Arama sonuçlarınız

1. W

Suzuki Vitara - Hyundai Galloper?

haklısınız bagaj da sorun çünki lpg düşünüyorum kullanışlılık açısından zaten 5 kapı istiyorum.büyük ihtimalle aracı orta derece off road koşullarında sınırlayacağım..bildiğim kadarıyla vitara'larda stepne arkada olduğundan otomobillerdeki gibi simit lpg tankını zemine gömme şansı yok büyük...

2. W

Erdal beyin de belirttiği gibi disco nun vergi ve lpg ye rağmen yakıt sorunu şu etapta beni zorlar gibi görünüyor..dizellerin de fiyatı düşündüğüm bütçeyi aşıyor..mpi konusunda da yetersizliğine kesinlikle aklımyattı o yüzden discovery dosyasını kapattım..konu başlığındaki karşılaştırmaya...
  3. W

mpi den vazgeçiyorum herkes aynı fikirde..uygun fiyatlı bulabilirsem 2.5 disco da olabilir tabii..peki istanbulda önerilebilecek mantıksız fiyatlar vermecek iyi ustalar kimlerdir?

4. W

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba adım Hakan Duman. İçmimarım. Bir reklam firmasında tasarımcı olarak çalışıyorum... Ben de iflah olmaz biçimde virüsü alanlardanım. Şu anda uygun araç bakıyorum.. Disco fanatiğiyim.. Şu anda forumun müdavimlerinden fikirler alıyorum.. Gözüm keserse...
  5. W

vermiş olduğunuz linkteki araç gerçekten güzel..zaten pek acelem yok aslına bakarsanız..sonuçta artık kafayı taktım mutlaka bu tip bir araç edineceğim hiç bir binek otomobil de ilgimi çekmiyor açıkçası..ne kadar sakınsanız da mutlaka biryerine bir kusur oluyor sıfır almış olduğum aracın daha...

6. W

ceavap yazan bütün üyelere teşekkürler..şu anda ne yazık ki iki araca sahip olma imkanım yok..mecburen bir şekilde ortasını bulmaya çalışıyorum..niva düşünmüyorum kısa bir zaman da olsa kullanma imkanı buldum ama gerçekten özel merak isteyen bir araç..vitara bu durumda daha uygun Erdal beyin...

7. W

galloper sizin miydi? süper oldu şimdi ..parça falan diyorum ama gönlüm galloperdan yana gerçi ben 3 kapı dizel düşünüyorum ..şimdiye kadar herhangi bir problem yaşadınız mı? yükseltme kiti vb.uyarlamak sorun olur mu? ya da örneğin farını servisten temin etmek fiyat bilgisiyle mümkün mü...
  8. W

cevaplar için gerçekten teşekkürler düşündüğüm araçlar aynı zamanda günlük kullanıma da uygun olması gerektiği için vitara ya ve galloper'a dönüşüyor sonuşta..aslında şöyle kaya gibi bir discovery almak var ama vergi dezavantajından dolayı tercih edebileceğim motor seçeneği 2000 cc'lik mpi..o da...
  9. W

arkadaşlar merhaba bir off road meraklısı olarak siteyi keşfettiğimde altın bulmuş gibi oldum..yaşım 34 içmimarım biz de birkaç arkadaş arada sırada karduz'e gidiyoruz..kullandığımız araç 87 hilux idi aracın arazide gerçekten iyi işler çıkardığına bizzat şahit oldum ama arkadaşım modeli...

Geri