Arama sonuçlarınız

1. reha

Quansheng Tg-k4atuv El Telsizi

Ynt: Quansheng Tg-k4atuv El Telsizi Selamlar rica ederim.. hayırlı satışlar dilerim.. reha

2. reha

Quansheng Tg-k4atuv El Telsizi

Ynt: Quansheng Tg-k4atuv El Telsizi Selamlar sizden ricam, ilan vermeden önce forum kurallarını okumanız.. Kısacası, bu bölüm "kendi ilanınızı vermeniz" için vardır, başka sitelerin satış ilanı için değil maalesef. iyi günler dilerim, reha
  3. reha

Oradan Buradan, Tanzanya

Ynt: Oradan Buradan, Tanzanya Nejat bey (!) paylaşım için teşekkürler ama Tanzanya "Asya" da mı? ;-)))) tekrar çok teşekkürler..

4. reha

Vw T3 Karavan Satılık

Ynt: Vw T3 Karavan Satılık Bülent bey, formunuzdasınız maşallah.. reha
  5. reha

Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım

Ynt: Discovery Aracım Çalındı Lütfen Yardım Selam çok çok geçmişler olsun. reha

6. reha

Defender 2,5 Düz Dizeller Hakkında

Ynt: Defender 2,5 Düz Dizeller Hakkında Selamlar Derya bey çok güzel özetlemiş.. Zaten bilinen gerçek "Land Rover in en dertsiz" motorudur. Eğer "kağnı" performansı sizi çok rahatsız etmez ise (ki, ben yıllarca kullandım) , mutlulukla binersiniz.. "bence" tabii.. reha

7. reha

Honda Falcon 4x4 Takaslı

Ynt: Honda Falcon 4x4 Takaslı Selamlar maalesef ilanınız (bir başka sitenin satış linkinin verilmesi gibi) , ilan kurallarına uymamaktadır, lütfen gerekli bilgileri (aracın özellikler, , fotografı fiyat vs.) ekler misiniz? reha
  8. reha

Tanışma Ve Paylaşma

Ynt: Tanışma Ve Paylaşma Selamlar aramıza hoşgeldiniz. reha
  9. reha

Ebay

Ynt: Ebay Selamlar bir dikkat edilecek nokta da.. urunu satınalacağınız "satıcının" daha önce kaç satış yaptığı, aldığı olumlu/olumsuz puanlar da size fikir verecektir.. ben de çok uzun süredir eBay kullanılıyorum.. reha

10. reha

Gps Kullanımı

Ynt: Gps Kullanımı Selamlar Garmin yada Magellan bir marka gps işinizi görecektir sanırım. reha

11. reha

Defender Almak İçin Yardım?

Ynt: Defender Almak İçin Yardım? Selamlar, bizim hedefimiz de, herkesin "ağız tadı ile" bilgi paylaştığı, okumaktan "öfke" değil, "mutluluk" duyacağı bir forum ortamı yaratmak. Unutmamak gerek ki, hiçbirimiz profesyonel yönetici değiliz.. Zaman buldukça görev yapıp , sizlere bu ortamı sağlamaya...
  12. reha

Ynt: Defender Almak İçin Yardım? Mustafa bey, 1) öncelikle, Bülent beyin mailinin altındaki küçük yazı, siz işaret edene kadar dikkatimi çekmemiş idi. 2) Benim uyarım, herkese idi... Ve nedeni de "isyasi içerik" için değil, konunun dışına çıkıldığı için idi 3) Siyasi içerik'e sitemizde...

13. reha

Ynt: Defender Almak İçin Yardım? Bulent bey, kusura bakmayın, forumu nasıl yöneteceğimi sizden öğremem gerektiğini düşünmüyorum. Ayrıca, hem bu başlık da, hem de başka konularda size "defalarca" rica etmem, sanırım yanlış anlaşıldı sanırım. Sadece "uygun olduğunu düşündüğüm bir şekilde...
  14. reha

Ynt: Defender Almak İçin Yardım? Bülent bey bir önceki mesajımın her hangi bir önemi olmadığını ve sırf "zamanımı harcamak" için mi yazdığımı düşünüyorsunuz? daha açık seçik ve "saygı sınırlarının dışına çıkmadan" başka ne yazabilirim? iyi günler dilerim, reha
  15. reha

Ynt: Defender Almak İçin Yardım? Arkadaşlar, herkesin fikrine, kendini ifade etmek istemesine "hakikaten" saygım sonsuzdur, öyle de olmalıdır. Ama başlığımız Defender alımı için yardım isteyen bir arkadaşımız.. Hitap şekli rahatsız edici olabilir ama 1) konuyu da uzatmanın.... 2) Geçmiş...

16. reha

Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil.

Ynt: Acı Çekiyorum Çünkü Maddi Durumum İyi Değil. Sayın Turbolinea, daha önceki başlığınızı da, "aynı bu başlıkta" olduğu gibi ben kilitlemiştim. Daha önce de belirttiğim gibi burası "her derde deva" olan bir site değil. Sadece, "doğa ile başbaşa olmak isteyen" veya "hobisi gezmek" olan konusu...
  17. reha

Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Selamlar haklısınız, zaten bu yüzden "inceletmenizi" yazmıştım... reha
  18. reha

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Selamlar araci dikkatle incelemenizi (yada inceletmenizi) öneririm.. zira, 17.000, Dizel bir 130 için çokiyi bir fiyat bence.. reha

19. reha

Ynt: Defender 2,9 Ford Turbo Motor Hakkında Bilgi Selamlar oncelikle gonlunuzdeki araca en ksa zamand aulasmanızı dilerim. Bu arada sizden ricam, lütfen mesajlarınızda "büyük" harf kullanmayız. Zira, forumlarda büyük harf "bağırmak" anlamı taşır ve gereksiz kullanılmaması beklenir. iyi günler...
  20. reha

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Selamlar, Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun ve sevenlerine de sabırlar dilerim.. reha

Geri