Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Hayallerimizdeki Karavan
Sayın arslan iş romorku ararken 15 sene önce kullandıgımın aynı sı bir romork çadıra rasladım. çok ilginçti 4 sene gezdim onunla şimdi vereceğim linkte var ilginenen ler için. araç sahibi iç fotoğraf vermemiş ama lavabo ve ocağı içinde 4 kişilik yerden yüksek...
Ynt: Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey
Sayın Yaybek daha önce yolladığım kendi yapımım aracın adresini yolluyorum belki raslamışınızdır.samsun bodrum akdenizden antalya nevşehir samsun . Benim tatil anlayısım hanımlaberaber . Akşama kadar yol akşam içkili bir yemek sonra...
A=72 cm
B=10 cm
C=115 cm
D=52 cm
E=60 cm Sırt dayama
E=44 cm Koltuk yüksekliği (resimde hata yaptım o yüzden 2 E harfi var
Bunu Almanlara ölçtürmüştüm
Sevgili dostlar
Sadece T5 hakkında bir sayfada katkım olsun istedim ve kendime daha önce T4 yapmıştımşimdi T5 aldım henüz hazırlıktayım ama başlıyabilirmiyim bilmiyorum. Ama bazı bilgilerimi sizinle paylaşmak istedim .Diğer...
Ynt: Arkadaşımız Nehir'in (NEHİR) Doğum Günü Kutlu Olsun
Nehir
Amcan kadehi kaldırdı, teyze ile doğum günün kutlu olsun diye .Herşey gönlünce olsun Allah ayağından taşı toprağı eksik etmesin.
Kalın sağlıcakla hepiniz.
Erol
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Meriçte hoşgeldin Güzel bir site ama sizin gibi hanımların katılması daha da farklı yapıyor .Ben ve teyzen derslerinde başarılar dileriz.
Yeni gelen diğer arekadaşlarda hoş gelmişler.
Erol
Ynt: Coolmatik Buzdolabı Servis (Bakım - Tamir) İhtiyacım Var
Sayın Akça
dolabınız komrosörlümü yoksa termik yaı ısıtmalı tip midir . tamiri deyilim ama belki yardımım olur.
Erol
Satın Gezgin
Ben karavancıyım. İlginizi çeker diye bir link atayım. Yaşı 64 ama Bisikletçilerin peşinde seve seve gezdim ihtiyaçları için
Bütün yeni gelenlere hoş geldin derim.
http://www.samod.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=30
Erol
selam adım barbaros,
ürgüpte yaşıyorum, eğitimciyim
Sayın Barboros Hocam hoşgeldiniz diğer arkadaşlarımız gibi
Ürgüp farklı bir yer seyahatlerimde akdenizden Samsuna dönerken uğrarım kışınıda gördüm.En büyük uğrama sebebim Avonosta Geçen sene rahmetli...
Sayın Seyyah hoş geldiniz. T5 yüksek tavanmı .Belki raslamazsınız diye t4 den link atıyorum
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20903.40
Hakan diyorum benden ufaksın mutlaka çünki benden fazla yok forumda . Samsun lafı geçti samsunda keskinler vardır bir bağlantı kurayım deimde.
Ben 15 günlük bir üyeyim .benden sonra gelen tüm arkadaşlar hoş geldi .
Erol
Ynt: Karavanda Isınma Sistemi (Ayrıca Karavanımı Az Anlattım:)
sayın Uçar Zaten bu zevk olmasa gümrüklerdeki sıtıntınız çekilmez yan kapağı açarak dediğimin fotografını yollamışınız hakıkaten o günleri yaşadim sayenizde sağ olun .
Ynt: Vonalı Celal Ankara'dan Sonra İstanbul da
Sayın Erdem ve Ayduran dün Bolamanda Vonalının oradaydım dir yazın bır kışın giderim ekstra samsundan kışın soba keyfi ile karısıyor güzellik. Yeni üyeyim tesadüfen yazınıza rasladım. vakit buldukça carravan dışı bölümleride okuyorum Samsundan selam.
http://www.fritz-berger.de/fbonline/__shop__/product/fritzberger_katalog/TrumaticS216942/detail.jsf?utm_source=Trumatic%2BC%2B4002&utm_medium=SEO&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=SEO&partnerid=33O
Trumaticfiyatı hakkında fikir için
Ben karavancılıkta yeniyim fakat 25 yıl zevkle yaptığım uluslararası TIR sürücülüğü nedeniyle fahri karavancı sayılırım,birebir olmasada karavan hayatına çok yakın bir yaşamım oldu.Webasto işine gelince,biz yıllarca TIR'larda...