Arama sonuçlarınız

1. raşit01

1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu devamı,

2. raşit01

Ynt: 1998 Vitara Yükseltme Modifikasyonu yükseltme fotoları;
  3. raşit01

Bugün yükseltme işini tamamladım, lastikleri aldım ama daha sonra taktıracağim, federal 30*9,5*15 mt.Yükseltme kitini 2, el almıştım çok az kullanılmış ve temiz durumda. aracın yükseltme öncesi fotaları;

4. raşit01

Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu

Ynt: Vitara Otomatik Şanzıman Sorunu Benim araç 98 vitara otomatik vites, 6 yıldır kullanıyorum böyle bir şikayetim yok ,geç kalmadan göstermeniz faydalı olacaktır basit bir şey büyük masraflara yol açabilir...
  5. raşit01

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. Evet aynı sorun bendekide, elektriği güçlendireceğiz....

6. raşit01

Vitara Yükseltme Kitinin Boyanması Hakkında ?..

Ynt: Vitara Yükseltme Kitinin Boyanması Hakkında ?.. Aslında sormak istediğim, sarı renk arabada kötü görünürmü anlamındaydı.Siyaha boyatmak dahamı iyi olabilir??

7. raşit01

Vitara Yükseltme Kitinin Boyanması Hakkında ?..

Merhabalar , ikinci el olarak aldığım yükseltme kitinin montajını yaptıracağım,parçaların rengi sarı , bu rengin benim arabamda uygun olmayacağını düşünerek siyaha boyatmayı düşünüyorum .Tecrübe eden arkadaşların fikirlerini bekliyorum.Zaman ayırıp fikirlerini paylaşan arkadaşlara şimdiden...
  8. raşit01

Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?..

Ynt: Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?.. Araç muayeneden sorunsuz olarak geçti.Çok şükür birşeye gerek kalmadı.Yan basamaklar,filimli cam,ön koruma bir problem çıkmarmadı.tşk
  9. raşit01

Vitara 98 Fren Hortumları Takımı ?..

Merhabalar,aracın muayene öncesi kontrol yaptırdığımda 2 yıl önce değiştirmiş olduğum fren hortumlarının çatladığını gördüm, muhtemelen değiştirmemi isteyecekler.Mevcut hortumları sanayide yaptırmıştım orjinal değiller yani,bu orjinal hortumları uygun fiyatlı temin edebileceğim yer aramaktayım.tşk

10. raşit01

Suzuki Vitara Ön Koruma

Ynt: Suzuki Vitara Ön Koruma Ön koruma tampon demiri adı altında bir ürün var,sormak lazım...http://www.mavibenek.com/index.php?do=catalog/product&pid=96020

11. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. Evet ,bende öyle düşünüyorum 3-4 ay idare edeceğiz eski pabuçlarla
  12. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. Yükseltme kitim hazır,şaft ara flanşı ve ön sol aks flanşta tamam, birde zaman bulabilirsem bitirdim işi...lastikler var bu arada bunu unuttuk sıra lastiklerde :)

13. raşit01

Suzuki Vitara Aracımdan, Tümsek Geçişlerinde Kasıntı Sesi Geliyor

Merhabalar, eğimli yerlerden geçerken aracın altından kasılma sesleri geliyor sanki aracın karnı yere değiyor gibi... bu sesler doğalmıdır aynı problemi yaşıyan varmı acaba?
  14. raşit01

Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları

Ynt: Suzuki Vitara Port Bagaj ve Ayakları 312-2785775 gülsoy ltd idi yanılmıyorsam, ben oradan almıştım fiyatı hatırlamıyorum ama uygundu, silikonla yapıştırıyorlar üzerine 2 adet yan bağlantı aldım adeti arttırabilirsiniz ben kullanıyorum ve memnunum.
  15. raşit01

Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) çok güzel resimler, araçlarda birbirinden güzel... çok yakın zamanda benim araçta aynı özelliklere bürünecek :) elinize sağlık...

16. raşit01

1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu

Ynt: 1996 Suzuki Vitara Yükseltme Modifikasyonu özkan bey hayırlı olsun o ürünün telif hakkı benimdi nasıl olacak şimdi :))) ben anlamam bi kaç turluğuna alırım arabanı :)))çok güzel olmuş elinize sağlık
  17. raşit01

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. henüz birşey yapmadım, muhtemelen işi role çözecektir.sorun çözülürse mutlaka yazarım...
  18. raşit01

Bir Sanat Eseri, Suzuki...

Ynt: Bir Sanat Eseri, Suzuki... işte güzel bir haber :) bu arada yükseltme kiti takılan araçların muayenesinde bir problrm çıkmıyor heralde???

19. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. teşekkür ederim Hakan Bey...
  20. raşit01

Yükseltme Maliyeti ?..

Ynt: Yükseltme Maliyeti ?.. ev halkını ikna edersek gelirim tabi:)))

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri