Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İzmir Off - Road Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Kamp Etkinliği Duyurusu (2-3 Mayıs 2009)
Cumartesi benim için zor ama pazar günü yapılacak etkinliğe ben de katılabilirim.
Ynt: İzmir Off-Road Grubu; Kemalpaşa, Bayındır Gezisi (19 Nisan 2009)
Bu hafta sonu (da) katılamadım, keyifli bir gezi gecirdiğiniz belli, umarım en yakın zamanda yapılacak yeni geziye katılabilirm.
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster?
Ben de bugün kendi kendime gezdim; Büyük Menderes Nehri Deltasında. Bakalım resim ekleyebilecek miyim?
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-Road Grubu 5 Nisan Pazar Günü Ne Yapmak İster?
Valla abi çok isterim özellikle Kaz Dağlarını çok merak ediyorum. Fakat malum mevsim geldi tarlalarda çalışma dönemi bundan böyle. O yüzden bu hafta ve bir sonraki hafta ancak müsait olabilirim. Bu hafta program olmayınca...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off-Road Gezisi (15 Mart 2009)
Sökedeyim Burhan abi; arabama vize aldım onunla uğraştım bu hafta, allahtan hiç üzmedi beni. Yeni gezi haberleri bekliyorum.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
Valla ben en çok korkutan (bir Egeli olduğumdan olsa gerek) kar mevzuu.
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Kemalpaşa Nif Dağı Off Road Gezisi Duyurusu (15 Mart 2009)
Merhaba; ben Söke'deyim. 1 yıldır 87 model bir range rover classic kullanıyorum. Daha önce hiç offroad gezisine katılmadım, forumdaki yazılanlar ve fotograflar epey heveslendirdi beni. Fakat her ne kadar...