Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Fıkra Köşesi
Dert köşelerini erkekler yönetseydi; ;D
Sevgili Erkan Ağabey..
Bana yardımcı olursunuz diye size yazıyorum..
Geçen gece işe giderken kocamı her zamanki gibi evde TV seyrederken bıraktım. Arabamla daha 500 metre gitmedim ki motoru stop etti. Hayli uğraşıp çalıştıramayınca...
Ynt: Şile - Hacıllı'da Biraz Sulu, Çamurlu, Bol Yeşilli ve Acılı Off-Road Gezisi (26 Nisan 2009)
Orası Akçakese-Karabeyli orman yolunun girişi ise.O görünen kangoo bizim köyden olan Şefik abinin yada Ahmet abinindir.Valla benim bildiğim Şefik ve Ahmet'e üstüne bir Jeep verseniz yinede...
Ynt: Chrysler İflas Açıklarsa Jeep'lerimiz Ne Olacak?
Alfonse,
Bu başlığı ilk okuduğumda.Benimde söylediğim ilk kelime bu oldu. :D :D
Noolacak yaa. :D :D
Ynt: Sahibinden Satılık Orijinal Cj7
Erdinç bey;
İlanlar bölümünde yönlendirme linki kabul edilmemektedir.İlandaki yönlendirme linkini kaldırdım.
Zaten başka bir yönlendirmeye'de gerek yok Fiyat bilgisini vermişsiniz.Fotoğraflarda aracın ne derece güzel olduğunu anlatmaya yetiyor.Maşaallah çok...
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)
En azından bir Samsunlu dostumuz garanti geliyor.Engin beyde gelirse süper olacak.Görüşüp tanışmak dileğiyle hoşcakalın.
Ynt: Gezenbilir 1. İstanbul Mitsubishi'ciler Tanışma Gezisi Duyurusu (26 Nisan 2009)
Dediğim gibi erken haber verirseniz sizleri burada misafir etmekten mutluluk duyacağız.
Sevtap online değil şu an ben onun yerine sizi listeye ekliyorum.
01) Sevtap Dilek Çimen (SDC) / Pajero 1988 / MT lastik - telsiz / 3 kişi / Anadolu Yakası
02) Şinasi Erol (Mantez) / Mitsubishi L200 2008 /...