Arama sonuçlarınız

1. T

satılık suzuki samurai tr de tek

Ynt: satılık suzuki samurai tr de tek üstadım eline koluna sağlık imrendim vallahi 12 sene samurai sürdüm yine almak üzereyim sayenizde çok güzel olmuş.Vitara makinasını taktınız sanırım oda cuk oturmuş zaptedebilene aşkolsun :D :D

2. T

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey terrano ile ilgili yedek malzemeleri en uygun nerden temin edebiliriz bilgi verirseniz sevinirim
  3. T

Range Rover & Bolkar Dağları

Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları Süper çalışma çok güzel enstantaneler araba yakışıklı çıkmış,makina da güzel kısacası elinize sağlık Korhan Yazıcıoğlu ADANA

4. T

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey nissan terrano ile ilgili birtakım bilgilere ihtiyacım var eğer uğraşan varsa litfen bilgi versin 1)araç 2000 model orjinal teyibi sökecem yerine 7 inch lcd ekranlı bir uygulama yapmak istiyorum (tavsiye istiyorum) 2)orjinal kumanda bozuldu yerine nasıl...
  5. T

Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey selamlar forum'a yeni katıldım2 001 nissan terrano2 2.7 tdi almak üzereyim acaba kullanan arkadaşlar varmı? yakıt tüketimi konusunda gözümü korkuttular 8-9 lt civarında diye gözüme çarptı eğer öyle ise gayet iyi bence

Geri