Arama sonuçlarınız

1. sabri77

Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200

Ynt: Şehir içinde arazi olmadığı için satılık L200 Mete bey hayirli satışlar. Aynı araçtan bende de var; ben de şnorkel takmayı düşünüyorum. Ancak ben Aydının Söke ilçesindeyim şnorkeli istanbuldan kargoyla getirteceğim, nasıl takılacağını bilmiyoruz, çıkışın olduğu yerde su deposu var, siz...

2. sabri77

L200 r/d lock

Ynt: L200 r/d lock bende öyle degil ? yalnız arka tekerlekleri simgeleyen işaretin arasında damla şeklinde turuncu ışık yanıyor?
  3. sabri77

L200 r/d lock

Ynt: L200 r/d lock Teşekkürler. Işık arızası da yokmuş, ışıgı da yanıyor, kilit de çalışıyor- her ne kadar sahile saplayıp çıkararak deneme fırsatım olmadıysa da :)

4. sabri77

L200 r/d lock

Ynt: L200 r/d lock tesekkürler. dediğiniz arka tekerlekler arasındaki turuncu ışık yanmıyor. arızalı olmasından şüpheleniyorum. yanmaması buna işaret midir, tamiri zor ve pahalı mıdır?
  5. sabri77

L200 r/d lock

Ynt: L200 r/d lock evet maalesef.. benim öğrenmek istediğim ekranda belirli bir ışık, işaret beliriyor mu, yoksa aracın yürümesi mi gerekli

6. sabri77

L200 r/d lock

Ynt: L200 r/d lock teşekkür ederim ismail bey. forumdan öğrendiğim kadarıyla bu r/d lock tuşu arka difrensiyalde %100 kilit anlamında ancak araba fiat/koçun 2.el kısmında ve arabanın showroomdan cıkmasına bile izin vermiyorlar...

7. sabri77

L200 r/d lock

Almayı düşündüğüm 2008 model L200ün direksiyonun solunda r/d lock dügmesi bulunuyor; bunun arka difrensiyaldeki kilit anlamına geldigini biliyorum. arac durdugu yerde ekranında iki çekerdeyken , dört çekere geçtiğinde ve agır dört çekerde orta kilide gaçtiğinde yanan sembolik ışıklarla durumunu...
  8. sabri77

dakota 3.7 v6

Dodge Dakota 3.7 v6 hakkında bilgisi olan var mıdır? Yakıt, yedek parça, kullanım, arazi performansı gibi konularda fikri olanlar yardım edebilirlerse sevinirim...
  9. sabri77

Dodge Dakota v6

Dodge Dakota 3.7 v6 hakkında bilgisi olan var mıdır? Yakıt, yedek parça, kullanım, arazi performansı gibi konularda fikri olanlar yardım edebilirlerse sevinirim...

10. sabri77

Türkiye'de Özel Modifiyeli Off Road ve Arama Kurtarma Aracım - Pajero

Ynt: Türkiye'de Özel Modifiyeli Off Road ve Arama Kurtarma Aracım - Pajero vay vay vay nice discoları patrolları hiluxları çeken, kurtaran fırlama satılığa çıksın, olacak iş değil!! hayırlısı...

11. sabri77

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye
  12. sabri77

Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye

Ynt: Discovery 1 V8 Extreme Off Road Modifiye hayırlı olsun kolay gelsin. bende de 98i var sanırım benzin deposunu korumak için koyulan parça yüzünden arka viraj demiri çıkartılmış, ancak düz yolda bana rahatsızlık veriyor o yüzden eniden taktıracağım; siz takoz koyduğunuzu söylemişsiniz; size...

13. sabri77

Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Bunlar da Doğanbey köyünden bir kaç kare (her ne kadar o zamanki arabam ön planda olsa da köyün güzelliği hakkında bir fikir verebilir)
  14. sabri77

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili http://maps.google.com/maps?t=h&hl=tr&ie=UTF8&ll=37.685994,27.164383&spn=0.302668,0.709305&z=11
  15. sabri77

Ynt: Aydın'da Gizli Bir Cennet; Söke - Karine Sahili Kolay ve güzel bir rota: Söke'den Milas yönüne doğru gideceksiniz, bir kaç km. ötede tuhaf bir kavşak sizi karşılayacak :) orada Güllübahçe beldesinin ve aynı zamanda Priene antik kentinin tabelasını göreceksiniz; bu yola girin...

16. sabri77

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad daha cok taze bir gelişme bu :)
  17. sabri77

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad ..
  18. sabri77

Aydın'da OffRoad

Ynt: Aydın'da OffRoad Ben 3-4 senedir bizim yörede off road grubu olmadığı için izmirdeki arkadaşların yaptığı etkinliklere katılmaktayım, ancak sevinerek görüyorum ki aydında da off road meraklıları artmakta.. sökede şimdilik 3-4 araba olduk yavaş yavaş da haftasonu gezilerine başladık, umarım...

19. sabri77

Satılık 1995 LR Discovery 1 V8 ES

Ynt: Satılık 1995 LR Discovery 1 V8 ES haydaa kagan ben de tam disco almış ve sezon yeni başlamışken oldu mu şimdi?... neyse hayırlısı olsun, cok guzel araba, ben almamış olsaydım kaçırmazdım :)
  20. sabri77

Satılık 4x4 GMC

Ynt: Satılık 4x4 GMC hayırlı satışlar, aracınız çok güzel duruyor; bende 98 model v8 discovery var sizin aracınız gibi bir arac almak istiyorum. bu gibi araclarda dikkat edilmesi gereken herhangi sorunlu bir yan oluyor mu (şanzıman, hararet, 4x4 sistemi vb.,vb... gibi), bir de yıllık vergisi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR