Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W Eheheh avcılık bende de yok. Kıyamıyorum mahlukata. :) Wd40'ın artısı eksisi üzerine kafa yormadım hiç o yüzden bir sakıncası var mı yok mu bilemiyorum. Wd40'ı fazla ince, akıcı geliyor bana. Gıda için kullanma ihtimalim yoksa ve bıçağı (namlusunu) illa yağlayacaksam...

2. deserteagle

Bora Safari M-412 W

Ynt: Bora Safari M-412 W Hayırlı olsun, güle güle eskitin. Burun kısmında sırttaki şey "yalman" ya da "yalancı ağız". Bunun taşlama açısına ve aslında kesme amaçlı olmadığına bakarak bunu "yalancı ağız" diye adlandırmak en doğrusu. Bu yalancı ağız, kemik kırarken çok işinize yarayacaktır...
  3. deserteagle

nikon d90 bu fiyat nasıl ?

Ynt: nikon d90 bu fiyat nasıl ? Fotoğraftaki 18-55 yazan satırı baştan görememişim. Bu 18-55 objektif VR olan mı acaba? Gördüğüm kadarıyla olanın fiyatı olmayanın iki katı falan gibi. Her halükarda iki 18-55 de slrgear.com testinde 18-105'e göre netlikte biraz geride gibi görünüyor. Şu...

4. deserteagle

nikon d90 bu fiyat nasıl ?

Ynt: nikon d90 bu fiyat nasıl ? Fabrikasını etkileyen sel baskınından sonra bu rakama inmesi güzel. Ki geçen sene sel baskını öncesinde bile Hayyam'a sorduğumda 1800-1900 gibi bir demişlerdi sanki. Yine de bu fiyat bir tek orada mı var diye bakmak gerek Belki yeni gelen modeller bunu alta...
  5. deserteagle

Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı?

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Bu, listenin en en altına koyduğum bir yöntem. Zaten listedeki herhangi başka bir yöntemi yapma imkanı olana gidip de zeytinyağı ile yağla demem. Ancak herkese git şuradan şunu al, bıçağın fiyatının mislini yağa, muma, kimyasala ver diyecek değilim. Sizin gibi...

6. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? 4-5 yıl önce edindiğim, zeytin ağacından tornalanmış ve zeytin yağıyla yağlanmış bir çanağım var. Kemeraltı'ndaki bunu aldığım mekanda bunun gibi zeytinyağı ile yağlanmış bir çok ürün vardı. Bu çanakta herhangi bir koku ya da başka bir olumsuzluk yok. Mekandaki...

7. deserteagle

Termal İç Giyim Hakkında.

Ynt: Termal İç Giyim Hakkında. Dün Kapalıçarşı yanında işim vardı. Örücüler kapısının yakınındaki dükkanlarda koyu renkli ürünler de gördüm. Koyu renkli yün olduğunu da öğrendim ancak nedir ne değildir diye bakamadım, yağmur vardı. Sizin oralarda da bakın, belki Maltepe'de miydi asker...
  8. deserteagle

Ynt: Termal İç Giyim Hakkında. Tabi cidden öneriyor değilim. Çok b.ktan bir sonuç almanız da olası.
  9. deserteagle

Ynt: Termal İç Giyim Hakkında. Ehehe, eğer istediğiniz rengi bulamazsanız Victorya yün boyasıyla renk derdini halledersiniz. ;D

10. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Bezir yağı ile bitirişini yaptığım bir balta sapının fotoğrafını vereyim. . Bunun sapına selülozik tinerle incelttiğim Türk nevi bezir yağını sürmüştüm. Öncesinde de sapı kalından inceye doğru değişen zımparalarla zımparalamıştım. İş bitince verdiği hissin...

11. deserteagle

Ynt: Termal İç Giyim Hakkında. Yün içliğin faydasına aynen katılıyorum. Uzun süre temposuz bir şekilde dışarda kalacaksanız - sabaha doğru çapraz nöbetine çıkmak gibi - çok faydalı.
  12. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Zeytinyağı ahşap ürünlerin finişinde çok kullanılan, benim daha çok ayrı bir yatırımı gerektirmemesi ve kolay bulunurluğundan dolayı önerdiğim bir çözüm. Aklıma gelen diğer yöntemlerin daha üstün olduğundan bahsetmiştim ancak aşağıdaki(*) örnekteki gibi zavallı...

13. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Bezir yağının sürülebilmesine göre inceltme kıvamının kararını verirsiniz. Hatta belki ilk katın daha kolay nüfuz etmesi için biraz ince başlayabilirsiniz. Tabi karışımı daha çok inceltirseniz daha çok selülozik tinerin uçması için zaman vermeniz gerekebilir. Bu...
  14. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Bunun devamını yazacak bir şeyler derledikçe getiririm.
  15. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Ben böyle akla çok yakın gelen kurallara zaman zaman uymuyorum. Malum, zaman zaman bana bıçaklarla ilgili soru soran oluyor, ben de kndi namıma merak ediyorum ve deniyorum da... Böylece kimi rivayetlerin üstüne gidip doğrulama şansım oluyor. ----------------...

16. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Sıcak sudaki "sıcaklığın" etkisini ele aldım ama eğer konu bulaşık makinesinde yıkanmanın etkisiyse o zaman daha geniş düşünmek gerek... Fazla ince hesaba girmeğe gerek yok. Eğer bulaşık makinesi cam eşyaları çizerek matlaştırıyorsa bıçakların ağzını da...
  17. deserteagle

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Bir deri kayışın hem çok çok çok ince bir kuma denk düşse de bir aşındırıcılığı vardır, hem de ağızdaki kılağıdan (çapak) kurtulmaya, ağızı daha düzgün bir hale getirmeye yarar. Bu deri şu anda fotoğraftakine göre bayaa karardı. Bu kararma da derinin...
  18. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Suyun alabileceği her hangi bir sıcaklık çeliğin suyuna zarar vermez. Ne de olsa su 100 derece Celsius'ta kaynar ve meneviş sıcaklıkları en düşük olan çeliklerde bile 100C sorun çıkarmaktan çok uzaktır. Paslanmaz çelikler ise nispeten daha da dirençlidir. Belki...

19. deserteagle

Ynt: Bıçak Bakımı Nasıl Olmalı? Konuyu şimdi farkettim. Bir şeyler toparlamaya başlıyorum. Ama önceden küçük bir başlangıç yapayım. Kişinin bıçaklar konusundaki bilgisi ne kadar azsa o kadar az sorun çıkarsın ister. Bu düşüncesi de onu kolay körelmeyen bıçaklara yöneltir. Kolay körelmeyen...
  20. deserteagle

Çakı ve Bıçak Seçimi

Aynı şeyleri iki yere iki kopya yazmaktan ne anlıyorsunuz?

Geri