Arama sonuçlarınız

1. semuca

Çamlıhemşin Trabzon'daki İki Kutu

Ynt: Çamlıhemşin Trabzon'daki İki Kutu Selamlar, Bahsettigim iki kutunun koordinatları sanıyorum yanlıs verilmis. Bulamadık dolayısıyla.. Ama kendi kutumuzu sakladık. :) Geocahing.com'dan duyurmak daha dogru olacak galiba?

2. semuca

Doğu Karadeniz Trans Yayla Gezi Planı

Ynt: Doğu Karadeniz Trans Yayla Gezi Planı Selamlar, Evet, O tepenin ardında Palovit var. Aşitten aracla ulasım mumkun. Ancak biz tepeye cok az kala kardan dolayı donmek zorunda kaldık. Tek arac oldugumuz icin riske fazla girmek istemedik. Kavron'la arada 1 tepe var. Ancak arac yolu yok...
  3. semuca

Çamlıhemşin Trabzon'daki İki Kutu

Geocaching'le yeni tanıstım. Cok zevkliye benziyor.. :) Onumuzdeki gunlerde yapacagımız gezi bolgesinde iki kutu gorunuyor, geoccachingturkiye.com adresinde. Ancak, sitedeki hareket pek de faal degil gibi.. "Yeni Kutulara" tıklayınca, Mayıs, Agustosa ait 5 kutu var. Sizce aramaya deger mi? Yoksa...

4. semuca

Ynt: Doğu Karadeniz Trans Yayla Gezi Planı O halde bahsettiginiz yeri, gidip yakından gorecegiz onumuzdeki hafta... Yine de tesekkurler
  5. semuca

Kemerburgaz Keşif Gezisi (28 Eylül 2008)

Selamlar, Hafta sonu Dogu Karadenize dogru yola cıkmıs olacagız. Ekim ayındaki gezilerinize katılmak dilegiyle...

6. semuca

Ynt: Doğu Karadeniz Trans Yayla Gezi Planı Senol Bey, Planladıgınız bu geziyi yapabildiginiz mi? Yaptıysanız, GPS kayıtlarınızı paylasabilirseniz cok sevinirim.

7. semuca

Off-Road Yaparken Aracımızın Boyasını Koruyan PVC-Film Kaplamalar

Ynt: Off-Road Yaparken Aracımızın Boyasını Koruyan PVC-Film Kaplamalar Ugur Bey, Yanıtınız icin tesekkurler. Internette kaput filmlerini arastırmıstım. Ancak dediginiz gibi ebatları 30,45 veya 60 cm x 140 cm. Yani 0,84 m2 maks kapladıgı alan. Benim arac yaklasık min. 12-13 m2 yuzeye sahip...
  8. semuca

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Özel Oto'ya sordum. Elinde yoktu. 3 aydan once de gelmez dedi.. Elinde sadece kırık bir parca vardı. Baska onerebileceginiz bir yer var mı?
  9. semuca

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Benim roofrack'i yerlestirme seklim asagidaki gibi oldu. Oldukca kullanıslı ve kolay yuklenebilir oldu. Roofrack uygulaması fikri verebilir. Bu arada, siyah l200'un tepesindeki farlardan nerede bulabilirim acaba Istanbul'da, bilen var mı...

10. semuca

Uzungöl Tabiat Parkı

Ynt: Uzungöl Tabiat Parkı Yanıtlarınız icin tesekkurler, Samsun'dan yola cıkarak 2 veya 3 aracla yapacagımız bu gezide daha ziyade alternatif yolları kullanmayı planlıyoruz. Bu nedenle yakın zamanda olusmus her turlu tecrube ve harita cok faydalı olur. Sedat Bey, gezenbilirde gordugum...

11. semuca

Uzungöl Tabiat Parkı

Ynt: Uzungöl Tabiat Parkı Murat Bey Merhaba, Uzungol civarındaki bahsettiginiz goller ve Koprubası - Uzungol - İkizdere gecisi hakkında haritanız var mı acaba? Tesekkurler
  12. semuca

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Bu kadar buyuk lastikteki amac nedir acaba? arazi anlamında sadece 2-3 cm yukseklik saglar. Cadde icin süslü jant lastik takılan l200lerden mi ki? (Gorunce utanıyorum bunları :(.. ama cok var bunlardan)

13. semuca

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Aracınızın uzerindeki lastiklerin ebatı ne acaba? 265 75 16 mı?
  14. semuca

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Haklısınız.. Kendiniz ugrasarak, emek harcayarak toparlamanın keyfi kesinlikle daha buyuk. Ancak, vakit sorunum kararımda etkili oldu acıkcası.. Zamanı gelince ben de toplarım umarım gercekten begendigim esaslı bir arazi aracı. Simdilik L200...
  15. semuca

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum Kesinlikle katılıyorum... ah keske bi de uzun olmasalar :( basının girdigi yerden arkası surte surte geliyor... ama basını sokunca elbet cıkıyor.. Bildigim kadarıyla eski 4x4 L200 magnum ile yenileri arasında cok buyuk fark yok.. Teknik anlamda aynı ozellikteler sanıyorum...

16. semuca

L200 Magnum

Ynt: L200 Magnum Selam Ergin61, Magnum derken kastettigin bir önceki kasa L200 mü yoksa yeni kasalardaki Magnum olarak adlandırılan model mi?
  17. semuca

3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008)

Ynt: 3. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (12 Eylül 2008) O halde ben de gelmek isterim cok :) 01- Koza (Koza Yardımcı) 02- yol (Sedat Açıl) 03- Deep (Mert Kiğılı) 04- mavimor+1 (Mustafa/Emine Tekiner) 05- VitaEsMorte (Murat Can) 06- meydey (Şener) 07- pınarkaracar (Pınar Karaçar) 08-...
  18. semuca

Amasra - Sinop Arası Gezi Düşünüyoruz

Herkese Selamlar, Bayram tatili icin 8-9 günlük yaz sonu sonbahar bası amasra - sinop arası 4x4 aracla gezi dusunuyoruz. Bu rotadaki güzergahlarınızı, haritalarınızı, konaklama noktalarınızı paylasırsanız cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

19. semuca

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Bana gore l200 hem teknolojik anlamda yeni, hem de basitlik anlamında arazi aracına uygun oldugu icin benim icin beklentimin otesinde. (ah bir de 5.5 metre olmasaydı)... Acıkcası aylarca ikinci el, eski bir 4x4 aradıktan sonra l200u kesfettim...
  20. semuca

Mitsubishi L200 Dakar

Ynt: Mitsubishi L200 Dakar selamlar, l200 4x4ume tam da dakar versiyonu ortaya cıktıgı zamanlarda sahip oldum. Fabrika cıkıslı garanti kapsamında vinci snorkeli taklımıs L200 mu yoksa baz L200 satın alarak uzerine kendim basında durarak aynı aksesuarların takılması mı konusunda gidip geldim. Ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR