Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Pirelli Scorpion STR kullanan var mı?
Hocam ben yazları kumho 215/65/16 ölçülerinde 4 mezsim olanını kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım kışları lassa kullanıyorum.Belkide sürekli kullanmadığımdan iyi olduğunu düşündüm.ancak cevremdende bir şikayet duymadım.
Ynt: Pirelli Scorpion STR kullanan var mı?
http://www.lastikcim.com.tr/Kumho-KH11-21565R16-98H,PR-4774.html şuna bir bakın bu arada fiyat aralığınız ne kadar?
Ynt: Fikirleriniz benim için önemli...
Herkese selamlar teşekkürler inşallah değerini bilen birine gider ama biraz yanlış anlaşılmışız amaç aracımızı satmak deyildi, arkadaşa yardımcı olmaktı.
Ynt: Satılık - 2001 Model Land Rover - Freelander 2.0 TD4
İsmail bey (nikinizden dolayı böyle hitap ediyorum )öncelikle teşekkürler forumdada inceler iseniz bakımlı bir araç piyasadakilerden yüksek olur emin olun aracın maliyeti istediğim fiyatın üstünde sonuçta aldıktan sonra harcıyacak tek...