Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 3B Motora turbo
Recep bey tebrikler ve teşekkürler başarılar ! ben 40 yıllık sanayiciyim ve en nefret ettiğim söz (OLMAZ) Lafıdır ve ne yazıkki bizim sanayide çok kullanılır
Turbo konusunda çok çok haklısın birçok tamirci hala çiğ gazı geri...
Ynt: 2. Karoff Offroad Oyunları KAHRAMANMARAŞ 13/14 Nisan 2013
Ustaaaa sürçü lisan var ARİF hocam henüz 28 yaşında ne amcası ya hocam diye hitap edeceksin yada abi bi daha olmasın :-\
Ynt: defender a bir bd 30 motor uyglaması daha
2012 yılında tüm masraflar dahil 900 tl y işleteme tamamlanıyordu ama bu sene için zam geldimi kesin bilmiyorum ama işletmedende kullanabilirsiniz çünki motor numarasının okunmaması hafif kusur sayıldığından TUV muayene...
Arkadaşlar Avatardaki resim TD25 nissan motorla Sivas etkinliklerinde ilk engelden geçerken çekilmiştir ve gece saat 3 te motor çalışır hale gelmiş ve farı dahi takamadan piste çıkmıştır sonuç ortada isteyene videosunu...
Oktay bey açıkca kimin tavsiyesi ve telkini ile işlemi yaptığınızı ve uzaktanda olsa arabadaki en ufak bir sıkıntıda kimi aradığınızı ve telefonlada olsa size yardımcı olduğunu açıklaya bilirsiniz ! Hayırlı olsun en güzel...
Sayın Bager bu konuda aynı düşüncedeyiz ben alel acale bulamadığımdan o an için TD 25 nıssan attım defendere ki BD30 a göre çok daha güçsüz o bile defenderi tabiri caizse hoplattı ve Sivas ta ki etkinlikte çok...
İlgilenen arkadaşlara teşekkürler ben her platformda SAVUNDUM ve BD 30 dedim ama nedense bu konuda ses fazla çıkmıyor sanki ?
maliyet açısından nerede ise pumanın yarısı güç + yakıt -...
Güle güle kullanın bende senin kadar sevindim işlemin ve sonucun çok iyi olmasına en kısa zamanda görüşmek dileğimle :)
Güktuğ beye ve size bildiğim ve yıllardan beri devamlı yapılan bir işlemden bahsedeyim Ben 40 yıllık yedek parçacıyım ve işim Kamyon ve Tır yedekleri bu arada 3-4 sene bizzat tamir ve bakım servisim vardı ve dolayısı ile...
Oktay bey öncelikle hayırlı olsun sizin adınıza ÇOK ÇOK sevindim !! :) :) sebebini siz iyi biliyorsunuz işletme vs vs çokta zor değil hatta işin en kolay yönü
İşin teknik yönüne gelince gereken...
Ynt: Gezenbilir FARUK KAYHAN Anısına Yeniden Kars Yollarında (25 Ocak 2013)
Herşey çok güzeldi Ama en önemlisi emeği geçenlere çok çok teşekkürler ve tekrarını bekliyoruz :)
Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım
Hepinize ayrı ayrı candan teşekkürler ALLAH'A şükürler olsun Ankara onkoloji hastanesinde çok başarılı bir operasyonla yeniden yürümeye başladı ancak pataloji tahlili henüz çıkmadı ve bu gün ( 28/01 /2013 ) Ankara'da...
Ynt: 93 patrol nihayet başladık
Gökan bey teşekkürler Eğer rastlarsa bana TD42 Turbo motor lazım üzerindeki motor toyota 2h ve az geliyor arazide çok iyi ama yolda çok zorluyor ve sürat çok düşük 95/ 100 ancak düz yolda ve dolayısı ile yakıt çok artıyor...