Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne zamandır aklımdaydı, bugün çektim, görüldüğü üzere yekpare fiber, köşelerde birleşim yeri yok, ama herzaman yanılma payı vardır, benim gördüğüm bu. Saygılar.
Güle güle kullanın, keyifli gezileriniz olur inşallah, detay öğrenmek isterseniz herzaman
İki kişinin zpr bindiği bir mptprsiklete biri 100.Tl verir, ri o fiyata 14+1 panelvan alır 3 aile gezer, o fiyata iki kişilik hem de üstü açık araç mı alınır ben olsam minübüs alırdım diyebilirmiyiz...
Öncelikle fbugra 1907 arkadaşımıza karavanı hayırlı olsun. Kamping alanı veya kamping dışı, sonuçta hepimiz karavan kullanıyoruz ve hepsi keyifli.Herkesin keyif aldığı şey,zevki farklı ancak arkadaşımıza şu konuda hak veriyorum, eğer kamp alanı dışı konaklamak isterseniz enerji ihtiyacınızın...
Rica ederim, benim aldığım N126ET modelinde bunlar standart. 3 sistem buzdolabı olduğu için hareket halinde 12 v işe çalışması için araçtan elektrik alıyor, daha doğrusu akü üzerinden alıyor yine araçta aküyü besliyor, tabiki 220 v işe şarj daha iyi oluyor ama gayet yeterli, en azımdan çok zorda...
Murat Erdoğan arkadaşımıza katılıyorum, bu ölçülerde bir karavan alınacaksa fiyat ve donanım olarak şu an Türkiye'de alınabilecek en iyi karavan olduğunu düşünüyorum. Kendi karavanımı alırken de inceleme fırsatım oldu Aydos Karavan'da. Özellikle banyo-tuvaletini çok sevmiştim kendisinden çok...
Marka olarak dometic veya thetford en yaygın ve başarılı olanlar, eğer aşırı sıcaklarda kullanacaksanız havalandırmalara fan ekleyebilirsiniz, orjinal fanları da satılıyor, bunun yanındaiki üç donmuş suyu içine atarsanız o da destek olur ama çok gerek yok. Gaz sarfiyatları da çok düşük.
Üç sistem buzdolabı bence karavanın olmazsa olmazı, benim küçük bir çekme karaavanım var, daha önceki karavanımda kompresörlü dolabım vardı ve ağutma derecesi ve süresi tabiki çok başarılıydı ancak enerji probşemi ortaya çıkıyor, gğneş panelleri, daha büyük aküler vs. 3 sistem dolapta ise ben...
Tabiki kastettiğim her karavan değil, ama yerli karavanların bir çoğunda kullanıcıların hemen olmasada orta ve uzun vadede bunları yaşadığı aşikar, kaç firmanın ürettikleri karavanları su jetleri ile test ederek verdiğini bilmiyoruz, benim araştırmalarım hiçbirisi, ayrıca yazımda izoşasyon...
Ben bu karavan markasının distribütörü de dahil olmak üzere reklam yaptığını görmedim, alanların ve satıcısının 3, 5 videosu dışında hiçbir şey yok, zaten çok bilen de yok. Burada yazanlar ise kastettiğiniz zaten 2 kişiyiz alıp şu an kullanan, firma ile de bir alakamız olmadığına göre reklamlık...
Fiyat konusu göreceli tabi, ama donanıma bakarsanız aslında çok da pahalı olmadığını düşünüyorum. Şöyleki herhangi boş bir karavana thetford dıştan kasetli tuvalet, dometic 3 sistem buzdolabı, truma ortam ısıtıcı, truma gazlı su boileri ve dometic ocak donanımlarını alırsanız montajı ile beraber...
Merhaba, sizi takip ediyorum, 3 ay önce biz de iki arkadaş birer tane aldık, çok memnunuz, ben aygaz tüp kullanmak yerine lpg tankı taktırdım, özellikle kışın eksi derecelerde daha avantajlı, aklınızda olsun. Keyifli kamplar.
Bu arada, Niewiadow karavanında Alko kaplin ve torsiyonlu dingil kullanıyor ancak şasesi kendi üretimi, zaten başarılı bir römork ve şase üreticisi. Bu karavanda kullandığı dingil ise bir tonluk kapasiteye sahip bir dingil.
Evet 3 sistem olduğu için gaz tüketiyor ve çok düşük maliyeti var. Ben çadır kamplarımda kuru buz kullanıyorum. bir box ve kuru buz ile yazın uzun seyahat veya kamplarınızda günlerce el değmeyecek buzunuz olur.
Merhaba, bu karavanı uzun süredir inceliyorum ve benim de düşündüğüm bir karavan. Geçen hafta da bu karavanı ve diğerlerini incelemek için İstanbul a Aydos Kararavan a gittim.
Çadır ile kampçılıktan sonra birkaç yıl önce sıfır caretta karavan aldım, sonrasında ise tekrar çadır a dönerek bir...