Arama sonuçlarınız

1. yazer

2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım

Ynt: 2013 Avrupa Gezimiz İçin Yardım sayın cantunc; yazı dizinizi bende ilgiyle izlemekteyim, temenileriniz için teşekkür ederim. Bu kadar teferruatlı yazı dizinizle, MALİYET'i de ayrıntılı olarak vereceginizden şüphem yok. "merakla bekliyorum" sayın abim; bu arada benim arabanın plakası da 36...

2. yazer

Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Burda da bir gün bir gecemizi geçirdikten sonra, Burada ekmegimiz bitti bi şehir turu atalım, gezgin yolunda gerek diyerek. yola devam, istikamet Hazar denizi. http://youtu.be/SlgoM-VrvuY http://youtu.be/iawdK11WDo8...
  3. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) devam, bunlarda kızımın tebriz'li arkadaşları

4. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) devam;
  5. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Hanım BAZARE TEBRİZİN yorgunlugunu kırtlama şeker ve hurma ile çay içiyor.

6. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Kamptan manzaralar,

7. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Bu kamp girişinde bizden yine ücret alınmadı. Halkın büyük çoğunluğu saat 15 ten sonra buraya gelip akşam yemeklerini yer ve gecegeç saatlere kadar dinlenme-spor-kafelerde eglendikten sonra evlerine dönüyorlar, bir kısım insanda çadır kurup kamp...
  8. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Sayın windyhill; Ferhat abim, sizden almış oldugum cesaretle, ve bilgi-telkinlere uyarak gittim. Sayın abim çok isabetli gözlem ve tespitlerde bulunmuşsunuz. Üstadım bidahaki seyahetiniz umarım afrika olur, bizde degerli bilgilerinizden...
  9. yazer

Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya)

Ynt: Kusur Kalmayalım Dedik.gittik,gördük, Geldik.(yunanistan-italya-eski Yugoslavya) ya Enver abim; elinize sağlık bunları yazıyorsunuz. Bizde ki bütçeyle, bunların Otoyollarına-Siğortalarına yetmez. selam/saygılar

10. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Tebrizin Doğu yakasını bitirdik kısmet olursa yarın batı yakasında bulunan Şah Rıza PEHLEVİ tarafından yapılan (TABRIZ ELGOLI CAMP) şahın gölü denen yerde konaklayacaz.

11. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Tebriz şehir olarak mimarı açıdan pek gelişmemiş, gezebildigim kadar ki izlenimlerim. Alt yapı olarak yollar-sanayii, ana arteller dahil bakımsız, planlı bir şehir olarak görmedim, ya doğru dürüst trafik lambası yok, tarihi eserler...
  12. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Hanım heç dururmu o da eşarbını kaptığı gibi hanımlara misafir olmuş.

13. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) saat 15 sularıydı restorantın birinde ben dinlendim (bilirsiniz çarşı pazarda bayanlar yorulmaz) yemek yedik. hiç bir şey almadan BAZARE TEBRİZİ kazasız, masrafsız atlattık. Tarihi yerler çok, 7. imam (şia mezhebinde) seyit HAMZA türbesine...
  14. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Öğlene doğru şehre indik. tabii önce hanımı BAZARE TEBRİZE "tebriz pazarı" ben önce elektronik malzeme satan yer aramaya başladım. hanım ipek halı ve perde bulmaya koyuldu. Allah'tan perde bulamadı,
  15. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Bu dinlenme alanı Tebriz'e 5km mesafede. Bizler için çok uygun 1km ilersinde Lunapark, Spor aletleri ve Havuzlu büfeler, WC, serin temiz havası mevcut. En güzeli tüm hizmetler bedava... ;D koordinat: E: 46.2490 N: 38.1175

16. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Kızım çimlerin üzerine uzanayım diye halıyı serip yastığımı koyarken, hanımda masa-sandalyeleri kuruyordu, bende yemek için çevreyi dolaştım tabi eli boş yüzü kara döndüm İran saati bizden 1,30 dakka ileriymiş, bu nedenle yiyecek yok. Baba, kız...
  17. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın Ebru YETİM; sayın ablam; yazılarını ilgiyle takip ettigim bir kaç gezginden birisiniz. sözlerimde abartı olmadığını almış olduğunuz ödüller ispat etmektedir. 21.Yüzyıl'da bir kentten bir kente seyahat etmekte tereddüt eden insanımıza...
  18. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) sayın bertek; Hay hay gezdigim-gördügüm yerlerle ilgili sorabilirsiniz. sınırdan tebrize kadar sürenin 6 saat olması yol çok kötü oluşundan, yol düzgün olsa 4 saate iner. İran'da seyahat süresi gezeceginiz kentlere bağlı, Toprak yüzölçümü olarak...

19. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) Nihayet altı saatlik bir yolculuktan sonra TEBRİZ şehrine vardık, şehre girişte Park görünümünde bir yer fark ettik, ancak bir çok İranlının Çadır kurup ve piknikçileri görünce kamp sandık, oysa normal spor ve dinlenme alanı olarak yapılmış...
  20. yazer

Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran) "Şehriyar'ın en ünlü eseri Heydar Baba" bende merak ettim sözlerini buldum, sizinle paylaşmak istedim. Heyder Baba, dünya yalan dünyadı, Süleyman’dan, Nuh’dan kalan dünyadı, Oğul doğan, derde salan dünyadı, Her kimseye her ne verib alıbdı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR