Arama sonuçlarınız

1. eroll

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=20903.40 son yaptığım T4 resimleri abs si olmayan karavan olmuyor bölümünde çadır ve digerlerinin resimlerini buup taratmak lağzım. Hepinize gönlünüzce yaşant dilerim

2. eroll

Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya...

Ynt: Araç Üstü Çadır Kampçıları ( Cartop Camper ) Buraya... Araç üstü çadır 1993 den itibaren ben kullandım karadenize gelen ruslardan almiştım. mazda minibüs üzerine kurdum araç içini karavan şeklinde yaptım 2 kişilik. 2de yukarısı. kayın biraderim ve eşleri ile 2 aile bulgaristan...
  3. eroll

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? Sayın aybek bilmiyordum çok teşekkür ederim . hemen baş vururum. abs si olmayan diye açtıgınız linke yaptıgım caravanın fotoğrafını attım size yapmak istediğinizde moral olsun. daha öncekı yazılarınıza cevap olarak.sonradan abs taktırmanız mümkün...

4. eroll

Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz?

Ynt: Karavanımızı Kendimiz Yapabilir miyiz? Sayın yaybek SCR belgesi nedir belki yeni oluşumdan takip edemedim. yaybek onlein deyil bilen varsa rica ederim.
  5. eroll

Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı

Ynt: Türkiye'de Avrupa Standartlarında Karavan İmalatı Sayın Levent www.sahibinden.com/1996_vw_1_9tdi_satilik_karavanWQQaXQQ6619667WQQpXQQdisplayitem Kendi imalatım 4 sene evveldi.halen neden 30 sene evvel bu işe başlayan firmalarımız halen 30 sene evvelde israr ediyor. neden Türkiyede olmasın...

6. eroll

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Erol Çamlıbel Yaş 63 hatun60 karavanımı kendim yapmıştım sattım geçen sene. alan arkadaşta satıyor tanıtmak isterim şimdi yeni birtaneye niyet var vw t5 transporter var bindiğim . kendim yaparsam ayrı bır zevki oluyor...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR