Arama sonuçlarınız

1. DEMİRAL

Herkesin Bize Yol Vermesi

Aynen bütün mesele Cüsse ve psikolojik baskı ve tabii ki özellikle tamponlar çelikse :smiley:

2. DEMİRAL

Peki soruyu size sorsam :) binek vasıta ile ara sokaktan siz çıkarken ana yoldan bir jeep geliyor olsa ve mesafe uzak olsa bile cesaret edip çıkabilirmisin veya soruyu ters çevir ara sokakatan çıkarken gelen binek sizi engellermi ....! :smiley:
  3. DEMİRAL

1991 Patrol W260 Stop Hk

Trabzonda Yaşar UZUN da bulabilirsin sormanda fayda var teme makina yanılmıyorsam internette adresi var sanırım

4. DEMİRAL

Öncelikle Hayırlı olsun ama jeep ...? Marka model !
  5. DEMİRAL

Jeeplerin Motor Numaralari Hep Şaibeli.....

Öncelikle aracın ana dosyasında veya gümrük giriş beyannamesinde yazan motor no sunu bulun ve eğer sizin bahsettiğiniz numara ile yani blokta gösterdiğiniz no ile aynı ise sorun çözülr ama en önemlisi karşınızdaki iş bilmeyen memuru ikna etmek ki son kanunlara...

6. DEMİRAL

2.7 Şaft Sesi

Bütün Araçlarda ve teknik olarak Şaft açısı dene bir ölçü vardır bu ölçünün deişmesi yada yükseltme den dolayı açının değişmesi şaft mavsalında yük meydana getirir buda uğultuya ve erken bozulmaya sebep olur ve yağlama yaparken her taraftan ( 4 kafadanda ) yağın...

7. DEMİRAL

Toyota Land Cruiser Bj75

Özellikle aradığınız parçalar neler ...? Manual İçin internette var ama şu an link aklımda değil notlarımın arasında var bulduğumda eklerim Bu araçlar nerede ve satılık varmı var ise fiyat nedir
  8. DEMİRAL

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (İmal Etme)

çok para keşke bi kolayını bulabilsek !! Yükseltme kitleride aynı 4 amortisör 4 yay vs bi dünya para Ben çareyi kendim yapmakta buldum yakında resimleri ekleyeceğim 4/1 düşük maliyet çıkıyor aşağı yukarı
  9. DEMİRAL

12. sahifede '' highoutput '' yazmış cevabın ise ayna mahrutiyi kırdım ! demişsin ! acaba beni yanlış anladım yada diffluck başlıklı başka bir konummu vardı senin açtığın

10. DEMİRAL

Her yapılan işin zorlukları mutlaka var olduğu kesin ama zahmetsiz hiç bir şey yok Yemek bile çaba istiyor Kırarak bozarak en güzeli ortaya çıkar Ramazan bey emeğine yüreğine sağlık Diffluck konusunu kaçırdım anlaşılan ! Lütfen bana formdan bağlantı eklermisiniz

11. DEMİRAL

Patrol 3.0 Di - Avustralya Turuna Gore Modifiye

Temmuz 2016 Şubat 2017 ! Aradan uzun zaman geçti ama yeni gördüm Özellikle hayırlı olsun Gönlünüzce ve Sağlıkla ve kazasız geziler dilerim
  12. DEMİRAL

...1984 Nissan Patrol Turbo Dizel Motor Önerileri

Son durum nedir ne yaptınız acaba ...? Aradan uzun zaman geçti ama en azından bilgi için iyi olacaktır

13. DEMİRAL

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Keyfli ve eğlenceli bir kap olacağına eminim Katılmak isterim şartlar müsait olursa
  14. DEMİRAL

Nıssan Patrol Dizel Yeniden Offroad'a Ve Dağlara Merhaba

Piyasada rahat bulunacak makina BD 30 bir çok şehirde hem parçası var hemde bakımı ve tamiri kolay ve ucuz ! Turbo için Türkiyedeki mevcut motorların hepsi alt yapı olarak hazır ve İlla Turbo derseniz biraz becerikli tamirci bulun yapılır

15. DEMİRAL

Beni yanlış anladınız Cesaret vermek ve Teşvik amaçlı ! TÜRK MALI OLSUN ÇAMURDAN OLSUN tecrübe ile sabittirki yapıp kırarak en güzeli en kalitelisi yapılır
  16. DEMİRAL

Beğenip beğenmemek herkezin kendi fikri Şahsen ben çok beğendim ve uysa Nissa Patrol aracım takarım isterse 1 gün dayansın yinede vazgeçilmez geçmem
  17. DEMİRAL

12000lbs Offroad Vinç, Kablosuz Uzaktan Kumandalı, Sentetik Ve Çelik Halatlı, Vinç Montaj Tablası

Uzaktan kumanda tek olarak varmı soketi önemli değildir 3 veya 5 pin olsun elde mevcut vinçler uygulamak için

18. DEMİRAL

Bu İspanyadaki motor ve ekte ise Osmaniyede Arkadaşımız Çağdaş BAĞDATLI nın G ksa mercedes e uyguladığı BD 30 TURBO motor
  19. DEMİRAL

Türkiyede BD 30 genelde bulunan turbosuz modelleri var ama dışarda çok var mesela İspanyada ikinci el olarak bile var BD 30 alt yapı olarak turbolamak için müsait piston soğutma jetleri dahi var silindir kapağı Piston Subap vs vs hep aynı ! Turbolu modelle...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR