Arama sonuçlarınız

1. sabri77

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Cumartesi gelemeyeceğim pazar günü katılasam diyorum?

2. sabri77

Jeep Comanche ?..

Ynt: Jeep Comanche ?.. xj lerin parcalarıyla uyum sağlamaz mı acaba?
  3. sabri77

Jeep Comanche ?..

88 model v6 2300cc. bir comanche almayı düşünüyorum; bu araclar hakkında genel bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

4. sabri77

İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)

Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009) Cumartesi benim için zor ama pazar günü yapılacak etkinliğe ben de katılabilirim.
  5. sabri77

İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009) Bu hafta sonu (da) katılamadım, keyifli bir gezi gecirdiğiniz belli, umarım en yakın zamanda yapılacak yeni geziye katılabilirm.

6. sabri77

Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... snatch

7. sabri77

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar...
  8. sabri77

Ynt: Sinema ve Dizilerdeki Land Roverlar... the queen
  9. sabri77

Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları

Ynt: Range Rover Classic Reklam Afişleri, Dergi Reklamları Nefis.. Teşekkürler Rumelian/Cem Bey. 04.jpg'yi masaüstüne koydum bile :)

10. sabri77

Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı

Ynt: Dilek Yarımadası - Büyük Menderes Deltası Milli Parkı Gecen hafta deltada gezdim :)

11. sabri77

Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster?

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster? Batılacak yerlerde ben de zorlamadım, tek başıma olduğum için.
  12. sabri77

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster? Ben de bugün kendi kendime gezdim; Büyük Menderes Nehri Deltasında. Bakalım resim ekleyebilecek miyim?

13. sabri77

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster? Valla abi çok isterim özellikle Kaz Dağlarını çok merak ediyorum. Fakat malum mevsim geldi tarlalarda çalışma dönemi bundan böyle. O yüzden bu hafta ve bir sonraki hafta ancak müsait olabilirim. Bu hafta program olmayınca...
  14. sabri77

Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster? Umarım haftaya da böyle programsız kalınmaz...
  15. sabri77

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009) Sökedeyim Burhan abi; arabama vize aldım onunla uğraştım bu hafta, allahtan hiç üzmedi beni. Yeni gezi haberleri bekliyorum.

16. sabri77

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) Teşekkür ederim; hoş buldum :) !
  17. sabri77

Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) Valla ben en çok korkutan (bir Egeli olduğumdan olsa gerek) kar mevzuu.
  18. sabri77

Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009) Merhaba; ben Söke'deyim. 1 yıldır 87 model bir range rover classic kullanıyorum. Daha önce hiç offroad gezisine katılmadım, forumdaki yazılanlar ve fotograflar epey heveslendirdi beni. Fakat her ne kadar...

19. sabri77

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? 63- Sabri Ergüder - Range Rover Classic 1987 3.5 Aydın-Söke

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR