Arama sonuçlarınız

1. huseyn

Suzuki Vitara Boya ve İzolasyon İşlemleri (Resimli Anlatım)

Ynt: Bu Da Benim Taka sonra tavana wolkvagen jeeplerin tavan spoilerlerini uydurdum ama onlara çok uğraştım tabi tavanı delmek zorunda kaldım kilitli ve raylı bir sistemi var.. bu resimde görünen jantlarda başka bir arabadan denemek için taktım

2. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka arkadaşlar ben ümraniye sanayide yedek parçacıyım... bu aracı 6-7 ay önce aldım 1993 model 5 kapı 16v dir.. yapmadığım şey kalmadı diyebiliriz arabaya daha yaptığım çok değişiklikler var bunların hepsini burada sizinle paylaşacağım çünkü ben bu sitede çok şey öğrendim...
  3. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka KAPI İÇLERİNDE BİR AYRINTIYI UNUTTUM PÜTÜRLEME İŞLEMİ BİTTİKTEN SONRA SES İZALASYONU İÇİN DÖŞEMENİN ALTINA EVLERDE PARKE YAPARKEN PARKENİN ALTINA SERİLEN İNCE SÜNGERDEN KESİP BALLY İLE MONATAJ YAPTIM

4. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka KAPI İÇLERİ BİTTİKTEN SONRA ARKA ÇAMURLUK İÇİNE DAVLUMBAZ UYDURMA İŞİNE GEÇTİM BİR KAÇ TANE DAVLUMBAZI BU İŞ İÇİN HEDER ETTİM AMA DEĞDİ TEMPRANIN ÖN DAVLUMBAZINI BURAYA UYDURDUM BENCE ÇOKDA GÜZEL OLDU
  5. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka KAPI DÖŞEMELERİNİ SÖKÜP KOMPLE YIKADIKTAN SONRA İÇERİSİNE PÜTÜR ATTIM HEM KAPI SACI DAHA TOK OLDU VE PASLANMAYA KARŞI BİR ÖNLEM ALMIŞ OLDUK..

6. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka KAPORTA İŞİ BİTTİKTEN SONRA İZALASYON YAPTIM TABANI KOMPLE İÇTEN VE DIŞTAN PÜTÜR ATTIM VE DAHA SONRA 1 MM KALINLIĞINDA ALEMİNYUM FOLYALI VE ZİFTLİ KEÇE KAPLATTIM..

7. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka BÜTÜN ÇÜRÜKLERİ YAPMAYA ÇALIŞTIK
  8. huseyn

Ynt: Bu Da Benim Taka SONRA KOMPLE BAKIMA GİRDİ
  9. huseyn

ALDIĞIMDA BÖYLE BİR ARABAYDI

10. huseyn

Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack)

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack) bu sis farının elektrik bağlantılarını nereden indirdiniz...

11. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack) acaba ön tarafa koyduğunuz sis farlarını bağladığınız sacmı kesiyor ses yapmasını
  12. huseyn

Ynt: Suzuki Vitara İçin Tavan Sepeti (Roof Rack) güzel olmuş ellerinize sağlık ama bir sorum olucak bende yaptın port bagaj yakında resmini koyacağım ama ses yapıyor bu ön tarafa koyduğunuz sac sesi kestimi ....

13. huseyn

Suzuki Vitara Cam Krikosu Sorunu

Ynt: Vitara Cam Krikosu Sorunu ?.. cam krikolarınınn telli koptuğunda onarımı mümküm ben ceçenlerde clıopnun cam kriko telini uydurdum benim vitaraya güzel oldu

Geri