Arama sonuçlarınız

1. melrock

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey bilgi için teşekkürler. video çok yardımcı oldu bu konuda. Bu arada bende birşey sorayım. Benim aracın tavan barları yok. hatta hazır bar delikleri de yok. Düz sac tavan mevcut. aracıma tavan sepeti takabilir miyim acaba ? mümkünse ne yapmak gerekir...

2. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey merhabalar, yüksek yakıttan kastınız nedir acaba ? sizin tüketiminiz nedir? bu araçların fabrika verisi zaten 12lt civarı şehir içi. eğer 12-13lt tüketiminiz varsa yapacak bir şey yok maalesef. eğer bu değerlerin çok üzerinde (15-18lt) gibi bir şehir içi...
  3. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey uzmanı değilim ancak benim internetten gördüğüm bilgilere göre bd30 ile zd30 motorlarının hacmi haricinde benzerlikleri pek yok gibi. yani farklı isimde aynı motor değiller. Nissan'ın ürettiği motor serileri yelpazesinde de bu 2 seri ayrı zaten. Yani...

4. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Bilgi için çok teşekkür ederim.
  5. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Terrano 2 aracının orj radyo teybini değiştirip başka bir teyp yada double din takan var mı acaba? Varsa orj. teybin üstündeki 4'lü flaşör tuşunu ne yaptığını belirtebilir mi?

6. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. bende bu süre zarfında yaptığım araştırmalarda doğrudan terrano 3.0 şeklinde fazla veri bulamadım. Ancak zd30 motor olarak arattığımda daha fazla bilgiye ulaştım. genelde patrol forumlarında konuşulmuş zd30 ve...

7. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey 2004 model 3.0di terrano için hangi motor yağı uygundur acaba? Kitapçıkta sadece (API CE yağı kullanınız) diyor. İnternetteki farklı motor yağı seçim kataloklarında ise bu model için farklı farklı bilgiler mevcut. kafam karıştı. kimi yerde 15W40 , kimi...
  8. melrock

Forumda ticari amaçla yapılan paylaşımlar

Her insanın bir yada birçok hobisi olabilir. Bir hobiyle ilgilenmenin de farklı yolları vardır. kimi o hobide icraat yapar kimi imalat. balık tutmaya meraklı biri ekipmanını tamamladıktan sonra gider balık tutar. ama örneğin model uçakla ilgilenen insanlardan sadece uçurmayı sevenleri de vardır...
  9. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Tekrar merhabalar, Araca park sensörü ve geri kamerası taktırmak istiyorum. tabi kamera için bir de ekran gerekli. hazır o kadar tesisat çekilecek, uğraşılacak, sırf ekran olsun diye para vermek yerine bir multimedya cihazı alayım diye düşündüm. Hem...

10. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey çok teşekkür ederim. Allah her isteyene gönlüne göre versin diyoruz. biz şimdilik muradımıza erdik. zaman içerisinde kozmetik ve arazi ekipmanı ile ilgili yenilemelerini de yaptık mı tadından yenmeyecektir.

11. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Teşekkür ederim. Doğrudur Erol usta ilgilendi araçla. ben şahsen memnun kaldım kendisinden. bundan sonraki bakım yada olası problemlerde de ilk adresim kendisi olacaktır. Zaten aracı çok zorlayan biri değilimdir. uzun yolda da 120-130'u geçmem. dolayısı...
  12. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Aslında çekişle ve yakıt tüketimi ile ilgili bir şikayetim yok. turbodan da aşırı bir ses gelmiyor. lakin turbo yağ kaçırıyor. motorda da hafiften yağ yakma durumu var. çok hafif beyaz duman tespit etmiştik. usta bunlara istinaden yapmıştı yorumlarını...

13. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Aracımı Bostancı Sanayi Nissan Güney servisine verdim. bakımları bugün bitiyor. Yalnız turbo da kötü durumdaymış. ilk fırsatta değiştirilmesi gerekir dedi usta. Turbo için kalite/fiyat olarak tavsiye edebileceğiniz yurtiçi/yurtdışı bir yer yada link var...
  14. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey tercihen İstanbul Anadolu yakasında (yoksa Avrupa yakası da olabilir) aracın kontrol ve bakımını yaptırabileceğim, Terrano'dan anlayan ve kazık olmayan bir yer tavsiye edebilir misiniz acaba ?
  15. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey aslında porya kilidi var mı yok mu emin değilim ancak ben otom porya kilidi var diye biliyorum. aşağıda aracın jant resmini koyuyorum. göbek epey bir çıkıntı vaziyette, sanki var gibi. aldığımız araç 2004 model, jantları kendi orjinali 17". başka bir...

16. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey teşekkür ederim. ilk uzun yol sürüşü sonrası yakıt ölçümü de yaptım. uzun yolda araç ort. 8.3-8.4lt/100km gibi bir tüketim değeri verdi.
  17. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey ilginize teşekkür ederim. Aracı cuma günü bakmaya gittik ve beğenip aldık. Bugün de istanbul a getirdim aracı. Daha şimdiden 2 günde 1000km yapmış olduk : ) artık bizde Terrano tayfasındanız ve beraberiz. Araç 2004 model 5 kapı 3.0di otom. vites. Sürüşü...
  18. melrock

Ynt: Nissan Terrano Iı Hakkında Herşey Merhabalar, Bu aralar bizde bir Terrano bakıyoruz. 1 tane gördük, araç Denizli'de. fakat bize (İstanbul) bir hayli uzak , bilmediğimiz bir memleket. Acaba gidersek aracı orada gösterebileceğimiz bir yer tavsiye edebilir misiniz?

19. melrock

4x4 isuzu kamyondan motorkaravan

Ynt: 4x4 İsuzu Kamyondan Motorkaravan ülkemizdeki yasal mevzuat ve vergi sistemi o kadar karmaşık ve vatandaş düşmanı ki maalesef bu tür araçları yapmak ya yasal olarak imkansız yada bir servet harcamanız gerekiyor. alın size birkaç prüz - araçlardaki yasal taşıma kapasitesi: abartmadan orta...
  20. melrock

Doblodan Motokaravana

Ynt: Doblodan Motokaravana Merhabalar, Yeni kasa doblo sahibi olarak ben de bir ara düşünmüştüm karavan/kamping aracı olarak. Fikir vermesi açısından 2 video koyayım. Yeni kasa maxi: http://www.youtube.com/watch?v=m0UPHVBRLA8 Eski kasa: http://www.youtube.com/watch?v=TSs3R2Mqvcc

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,836
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
kgulum

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri