Arama sonuçlarınız

1. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Geçmiş olsun. Çok kıymetli tecrübeleri bizle paylaştınız, sağolun. Koskoca bıçakları survival bıçağı diye görmenin yanlışlığına paralel bu yaşanan. Her an üstünüzde taşıyamadığınız şeyler survival anlamında işe yaramazdır mantığı işlemiş yine. Size bir soru...

2. deserteagle

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı Bir şey değil. :) Çakıyı da gözden çıkarmayın. Aslında şimdi tam sizin oldu. Ne de olsa artık dokunulmaz değil. artık çizilecek, bilmemne olacak demeden samimiyetinizi arttırırsınız. Az bir eforla adam olur o. Bu arada aklıma öneriler gelmeye devam ediyor. Yazıyorum, ne de...
  3. deserteagle

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı Keşke aldığınız gibi yağlasaydınız. Satıcının söylemesi gerekirdi ama atlamış olsa gerek.

4. deserteagle

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı Temizleme sırasında çakının gövdesini sökülebilir bir bantla ya da kat kat streç filmle sararsanız sap süreçten daha az etkilenir.
  5. deserteagle

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı Kararması aslında yüzeyin zaman içinde paslanmayı önleyecek şekilde kaplanmasıdır. Geçenlerde evde çok iş düşünce 1060'tan bir bıçağı kılıfı içinde boynumda asılı taşımıştım. Çıplak olan sapı bir iki hafta hafif yağlı bir şekilde artık üstmde mi elimde mi olduysa ne güzel bir...

6. deserteagle

Opinel çakı

Ynt: Opinel çakı Islak bıraktıysanız normal. Bunu temizleyince yüzey artık pürüzsüz olmayacak bu kabul dahilinde size en hızlı çözümüm bulaşık süngerlerinin sert ve yeşil ya da bordo rengi sırtlarını kullanmanız. Bu sert sünger aslında abrasiftir. Yani ince de olsa bir zımparadır .Bundan sonra...

7. deserteagle

Hayatı İdame Teknikleri

Ynt: Hayatı İdame Teknikleri Bu gazlı çakmakları araç içinde ya da benzeri sıcak ortamda saklarsanız kendinden geçip boşalıyorlar. Maalesef tecrübeyle sabit. Bu tür hayati idame araç gereci bir kenara konduktan sonra uzun süre "o" günün gelmesini bekleyebilmektedir. İçine ömürlü şeyler koymak...
  8. deserteagle

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm Lens Seçimi Bu kadar iddialı bir objektifi aramanız ile Canon 550D/Nikon D3100 alma planınızı kusura bakmayın ama bağdaştıramadım. Yeni başladığınızı düşünüyorum, yanılıyor muyum?
  9. deserteagle

50mm Lens Seçimi

Ynt: 50mm Lens Seçimi Canon 18-55, F/5,6'da en net görüntüyü yakalıyor.(*) Eğer bu yeterince hızlı değilse tripod kullanırsınız. Ben olsam sadece manzara için objektif hızını çok dert etmezdim. *: http://www.slrgear.com/reviews/zproducts/canon18-55f35-56is2/tloader.htm

10. deserteagle

Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim?

Ynt: Paraşüt İpi (paracord 550)'ni Nereden Bulabilirim? Birader, anlat da öğrenelim. Ayrıca lütfedip ifade biçimine de ipe halata verdiğin özeni gösterebilirsen makbule geçer.

11. deserteagle

Çevre Dostu Yaşamın Püf Noktaları (Su Tasarrufu)

Ynt: Çevre Dostu Yaşamın Püf Noktaları (Su Tasarrufu) Arabamı sık sık ve şakır şakır suyla yıkamıyorum. Kirliyseler camlarını, far ve aynalarını bir şişe kadar suyla yıkıyorum. Eğer uzunca süre yağmur yağmadıysa o zaman yıkatıyorum. :)
  12. deserteagle

Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine

Ynt: Fotoğraf Makinesi Seçimi Üzerine Merhaba, bu konuda çok fazla detay geçmiş ama ben asıl bu ilk cümle üzerine yazmak istiyorum. Objektifi değiştirilen makineler (D)SLR tipinde makinelerdir demek yanlış bir genelleme olur. SLR'lere adını veren özellik, hareketli bir ayna yardımıyla...

13. deserteagle

Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit

Ynt: Gerber Bear Grylls Ultimate Survival Fixed-Blade Knife+Basic 8 Pic. Survival Kit 440A 'ya yakın deniyor. Tabi bu ideal hal. Çinlilerin kalite konusundaki titizliğini biliyorsunuz.
  14. deserteagle

Kamp Ocakları

Ynt: Kamp Ocakları Kanunlarlar deyince ekmeklerin poşette satılması kanunu geldi aklıma... Kanunlara saygımız sonsuz. Ama bazen ne vardı ne yoktu hatırlamak bile problem olabiliyor. Bu metal plakadan geçme ocak ile ilgili de şunu önerebilirim. Paslanmazcılardan uygun plaka kalınlıkları ve en...
  15. deserteagle

Kampçılığa Yeni Başlarken

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlarken Adrasan sımar hariç hep bir kaç derece daha serin olur, eser. Olimpos'un denizi de Adrasan gibi güzel olur ama Adrasan'da hava esintili iken olimpos'ta kavrulursun. En iyisi ayakları dereciklerin soğuk suyuna sokacak gölge bir yer bulmak.

16. deserteagle

Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler

Ynt: Kampta Sıkılmamak için Yapılması Gerekenler Valla doğaya çıkmışken babamın oğlunu sırtını çevresine dönüp gözünü ekrana dikmiş biri görsem herhalde basar giderdim. Iyyyyyh. 99'da Gazze sınırında tarafsız bölgeyi geçerken çalan telefon sesini duyunca olduğu gibi irkildim birden. Ben...
  17. deserteagle

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlarken Dün kar yağmış Adrasan'a. 8)
  18. deserteagle

Ynt: Kampçılığa Yeni Başlarken Adrasan'daki malum kamp alanına gidiyorsanız bence aklınızda tutmanız gereken en önemli ayrıntı mevsim. Kış mevsiminde oralarda yağışlardan dolayı sahile yakın yerleri su basabiliyor. Kamp alanı derenin hemen denize kavuştuğu noktada olduğundan su basınca oraya...

19. deserteagle

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Bir ara Tschibo'da kaynar suda ısıtılarak yeniden kullanılır hale getirilen ısıtıcılar vardı. Esasen tuzlu su gibi bir şey içerip içindeki metali bükerek çözeltinin katılaşmasını tetikliyorsunuz, bu esnada da ısı açığa çıkarıyor. Galiba...
  20. deserteagle

Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi

Ynt: Kamplı Etkinlikler için Balta Tercihi Balta saplarına dair bir uyarı: Ahşap saplı baltaları, soba ve kalorifer yanı gibi sıcaklığın yüksek, nemin düşük olduğu yerlerde saklamayın. Ahşap, var olduğu sürece ortamın neminden etkilenir. Dışardayken sıkı sıkıya geçirdiğiniz bir baltanın sapı...

Geri