Arama sonuçlarınız

1. ferdi1990

Kendi Karavanını Yapanlar; Ferdi

Evet motor bakımı da yaptırtacağım ama sizin yazdığınız parçaları toplayınca bayağı bir pahalıya den geliyor. :) güvendiğim bir ustam var. ona detaylı bir şekilde baktırtacağım. gereken parçalar değişir yada revizyon görür. ama ben triger set, sıvılar, filtreleri değiştireceğim. ayrıca turbo...

2. ferdi1990

Evet, herşey planladığım gibi olmadı. Ben cam açmayı düşünürken, araçta birçok sıkıntı olduğunu gördüm. Sürgülü kapı ve bagaj kapılarının bir takım sıkıntıları çıktı. Ayrıca taban sacında çürük ve kırıkların mevcut olduğunu gördüm. Bu yüzden aracımızı 1 haftalığına sanayiye bıraktık... Aslında...
  3. ferdi1990

Cam Ve Tavan Havalandırma Arıyorum (aci̇l)

Merhabalar, yapım aşamasında olan karavanım için 2 adet pencere 2 adet tavan havalandırma alacağım. Aradığım ürünler pahalı karavan camları ve hekileri değil, normal bildiğimiz servislerde olanlar. Ankara, Aksaray, Konya, Niğde, Nevşehir illerinde bu konuda bana yardımcı olacak tadınıklarınız...

4. ferdi1990

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

cam ve tavan havalandırmaları nereden aldıgınız konusunda bilgilendirir misiniz?
  5. ferdi1990

Merhaba! Aranıza aksaray ilinden katılıyorum ve kendi karavanımı yapmak istiyorum. İlk adım olarak 2010 model 15 m3 Fiat Ducato alarak bu yola adım attım. Bu karavan dönüşümünde siz kıymetli dostların fikir ve önerilerini almayı çok isterim. Saygılarımla... Planlanan ilk adımlar: Araç...

6. ferdi1990

Kendi Karavanını Yapanlar; Erol

Erol bey harika olmuş. Ben de Ankara'da ikamet ediyorum ve kendi karavanımı yapmaya niyetlendim. Peki bu iş size ne kadara mal oldu? Fiyat bilgilendirmesi de yapar mısınız acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR