Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 27 Ağustos 2011 Pajerom ile Karadeniz Yaylalarında
her bir karesinde başka bir güzellik var gerçekten keyifle baktıysanız görsellere ne mutlu bizlere ben teşekkür ederim selamlar
en kısa zamanda tekrar gidersiniz inşallah ben doyamıyorum memleketime memleketimden öte başka bir dünya oralar
ekim 13 uçakla gidicem o tarihlere ayarla kendini gezdireyim seni tansu ;) üç dört gün kalıcam bakarsın denk geliriz haberin olsun
Ynt: xj inegölde yoldan çıkıyo
neyin tantanasını yapıyorsun kim kime ne tutarsa tutsun olum birbirlerine alışmış bunlar çanak tutmaya böyle adamlardan fikirmi alıcaksın birde koydukları noktayı kaale almıcaksın salla gitsin bir yalnış yaparsın ikinciye doğruyu bulursun çok araç çıkardık yaptık...
bir pajero kullanıcısı olarak sana bu soruyu yakıştıramadım tansu :D binmediğin ve bilmediğin bir araba olsa tamam diyeceğimde bu pajero 5 değil 25 kişi binsin okadar yolu gider gelir ;) gidersen haberim olsun vaktin olursa güzel bir kaç...
bahsettiğim yerdeki ilk başlangıç bu yollar ertesi gün motorsikletlerle gittik bu gözüken yol diğer yola göre otoban gibiydi
bayburttun çıkışında hemen sağa çaykara diye yol ayrımı var asfalt on numara ama aldanmayın 30 km gittikten sonra zirveye çıkıyosunuz ve aşağı iniş başlıyor düz duvara yol yapmışlar inanılmaz bir uçurum rusya işgalinde rus askerleri bu...
bayburt kalesi ve çoruh nehri bayburta gelipte dönerinden yemeden asla gitmeyin çok nefis gerçekten