Arama sonuçlarınız

1. semuca

Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45

Ynt: Yeni Disco Şu Anda Show Plus Top Gear' da 21:45 Alfonse, baslık zaten yeterince adresi belli ediyordu. linke tıklamadan, ben de tv kumandasına sarıldım. Malum kısa programlar oluyor.

2. semuca

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? bizim kamyonetler, hic de az degilmis gordugum kadarıyla... pajero kadar olmasa da, kanında var, kamyonetlerimiz saglam offroadcu.. :)
  3. semuca

L200 Yakıt Durumu

Ynt: L200 Yakıt Durumu asagi yukarı yorum yapan arkadaslarla ben de aynı degerlerdeyim. sehir ici 450 civarı, sehirdısı cok sakin kullanımla maks 800. ancak sunu da belirteyim, uzun yolda kesinlikle 4x4te kullanıyorum, L veya H degil. araba rahatlıyor. hatta bu aralar sehir icinde de 4x4...

4. semuca

Toyota Parça Kataloğu

Ynt: Toyota Parça Kataloğu cok iyi bir arastırma olmus... baska markaların webde bu tip parca kataloglarını biliyor musunuz?
  5. semuca

Fatsa ve Samsun Off-Road Kulüpleri İteniçi Kamplı Gezisi (14-15 Şubat 2009)

Ynt: Fatsa ve Samsun Off-Road Kulüpleri İteniçi Kamplı Gezisi (14-15 Şubat 2009) Fatsalılara sahsım adına, karsılıksız misafirperveklikleri icin cok tesekkurler. Bitmez tukenmez et stokları dagda olmanın keyfini bir kat daha arttırdı. Elinize saglık. Misafirperverligineze hayranlık duydum...

6. semuca

Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

Ynt: Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce? Aynı sıkıntıyı ben de yasamıstım. 3000 mt ustu, yukselt vites, alcalt vites araba öhööhööö.... :) Avans ayarı dediler... Yaptırmadım ama, gezinin rotasına gore yaptırmak lazım sanırım.

7. semuca

Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009)

Ynt: Gezenbilir 1. Kış Kampı; Bolu Aladağlar (21-22 Şubat 2009) Ben de katılmak isterim. :) Çadır, Serhat Çakır (Cuma - Cumartesi) Samsun
  8. semuca

Satılık Mudzilla ve Goodyear mtr

Ynt: Satılık Mudzilla ve Goodyear mtr yukseklik olarak sıgar rahat rahat ama camuru suyu teee 5 arkadaki arabanın camına gonderir... cıkar yanlardan. 10.5 ideal l200 icin, 33te sorun yok.
  9. semuca

Mitsubishi L200 Gaz Yememe Problemi

Ynt: Mitsubishi L200 Gaz Yememe Problemi Gundeme getirdiginiz konu cok guzel. L200lerde tecrube edilmis olası sorunlar.. Ben de size eslik etmek isterim. Tecrube ettigim sorunları paylasayım.

10. semuca

Kaçkar Dağları ve Yaylalar

Ynt: Kaçkar Dağları ve Yaylalar Dosyalar icin cok tesekkurler. Arayıp isteyip de bulamadıgımız kadar ayrıntılı... Bu konuda size bahar programımda bolca sorum olacagını sanıyorum..

11. semuca

Yeni L200 İçin Lastik Seçimi?

Ynt: Yeni L200 İçin Lastik Seçimi? 4x2lerde 16 jant var. Serviste bu jantlara musteri bulabilir veya sizin 17jantlarla takasa kolaylıkla ikna edebilirsiniz. Hevesli 4x2 sahibi cok.
  12. semuca

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Bu arada, ATSC olan araclarda sol taraftaki dugme uzerinde kayan bir araba resmi, arka kilit istendiginde olanlarda R/D lock diye diye bir dugme var. L200 Bagajında bi jimny de iyi fikir... :)

13. semuca

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Orta difrensiyel kilidi HLCde devreye giriyor, LLCye atınca da aynı sekilde. Turkiyede her ne kadar ATSC (ne oldugunu anlayamadım. aracı satan ya da servisini yapanlar da pek bilmiyor)'li araclar ragbet gorse de, ben arkayı istedigimde...
  14. semuca

Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum

Ynt: Aracımız Hazır - Mitsubishi L200 Magnum Merhaba, Yukseltme isi yaklasık ne kadara maloldu? Bu arada taktıgınız lastik ve bahsettiginiz yukseltme ile 11cm'den fazla yukselmistir arac dusunuyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. tesekkurler
  15. semuca

Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce?

Ynt: Mitsubishi Aracım Olmuş mu Sizce? Lastik ebatları bence de daha buyuk duruyor. Yan basamaklar cıkarılırsa daha da guzel olur kanımca.

16. semuca

Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası

Ynt: Kastamonu - Küre; Çok Amaçlı Toprak Parçası Selamlar, Kastamonu bolgesine onumuzdeki haftalarda gezi planlayacagız. Rotalar hakkında GPS kayıtları ve tavsiyelerinizi alabilir miyim lutfen.
  17. semuca

Samsun Sivri Tepe Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Kasım 2008)

Ynt: Samsun Sivri Tepe Kamplı Off-Road Gezisi (8-9 Kasım 2008) Yavuz Bey, L200'üm için komplimanınıza tesekkurler. Takılmadan gidiyor. Tek derdi iki teker arasının 3 metre uzunlukta olması. Bazen kayarken arkasını yanımda gorebiliyorum :) Toyota'da Bridgestone MT Pajerolarda Wrangler MT...
  18. semuca

Tahoe Almak İyi Fikir mi ?

Ynt: Tahoe Almak İyi Fikir mi ? L200 derim... Anladıgım kadarıyla beklentileriniz konfor, arazi, guvenlik (daha dusuk model arazi araclarıyla karsılastırıldıgında daha yeni guvenlik donanımı)... Bahsettiginiz unsurlar yeterince var L200'de, hem de yeni model. Buyuk araba istediginiz icin...

19. semuca

Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008)

Ynt: Gezenbilir "Huma Oto" Off-Road Gezisi ve Tanışma Toplantısı - Şile (26 Ekim 2008) *4x4 Aracı Olanlar 01- Uğur Kalaycı (Jeep34) +3 - Anadolu Yakası 02- Önder Özdenkaya (dronder) +3 - Kocaeli 03- Faruk Bedir (frkbdr) +2 - Anadolu Yakası 04- Mert Kiğılı (Deep) - Avrupa Yakası 05- Levent...
  20. semuca

Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Mitsubishi'ciler Peki Biz Kaç Kişiyiz? 1) Sevtap Dilek Çimen (SDC) - Pajero 1988 - İstanbul 2) Serhat Çakır (semuca) - L200 2008 - Samsun/İstanbul

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR