Arama sonuçlarınız

1. DEMİRAL

Satilik Defender Turbo 110 TDI motor

Ynt: Satilik Defender Turbo 110 Tdı Motor Hiç ses yok unutuldu galiba

2. DEMİRAL

SD25 ve Patrol 160 Servis Kitapçıkları

Ynt: Sd25 Ve Patrol 160 Servis Kitapçıkları Merhaba benim aracım Patrol Y60 ama Motoru 2h Toyota Dizel bende aynı dertten yakınıyorum ve araştırıyorum sizin motor tipini bildirirseniz yardımcı olabilirim Pompa olarak turbolu olan ve dönüş yönü ,eleman çapı ...
  3. DEMİRAL

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Merhaba aramıza hoş geldin Çamurun bol olsun :)

4. DEMİRAL

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Hepinize teşekkürler Bizzat gelerek , Telefonla ve sosyal medyada bizleri teselli eden tüm dostlara ayrı ayrı teşekkürler . ateş düştüğü yeri yakar misali bizleri çok derin acılar içerisinde bıraktı ALLAHIM mekanı cennet...
  5. DEMİRAL

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Arkadaşımız , Yoldaşımız ve Başkanımız GÜZEL İNSAN seni unutmayacağı RUHUN ŞAD MEKANIN CENNET OLSUN Bizzat gelerek , telefonla arayarak ve sosyal medyada ve gezenbilir ailesi olarak...

6. DEMİRAL

Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ?

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Bu Motor BD 30 ve Turbolu sizi yanıltmasın diye tekrar açıklama yazmak ihtiyacını hissettim Ama Şanzuman ve volant tamamen aynıdır ve bu araç çok yakında pistlere çıkacak

7. DEMİRAL

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Ekleye bilirsem en güzel ve canlı örnek BD 30 ve LT 77 Montajlı hali
  8. DEMİRAL

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Uzun süredir formla pek ilgilenemedim Ve ÇOK ÇOK Teşekkürler Hepinize Teşekkürler . Yeğenim ALLAH'A ÇOK ÇOK Şükürler olsun son yapılan kontrollerinde gayet sağlıklı olarak tekrar okuluna döndü eylül ayı itibarı ile 3 ay...
  9. DEMİRAL

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Ahmet bey yanlış anlamışsınız ! Defendere Herhangi bir motor takılacaksa yapılacak en önemli işler Sırası ile Volant muhavazası 1. Prizdirek uygunluğu 2 .ve ön motor kulaklarının yapılması 3 . Bu sıralama ile gidersek BD 30 motor Volant...

10. DEMİRAL

3. nesil (1980-1987) nissan patrollerin motor çeşitleri ve bunların performansı

Ynt: 3. Nesil (1980-1987) Nissan Patrollerin Motor Çeşitleri Ve Bunların Performansı Merhaba konu çoktandır gündemde değil ama sormakta fayda var sanırım neler yaptınız yada projeden vaz mı geçtiniz

11. DEMİRAL

Ynt: Defender 110td Mi Yoksa Puma Mı ? Merhaba arkadaşlar ! Bazı özel nedenlerden dolayı çoktandır forma hasret kaldım :( Motor konusunda bende kendimce bir çok araştırmalarım ve tecrübem oldu kendi aracıma NISSAN Td 25 motor uyguladım ve düz dizel Defender Motoruna göre...
  12. DEMİRAL

direksiyon kutusu aranıyor

Ynt: Direksiyon Kutusu Aranıyor Merhaba İsterseniz Hidrolik mercedes var ayrıca Orjinal Mekanik var istediğinizi gönderebilirim

13. DEMİRAL

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım İlginize teşekkürler Ankara onkoloji hastanesinde ameliyat oldu ve ÇOK ŞÜKÜR Yürüyor şimdi kemoterapi tedavileri devam ediyor bazı yan etkileri çıkıyor ama bunada çok şükür inşallah daha iyi olacak
  14. DEMİRAL

nissan patrol y60 satilik bilen var mi

Ynt: Nissan Patrol Y60 Satilik Bilen Var Mi Keşfi bey aracınız çok çok güzel güle güle kullanın birkaç kare resim ilave edermisiniz Teşekkürler
  15. DEMİRAL

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Merhaba Aramıza hoş geldin tabiki haber vermeye çalışırız her zaman bekleriz Ğardaş

16. DEMİRAL

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo 2 H motorun en kötü tarafı manifoldan gazlı olması ve turbo uygulanmasında en zor olan tarafı pompanın gaz işlevi ki pompadan gazlı olsa kolay nedeni gaz ayarını hafif açarsak işlem tamam ama emişle ( vakumlama ile ) gaz vermesi en büyük...
  17. DEMİRAL

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı 100ps (74kw) 3.800 rpm 22.0kgm (216Nm) 2.000 rpm 2953 cc BD30 3.0 L Düz-4 http://en.wikipedia.org/wiki/Nissan_BD_engine Bu linkten kontrol edebilirsiniz veriler Yukarıda belirtilendir
  18. DEMİRAL

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Faturasını yada noter satışını alın (güvendiğiniz ) Evrak takibi yapan birine verin 800/900 Tl ye arası halledersiniz bu 1. yol 2.yol ise işletmeyin ve özellikle motor numarasının olduğu yeri bir şekilde gizleyin...

19. DEMİRAL

Nissan Patrol Tarihçe

Ynt: Nissan Patrol Tarihçe Konu duraklamış ilgi ile takip ediyordum devam etsek nasıl olur yeni PATROL'cü olarak rica etsem
  20. DEMİRAL

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı Göktuğ bey Türkiyede yok ama özellikle ispanyada orjinal fabrika çıkışlı BD30 turbo motor var Türkiyede Nissan Terrano 1' lerde Turbo motorlu ( BD 30 a çok yakın )2700 cc turbo intercoll olarak çıkıyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR