Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sd25 Ve Patrol 160 Servis Kitapçıkları
Merhaba benim aracım Patrol Y60 ama Motoru 2h Toyota Dizel bende aynı dertten yakınıyorum ve araştırıyorum sizin motor tipini bildirirseniz yardımcı olabilirim Pompa olarak turbolu olan ve dönüş yönü ,eleman çapı ...
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...
Hepinize teşekkürler Bizzat gelerek , Telefonla ve sosyal medyada bizleri teselli eden tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürler . ateş düştüğü yeri yakar misali bizleri çok derin acılar içerisinde bıraktı ALLAHIM mekanı cennet...
Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...
Arkadaşımız , Yoldaşımız ve Başkanımız GÜZEL İNSAN seni unutmayacağı RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN
Bizzat gelerek , telefonla arayarak ve sosyal medyada ve gezenbilir ailesi olarak...
Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?
Bu Motor BD 30 ve Turbolu sizi yanıltmasın diye tekrar açıklama yazmak ihtiyacını hissettim Ama Şanzuman ve volant tamamen aynıdır ve bu araç çok yakında pistlere çıkacak
Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım
Uzun süredir formla pek ilgilenemedim Ve ÇOK ÇOK Teşekkürler Hepinize Teşekkürler .
Yeğenim ALLAH'A ÇOK ÇOK Şükürler olsun son yapılan kontrollerinde gayet sağlıklı olarak tekrar okuluna döndü eylül ayı itibarı ile 3 ay...
Ahmet bey yanlış anlamışsınız ! Defendere Herhangi bir motor takılacaksa yapılacak en önemli işler Sırası ile Volant muhavazası 1. Prizdirek uygunluğu 2 .ve ön motor kulaklarının yapılması 3 . Bu sıralama ile gidersek BD 30 motor Volant...
Ynt: 3. Nesil (1980-1987) Nissan Patrollerin Motor Çeşitleri Ve Bunların Performansı
Merhaba konu çoktandır gündemde değil ama sormakta fayda var sanırım neler yaptınız yada projeden vaz mı geçtiniz
Merhaba arkadaşlar ! Bazı özel nedenlerden dolayı çoktandır forma hasret kaldım :( Motor konusunda bende kendimce bir çok araştırmalarım ve tecrübem oldu kendi aracıma NISSAN Td 25 motor uyguladım ve düz dizel Defender Motoruna göre...
Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım
İlginize teşekkürler Ankara onkoloji hastanesinde ameliyat oldu ve ÇOK ŞÜKÜR Yürüyor şimdi kemoterapi tedavileri devam ediyor bazı yan etkileri çıkıyor ama bunada çok şükür inşallah daha iyi olacak
Ynt: 3B Motora turbo
2 H motorun en kötü tarafı manifoldan gazlı olması ve turbo uygulanmasında en zor olan tarafı pompanın gaz işlevi ki pompadan gazlı olsa kolay nedeni gaz ayarını hafif açarsak işlem tamam ama emişle ( vakumlama ile ) gaz vermesi en büyük...
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı
Faturasını yada noter satışını alın (güvendiğiniz ) Evrak takibi yapan birine verin 800/900 Tl ye arası halledersiniz bu 1. yol 2.yol ise işletmeyin ve özellikle motor numarasının olduğu yeri bir şekilde gizleyin...
Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı
Göktuğ bey Türkiyede yok ama özellikle ispanyada orjinal fabrika çıkışlı BD30 turbo motor var Türkiyede Nissan Terrano 1' lerde
Turbo motorlu ( BD 30 a çok yakın )2700 cc turbo intercoll olarak çıkıyor