Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ve üstadlar
1987 Model Düz Benzinli Defender 110 aracıma P38 4.6 V8 motoru arıyorum. Elinde olan varsa iletişime geçmek isterim. İnternette var olan çıkma motorlara çok yüksek fiyatlar söylediler. Acelem yok fakat 3.5 veya 3.9 V8 seçeneklerini de düşünebilirim. Performansı...
Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor
Gözünüz aydın. Sonunda bir oh çektiniz içiniz rahat. Maşallah nazar değmesin araç çok güzel oldu. Ben de aracın gizli takipçisiydim. Bakıyordum bir gelişme var mı diye. Harika oldu biz de rahat ettik :)
Nazar boncuksuz olmaz :)
Ynt: Tekrar Merhaba Defenderci Abilerden Yardım Ve Öneri Bekliyorum
Sanırım Kadıköy'deki araçtan bahsediyorsunuz. Ona ben de baktım bir çok kişi de bakmıştır. Evrak işleri var o aracın. Mühendis proje çizecek, araç trafiğe çıkacak, muayene yaptırılacak vesaire. Vakit isteyen bir iş. Ben de daha...
Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )
Vay vay süper olmuş ellerinize sağlık ikinizin de :) Daha detaylı fotoğraflar istiyoruz.
Kapı içi hakkında bir plan varmı bu arada?
Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi!
Teşekkürler üstad. Baktım ona, ilk başta kayış zannetmiştim korkmuştum heheh :) Dağ başında nerede bulacağım diye telaş ettim ama başka bir şey çıktı. Arkadaşlar baktı.
Önemli bir şey değil dediler. Tam olarak hatırlayamıyorum ne olduğunu. Tarık biliyor.
Teşekkür ederim herkese iyi dilekleriniz için sağ olun :) Defender ailesinin içine girdiğim için çok mutlu hissediyorum kendimi. Yolda gördüğüme kornayı çalıyorum binek arabamla olmama rağmen :)
Yarın veya Cuma günü tekleme konusu için baktıracağım araca. Bir...
Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel, bol neşeli, sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Maşallah diri duruyor baya.
Orası öyle fakat şuan yaşadığım durum anormal bir durum. Arabanın normal hali değil yani. Ayrıca tekliyor. Birinci, ikinci viteste dahi bayılma var. İzmir'den İstanbul'a getirirken hiç bir sıkıntı yoktu bu şekilde.
Çok teşekkürler herkese. Serdar bey, bir araya gelince daha da güzel gözüküyorlar öyle değil mi :)
Oğuzhan hoşbulduk. O zaman bir soru sorayım madem. Arabayı en son iki gün önce kullandım teklemeye başladı. Hemen bayılıyor hızlanamıyor çok yavaş. LPG'sinden mi...
Teşekkür ederim.
Bu arada direksiyonu hidroliğe çevirmek istiyorum sevgili dostlar. O yüzden set halinde arıyorum. Varsa bildiğiniz, çok mutlu olurum paylaşmanızdan :)