Arama sonuçlarınız

1. Y

Fıkra Köşesi

Ynt: Fıkra Köşesi Dert köşelerini erkekler yönetseydi; ;D Sevgili Erkan Ağabey.. Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum.. Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca...

2. Y

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ailemize yeni katılan arkadaşlar; Hepiniz hoşgeldiniz.
  3. Y

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!.

Ynt: Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği Kuruldu!. Hep destek,tam destek.Durmak yok,yola devam :D Hepimize hayırlı uğurlu olsun.

4. Y

Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)

Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009) Orası Akçakese-Karabeyli orman yolunun girişi ise.O görünen kangoo bizim köyden olan Şefik abinin yada Ahmet abinindir.Valla benim bildiğim Şefik ve Ahmet'e üstüne bir Jeep verseniz yinede...
  5. Y

1998 Cherokee Country (XJ)

Ynt: 1998 Cherokee Country (XJ) :D :D O kadar'da değil yav. :D :D

6. Y

Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: Düzce, Kamp Doğa Gezisi ve Off-Road Oyunları Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Ey maşallah listeye bakın hele.Tam şenlik olcak.

7. Y

En Çok Neden Korkarsınız?

Ynt: En Çok Neden Korkarsınız? Gülmeyin çok ciddiyim.Arı'dan çok korkarım.
  8. Y

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? Capitol un olduğu yerde ne çok mahalle maçları yapmıştık.
  9. Y

Küçükken Neler Yapardık?

Ynt: Küçükken Neler Yapardık? Sokakta kuka oynardık.

10. Y

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap O zaman Tata

11. Y

Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak?

Ynt: Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak? Alfonse, Bu başlığı ilk okuduğumda.Benimde söylediğim ilk kelime bu oldu. :D :D Noolacak yaa. :D :D
  12. Y

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap İlk bantam diyen Yavuz abi olduğu için.Öncelik onun.Ben sıramı savdım :D

13. Y

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Bantam BRC 40 WWII Jeep 1941 model
  14. Y

Yeni 1 Soru 1 Cevap

Ynt: Yeni 1 Soru 1 Cevap Ben bu araca ait başka foto buldum.Orada Bantam BRC 40 WWII Jeep olduğu yazıyor.
  15. Y

Bu Araç Nedir

Ynt: Bu Araç Nedir Japon jeep ler var ama arkadaşlar.Mitsubishi orjinalmidir bilmiyorum ama dizel.

16. Y

Sahibinden Satılık Orijinal Cj7

Ynt: Sahibinden Satılık Orijinal Cj7 Erdinç bey; İlanlar bölümünde yönlendirme linki kabul edilmemektedir.İlandaki yönlendirme linkini kaldırdım. Zaten başka bir yönlendirmeye'de gerek yok Fiyat bilgisini vermişsiniz.Fotoğraflarda aracın ne derece güzel olduğunu anlatmaya yetiyor.Maşaallah çok...
  17. Y

Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) En azından bir Samsunlu dostumuz garanti geliyor.Engin beyde gelirse süper olacak.Görüşüp tanışmak dileğiyle hoşcakalın.
  18. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Dediğim gibi erken haber verirseniz sizleri burada misafir etmekten mutluluk duyacağız.

19. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Serhat bey sizde Samsundan geliyorsunuz galiba.Engin beyle birliktemi geleceksiniz.
  20. Y

Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009) Sevtap online değil şu an ben onun yerine sizi listeye ekliyorum. 01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası 02) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 /...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR