Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bütün arazi araçlarına ve orta ticari araçlara ve Karavanlara tam ve detaylı bir sistem için çalışıyorum ve Körükler Bursada imalata başlandı bile yakında nette ilanları çıkacak
Ben bütün arazi araçlarına ve orta ticari araçlara ve Karavanlara tam ve detaylı bir sistem için çalışıyorum ve Körükler Bursada imalata başlandı bile yakında nette ilanları çıkacak
Satmadık henüz bizde uzun aradan sonra yine siteye merhaba dedim bazı özel nedenlerden bir süre uzak kaldım
Artık daha fazla vakit ayıracağım ve bir çok yeni proje ile devam edeceğim İnşallah havalı süspansiyon vs vs
Amortisörü araya parça ekleyerek yükseltmek yerine amortisörün açık ve kapalı boyunu tesbit etmek ve daha uzun başka araçlardan uygun olan amortisörü takmak daha faydalı olacaktır ama tabiiki aynı ölçüde ya halezonların da uzun olanını takmak veya uygun takozla...
Piyasada bulunma olasılığı yüksek....? bu Lt 95 ise !! görmek isterim aslında diğer şanzumanlara göre daha büyük ve devir aralığı çok farklı belkide defenderin kurtuluşu olabilir
Evet BMC montajda İntercool yok 6 cyl lerde ise 200/26 serisi intercool'lü Pro serisinde tamamı İntercoo'lü
130 /19- 162/22 - 162 /25 tamamında intecool yok ve Turboları By passız düz Turbolu eski serileri CAV yıldız pompa Yeni serileri Bosch sıralı yakıt pompalı
Türkiyede mevcut olan motorlar BMC 105.08 ve 110 .08 Fatih kamyonlarda 4 cyl olarak genelde 105/ 110 hp ve dir ancak Turbo ve İntecool ilavesi ve yakıt pompa ayarı ile 140 hp ye çıkar Çok daha performans elde etmek için piston hatta piston kolu değiştirmek...
Körük fabrikaları ile görüşmek için ve hata oranını O'a indirerek imalata devam etmek istiyorum bu benim gerçekten başarmak ve Türkiyede imal ederek yurt dışı bağımlılığı kaldırmak istediğim bir sistem Bu konuda mesajınızı özellikle bekliyorum saygılarımla
Merhaba Özgür bey Özellikle Virajda arabanızın etki ve tepkileri nasıl eski hali ile yeni sistem arasındaki fark !! Bu konuda yaklaşık 4 senedir her fırsatta araştırmalarım devam ediyor hatta 3/4 kere bu iş için Bursaya bile geldim
Mustafa bey bu ilandaki sistem güzel ancak en önemli ve kesinlikle olması gereken denge ve artükilasyon için bir şey yok dolayısı ile bana göre eksik ve çokda faydalı olacağını düşünmüyorum Sivas ta bir arkadaşımın aracına bu sistem için Teknik Üniversiten < Faydalı ürün >...
Mustafa bey bu ilandaki sistem güzel ancak en önemli ve kesinlikle olması gereken denge ve artükilasyon için bir şey yok dolayısı ile bana göre eksik ve çokda faydalı olacağını düşünmüyorum Sivas ta bir arkadaşımın aracına bu sistem için Teknik Üniversiten < Faydalı ürün >...
Sizin paylaştığınız Kit içindeki körüklerin aynısı veya benzeri Türkiyede bir çok üreticisi var ama takım halinde satan yok daha doğrusu bu sistem henüz Türkiyede yeni yeni gündeme gelmeye başladı dolayısı ile bir öncü lazım
Bizde genel bir kanı var >>Elle...
Erhan bey yakında ben Bursa'da olacağım konu hakkında detaylı görüşmek bence daha iyi olacak aracın modeli nedir ...? ve özellikle ön ve arka süspansiyon sisteminden resim eklerseniz detaylı yazabilirim ve bu proje ilandakinden çok farklı ve çok daha sistematik ve...