Arama sonuçlarınız

1. ankirali

Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Bir gün önce doğudan esen rüzgar, bugün batıdan esiyordu. Ama deniz dalgalı değildi. Denizden çıkınca kahvaltımızı yapıp İnceburun, Hamsilos ve Akliman'ı gezdikten sonra, Sinop’a giderek müzeleri de gezdik. Akşam üzeri kampa gelip denize girdik ve...

2. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Hizmet binasına yakın, gölgesi geniş bir ağacın yanına karavanı sabitledik. Kampingten piknik tipi masa aldık. İlk iş olarak kahvaltımızı yaptık. Kampta öğleden sonra denize girdik. Plaj kumlu ve 30 metreye kadar boy oluyor. Katlanır bisikletle bir...
  3. ankirali

Ynt: Sinop, Samsun, Amasya Gezimiz Sabah 7 de uyandım ama çocuklar derin uykudaydı. Biraz bekleyip herkesi kaldırdım ve saat 08.30 da otogaz alıp yola çıktık. Akyurt ve Çankırı civarlarını gece geçmemizden ve yolunda biraz sarsıcı olmasından buraya kadar keyifsiz bir yolculuk yaptık...

4. ankirali

Kısa süreli (5 günlük) bir tatil için aslında sık gittiğim Akçakoca'yı düşünüyordum. Fakat gezi planımızın Sinop olmasının çeşitli nedenleri vardı: Sinop’un Ankara'ya uzaklığı 400 kilometre. Akçakoca mesafesinin üzerine 150 kilometre ilave ile değişik bir bölgenin gezilmesi. Özellikle Martı...
  5. ankirali

Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010)

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010) Teşekkür ederim Mehmet Bey. Sizin de Karavanınızı ilgi ile izliyoruz. Allah güle güle kullanmayı nasip etsin. Bol keyifli geziler dilerim.

6. ankirali

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010) Tanju bey kamp yaptığım yer Martı Kamping. Yazının tamamını okursanız kampingle ilgili bilgi de vermiştim 2010 yılında. Fazla beklentileriniz olmasın diye belirteyim Ereğli karayolunun kenarında (gürültü biraz oluyor) ve duş-wc vasat...

7. ankirali

Ynt: Haftasonu Gezimiz; Akçakoca (19-20 Haziran 2010) Üç yıl sonra yine bir haftasonu gezisi. Yeniden Akçakoca'nın sahilinde huzuru bulduk yeni karavan ile.
  8. ankirali

Karatay Belediyesi Karavan Park

Ynt: Karatay Belediyesi Karavan Park Birkaç resim daha
  9. ankirali

Karatay Belediyesi Karavan Park

Ynt: Karatay Belediyesi Karavan Park 2012 Temmuz ayında, Anamur dönüşü bir gece kalmıştım. Elektrik ve su karavanın hemen yanında. Duş ve wc mevcut. Etrafı çevrili ve güvenlik görevlisi 24 saat var. Üstelik ücret ödemiyorsunuz. (Karatay Belediyesine teşekkür mesajı atmayı unutmayın)

10. ankirali

6. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali Ön Duyurusu (29-30 Haziran 2013)

Boloff sayfasında daha detaylı bilgi verilmiş : http://www.boloff.com/2013/06/11/6-bolu-boloffgezenbilir-doga-sporlari-festivali-ve-bati-karadeniz-off-road-turnuvasi-3-ayak-off-road-oyunlari/

11. ankirali

2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz

Ynt: 2012 Yılının En İyilerini Seçiyoruz Güzel gezilerini bizlerle paylaşıp yine bizlerin oyları ile dereceye giren arkadaşlarımızı kutluyor, o güzel gezilerinin ve paylaşımlarının devamı diliyoruz :)
  12. ankirali

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız Yolunuz açık olsun. Bol keyifli geziler dilerim.

13. ankirali

Benim Karavanım Caka

Ynt: Benim Karavanım Caka Güle güle kullanın. Bol keyifli geziler dilerim.
  14. ankirali

Benim Kamp Taşıtım; VW T3 Camper (aslanahmet)

Ynt: Benim Kamp Taşıtım; Vw T3 Camper (aslanahmet) Hayırlı olsun. Allah kazadan beladan korusun.
  15. ankirali

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Alp bey tadilat başlamış kolay gelsin. Ben karavanı Levent bey (Güngör) den içime sinerek almıştım. Şu an için bir eksiği yok. Polonya yapımı olduğundan ülkemizde pek yok. Karavanın forum sitesini lehçeden Google Translate ile çevirerek bakarsanız...

16. ankirali

Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor

Ynt: Çekme Karavan Aldım Tadilat Başlıyor Hayırlı olsun güle güle kullanın. Bende de N126n modeli var ve çok memnunum. Hafif ve çok kullanışlı bir karavan. İnşallah sizde memnun kalırsınız. Bol keyifli gezilerde kullanmanız dileğiyle.
  17. ankirali

3. Taraklı Karavan Festivali (13 - 16 Haziran 2013)

1. ve 2. festivaller haziran başında yapıldığından öyle bir beklenti içerisindeydim doğrusu. Sınavlar ve bir yakınımın düğünü nedeniyle bu senede katılamayacağım. 4. festivale kısmet diyelim. Festivalin keyifli ve eğlenceli geçmesi dileğiyle.
  18. ankirali

Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda

Ynt: Albatros ( Ayaş... Nallıhan.. Sapanca.. Karadeniz Sahilinden Hopa) Yollarda Abdullah bey hayırlı yolculuklar dilerim. Benimde kendime göre belirlediğim 3 haftalık bir rotam var ama kısmet bakalım. Bol keyifli geziler dilerim.

19. ankirali

Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj

Ynt: Karavan Çeken Arabaya Port Bagaj Karavanda rüzgarı kesmesi bakımından pek etkisinin olduğunu düşünmüyorum ama eşya koymak için tavsiye ederim. Üstelik karavana yük bindirmemiş olursunuz. Taşıma barlarına bisiklet taşıma aparatı da takabilirsiniz. Pino Karavanın hangi modelini aldınız...
  20. ankirali

Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya

Ynt: Kafa Nereye Biz Oraya Demiştik Ya Mehmet bey özellikle değerlendirme kısmında belirttiğiniz gibi karavan veya camper olmasa da aracımızın bize sağladığı imkanlarla da gezi yapılabiliyor. Güzel paylaşımınız için (özellikle konakladığınız yerlerin koordinatları) çok teşekkür ederiz. Ben de...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR