Arama sonuçlarınız

1. adaeada

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları vx 80 ile recep abi

2. adaeada

Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları

Ynt: Arazi Araçlarımızın Marka Gözetmeksizin Güzel Fotoğrafları buda benim aracım ilk aldığım zaman ve şuanki hali
  3. adaeada

Mitsubıshi Resımlerı

Ynt: Mitsubıshi Resımlerı buda benim pajerom ilk aldığım zaman ve şuanki hali :D

4. adaeada

Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011) arkadaşlar cumartesi inegölden geçicek olanlar var ise kamp alanına kadar beraber hareket edebiliriz duyrulur
  5. adaeada

pajero için port bagaj onerisi

Ynt: pajero için port bagaj onerisi en kolayı aksesuarcılarda taksiler ve münibüsler için satılan tavan çıtaları var onlardan alıyosun ayaklarını kullanıyosun ortasındaki ince malzeme yerine kalın demir koyuyorsun canavar gibi oluyor :)

6. adaeada

Mitsubishi Marka Buluşması

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması aynen bendee ;D

7. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması 5.6 kasım kurban bayramına denk geliyor :(
  8. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması benim bahsettiğim araçta çipliydi lanet gaz yiyordu valla ;D
  9. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması bu tarihler tamamdır üç beş araçta olsa gelirim diyorsan sıkıntı yok ben seve seve varım

10. adaeada

lada design :)

Ynt: lada design :) tebrikler çok ilginç olmuş ;D

11. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması l 200 güçlü alet sen onu 80 cm taze karda bir görsen çok fena gidiyor gerçekten bizim ekiptede vardı ikimiz yol açıyorduk diğer jipler arkadan geliyordu
  12. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması bizim arazide yalnız gitmek biraz riskli bazen tek vinç yetmiyor aracı almaya ;) onun için ekip olarak çıkıyoruz ama ben gelirim dersen misafir ederim başım gözüm üstüne diğer arkadaşlar tamam derse 29. 30 ekimde bana düşen neyse yaparım sıkıntı yok 5 araçta...

13. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması bu pazar müsayit olan arkadaşlar varise buyursun gelsin sıkı bir gezi yapıcam buluşma işi hayal gibi görünüyor
  14. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması tarih ne dersen de üç beş kişi haricinde hiç kimsede istek yok ???
  15. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması >:( >:(

16. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması arkadaşlar konuyu etkinlikler bölümüne aldıralımmı ne dersiniz 29.30 ekim olarak
  17. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması günaydın arkadaşlar
  18. adaeada

xj inegölde yoldan çıkıyo

Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo yağmur yağarsa eyer olmasın sabahlarr ;D ;D

19. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması balık sezonu kapanmadıysa beneklisinin en kırmızısından yakalarız :D ;D kapandıysada yaylada alabalık satan yer var buz gibi suda yetişiyor ordan alırız yada orda yeriz şöyle yani ;)
  20. adaeada

Ynt: Mitsubishi Marka Buluşması taner eline sağlık üç beş arabada olsak yapıcaz bu işi inşallah

Geri