt: Defender 2.5 TDI / HP nasil yukseltilir Düzce de çift karbüratörlü 110 kasa v8 400 yaktığını; Ankarada 130 kasa 420 civarı yaktığını söylüyor. V8 Teknik verileri 100km/18 lt benzin. = 780 krş yakar LPG de 420-450 civarı bence normal. Benim 130 kasa v8 LPG yok benzinde 820 krş yakıyor.

6. ncmsrn

Defender 2.5 TDI / HP nasil yukseltilir

Ynt: Defender 2.5 TDI / HP nasil yukseltilir V8 e devam o vakit. 80 krş benzin veya 45 krş lpg tüketip 150 ad beygir ile rampalarda düz yol. Dielin beygirleri obur sanırım. 45 kuruş luk dizeli 65 veya 100 beygir aralarında paylaşıyor. Aynı yemiyiyorlar ama aynı işi yapmıyorlar.

7. ncmsrn

255/70/16 cooper s/t

Ynt: 255/70/16 cooper s/t Jantların bijon aralığı ve orta göbek çapı nedir. Toyota için kullanmayı düşünüyorum. 6x139,7
  8. ncmsrn

L.R Discovery1 & Defender Jant-Mt Lastik Tk.(235-85-16)

Ynt: L.R Discovery1 & Defender Jant-Mt Lastik Tk.(235-85-16) takip
  9. ncmsrn

1962 Dodge Power Wagon

Ynt: 1962 Dodge Power Wagon Aracın satışı hakkında bilgi mevcutmu acaba

10. ncmsrn

Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama)

Ynt: Land Cruiser aks kodu okuma(Diff.oranı ve diff. kilit olup olmadığını anlama) .

11. ncmsrn

KİA BESTA 4X4 arıyorum

Ynt: KİA BESTA 4X4 arıyorum Hala arıyorsanız 1991 model bir tanıdıkta mevcut. 72.000 km de 9500 istemekte. Karşılıklı görüşürseniz belki anlaşma sağlayabilirsiniz.
  12. ncmsrn

DEFENDER TENEKE JANT HEDİYE KABUL EDİLİR

Arkadaşlarımızdan elinde, deposunda, tavan arasında, samanlıkta vs. boşuna duran, başına bela olan, koyacak yer bulamayan, birinin işine yarasın düşüncesinde olan arkadaşlardan hediye olarak 4 ad. defender teneke jantı kabul edilir. Jantlar göbekleri çıkarılıp derin ofsetli farklı tipte bir...

13. ncmsrn

Satılık 1993 Defender 130 HCPU

Ynt: Satılık 1993 Defender 130 HCPU Malum sitedeki 130 lar 27.000, 33.500, 38,000 tl isteniyor. Nevşehirdeki 31000 Ankaradaki 26.000 e satıldı gitti. Bizimkinin kısmeti bağlandı . Bi hoca bulup okutacam artık. Fiyatı indirince satamadık. Yeni yılda herşey zamlandı. 130 da artık güncellemeye...
  14. ncmsrn

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri yakıt sisteminin benzinli motordan dizel motora, dizel motordan benzinli motora tadil edildiğinde, tadil edilen motor için; - Egzoz emisyonu:70/220/AT veya 88/77/AT, - Araç dış gürültüsü: 70/157/AT veya ECE-R 51, - Motor gücü: 80/1269/AT, -...
  15. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Tam detaylı bilgi için TSE ye dilekçe ile başvurdum. En geç 6 ocak tarihinde cevap alacağıma dair bilgi dönüşü oldu. Bekliyorum.

16. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri ölçümler TSE nin Akredite labr. olan illerinde yapılabiliyor. Çevre orman bakanlığından yetki almış özel kurum veya lab. yapılabiliyor. Örneğin eksoz emisyonu zaten tüv istasyonlarında veya özel servislerde yapılabiliyor. Talep halinde gürültü...
  17. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri MOTOR DEĞİŞİMİ - Aracın motoru garanti kapsamında değişimi yapılacak ise ; - Aracın ruhsat fotokopisini çekmeniz yeterli olacaktır, - Aracın motorunun garanti kapsamında değiştiğine dair yetkili servisten, garanti yazısı, - Aracın...
  18. ncmsrn

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Demekki Benzinli Dizel veya tersi dönüşümlerde yetkili teknik servislerden alınacak ilgili raporlar ve plan proje + diğer evraklarla bu iş olabiliyor ;D ;D :o :o ::) ::)

19. ncmsrn

M.M.O DAN EDİNİLMİŞ BİLGİLER. Motor Değişikliği Tadilatı Projesi 1. Tip Onayı Belgesine istinaden uygunluk belgesiyle tescil işlemi yapılmış olan araçlar üzerinde yapılacak motor değişikliğinde, ülkemizde yürürlükte olan ilgili yönetmeliklerin güncel seviyelerini sağlayan motorlar...
  20. ncmsrn

255/70/16 cooper s/t

Ynt: 255/70/16 cooper s/t takip

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum