Arama sonuçlarınız

1. lazoğlu

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) selamlar emeği geçen herkese teşekkürler güzel bir etkinlik oldu , dilerim en kısa zamanda yine benzer etkinliklerde buluşuruz çekilen resimler için de ayrıca ellerine sağlık arkadaşların

2. lazoğlu

selamlar

Ynt: selamlar toyota buluşmasında msja cevap vermek isterken yanlışlıkla konu başlığı açtım , iptal etmeyi konuyu silmeyi de beceremedim brileri silinmesine yardımcı olursa sevinirim gereksiz yere yer işgal etmesin ,, saygılar
  3. lazoğlu

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) selamlar , biz ankaradan gece 3-5 civarında çıkış yapacaz tahmini olarak ,öğle saatlerinde de bir gurup yola çıkacak beni ararsanız saatler uyarsa ankaradan beraber devam edebiliriz şuan...

4. lazoğlu

selamlar

herkese selamlar ,iyi akşamlar ,,mustafa bey biz ankara'dan yarın gece 3-5 civarında tam olarak saat belırlemesekde tahmınen umut ve ben çıkış yapacaz ,, ayrıca öğle saatlerinde bir gurup bizden önce çıkış yapacak .. beni arayın konuşalım belki saatler uyar ank dan beraber devam edebiliriz ...
  5. lazoğlu

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) teşekkür ederim tuğsan selamlar

6. lazoğlu

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) selam arkadaşlar ismimin karşısına eklemeyi beceremedim birisi eklerse sevinirim ;;, vinç ,arka ve ön diff.kilit ,goodyear mtr lastik ( telsiz şimdilik yok )

7. lazoğlu

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi merhabalar sn tuğsan 75 az önce yazdıklarınızda haklısınız ,herkes kendince birşeyler biliyor herkes kendince tecrübelere sahip , yanlız mutlaka herkesin tecrübesi farklıdır bizler burda paylaşılan bilgileri sohbetlerin yanısıra çok daha dikkatle takip ediyoruz...
  8. lazoğlu

Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" Duyurusu (29 Ekim 2009)

Ynt: Cumhuriyet Bayramı Gezenbilir Korteji "Ankara" (29 Ekim 2009) merhaba arkadaşlar malesef Ankara dışında olduğum için size katılamıyacağım ,,saygılar
  9. lazoğlu

Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen

Ynt: Toyota alma Arefesindeyim; Yardım Lütfen Merhaba bencede 3.0 v6 4 runner alabilirsiniz vede istediğiniz gibide modifiye edebilirsiniz hem arazide iyi hemde normal kullanımda da oldukça konforludur hilux a göre

10. lazoğlu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ve ordan da devam ederek kara ve balçığa gömüldüm tamamen, vincim yoktu ozaman, saatler sonra bir kepçe zorlukla oraya ulaşabildi ve beni battığım yerden çıkardı ... arkasından ankaraya döndüğümde aracı servise götürdüm sadece rot ayarı bıraz bozulmuştu okadar...

11. lazoğlu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi arkadaşlar bir önceki sayfada araçları kıyaslıyordunuz , 80 ile 100 ve diskovery ben size şunu anlatayım ; geçen kış alakoç yaylasında suyun yüksekliğingen ve çamurdan dolayı köprüyü fark etmedim ve yarım girdim ,sol iki lastik çamurabatmıştı su seviyesi şoför...
  12. lazoğlu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ok abi umarım birdahakine katılırız

13. lazoğlu

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi cihan bey ,, yavuz bey negüzel çamurlara bulamışsınız araçlarınızı keşke haber verseydinizde bizde zize katılsaydık
  14. lazoğlu

Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?.. merhaba çağlar bey sizde ankaradasınız aracınızı bakıma nereye götürüyorsunuz
  15. lazoğlu

Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum

Ynt: Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum şimdi farkettim 2.4 müş sana tavsiyem enazından arka diferansiyele kilit taktır ben çok komik yerlerde kilit olmadığı için batıp kalmiştım ama çok keyfli bir araçtır ıyı günlerde zevkle kullanmanı dılerım

16. lazoğlu

Ynt: Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum aracın 2.4 mü 3.0 mı
  17. lazoğlu

Ynt: Sonunda Toyota 4Runner'ın Sahibi Oldum merhaba arkadaşım hayırlı olsun bende 4 runner kullandım epeyce çok sağlam bir araç
  18. lazoğlu

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) selam arkadaşlar bir aksilik olmazsa bende aranıza katılacam Sabit Nebioğlu (lazoğlu 96 vx 80 Ankara )

19. lazoğlu

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?.. olacak belli çok keyfli olacak ıslanacaz bolbol çamura batıp çıkacaz hemde o güzel doğanın içinde
  20. lazoğlu

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?.. 533 2520801 senin kartını kaybetmişim bende de senin numaran yok

Geri