Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bir Çöl Tutkusu Gel Gör Beni Neyledi (iran)
zorlada olsa video kaydını başardık.http://youtu.be/8tC1km9TN70
video yu 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz.
sayın akdeniz45;
ben teşekkür ederim, sizin dostlara söyleyin, Hamiyet teyzem, Telif istemez rahat olsunlar... ;D
Bismillah dedik kapıdan içeri adımımızı attık. Geniş güzel bir avluyla karşılaştık. İşte cıngar burda çıktı. müze memuru yanında gözüken, askere; giriş kaç tümen dedim, "para hazır olsun diye" asker 2tümen dedi. sıra bana gelmişti, memura 10...
ve ERDEBIL şehine vardık, burda AZERBAYCAN kökenli çok sayıda kişinin iranlı hanımlarla evli olduğu ve ikamet edip çalıştıklarını gördük. Burda da azeri türkçesi ağırlıkta. Bu kenttede sıcak karşılandık. ve vakit kaybetmeden Şah İsmailin kabrini...
yolumuz güzergahı HAZAR DENİZİ:
Sabah erkenden kalkıp iyibir kahvaltı yaptıktan sonra ERDEBİL'e varmak ŞAH İSMAİL türbesini ziyaret, Gün batmadan ASTARA'ya varmak.
gidecegimiz bölge coğrafyası hakkında biraz bilgi vereyim;
"alıntıdır"
Urmiye ve...
sayın berkcantp;
:D :D :D olabilir... abim; 4 veya 5 video sadece tebriz diye vaar, yosam bunlar ATA' dan mı gıcık kaptılar. Hadlerini bilsinler onlara dünyayı ..... >:(
selam/saygılar
sayın enverdede; sevgili abim, ALLAH size daha güzellerini layık etsin. Fon müzik derken, inan YOUTUBE beni çok uğraştırıyor, araçta giderken Teyp te çalan müzik'in TELİF hakkı diye videoların bir çoğunun sesini kesmiş, ses olmayınca video kara...