Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları
Tamam zirveyle kapatalım bu sezonu. O kadar yürüdük, tırmandık, dağların gölgesinde dinlendik, uçurumlar aştık... fakat zirve yapmayı hiç düşünmedik. bi de zirveden bakalım doğaya.
Ynt: Kapuzbaşı Şelaleleri, Barazama, Hacer Ormanları Kamp
Merhabalar. Etkinlik videomuzu buradan seyredebilirsiniz.
http://www.youtube.com/watch?v=oL8H6rM8JsY
Ynt: Outdoor Meraklılarına Ye-gh 561 El Tipi Gps
bu cihaza daha önceden yürünmüş bir parkur (mesela vikiloc tan) yüklersek, bizi bu parkurdan sapmadan götürür mü?
Ynt: Kaçkar Ve Trans Kaçkar Seyahati İçin Tavsiyeleriniz
Teşekkürler Cem Cihan. Trekking yapmaya daha yeni başladım. ilk deneyim aladağlarda oldu ve güzel geçti. ama ben daha çok yeşillik ve sulak yerleri seviyorum. ilk aklıma trans kaçkar geldi ama ne tür tehlikeleri olduğunu bilmiyorum...
Ynt: Kaçkar Ve Trans Kaçkar Seyahati İçin Tavsiyeleriniz
Ya arkadaşlar çok merak ediyorum. Karadeniz ormanlarında ayı,domuz gibi hayvanlar var. trekking kamp yapanlar için tehlike oluşturmuyor mu bu durum?
Bu yıl Kaçkarlara gitmek istiyorum (temmuz sonu ağustos başı). Acaba turla değil de yalnız veya bir arkadaşla gitsem ne tür sorunlar yaşayabilirim. Daha önceden bireysel yürüyen varsa bilgi verebilir mi?
bu ceketi kullanan bilen varsa. içliği var mı? basit yağmurluklar gibi mi yoksa soğuk havalarda ve dağda kullanılabilir mi? cevap lütfen.
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=22001904&Productid=outvd1011685&SKU=OUTVD27554#Gorseller