Arama sonuçlarınız

1. SuperContra

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Harika bir gezi. Muazzam uyumunuza (anne baba, siz eşiniz ve çocuğunuz) hayran kaldığımı belirtmeliyim. Devamını dört gözle bekliyorum :)

2. SuperContra

Defender İçin 4.6 P38 Motor Aranıyor

Merhaba arkadaşlar ve üstadlar 1987 Model Düz Benzinli Defender 110 aracıma P38 4.6 V8 motoru arıyorum. Elinde olan varsa iletişime geçmek isterim. İnternette var olan çıkma motorlara çok yüksek fiyatlar söylediler. Acelem yok fakat 3.5 veya 3.9 V8 seçeneklerini de düşünebilirim. Performansı...
  3. SuperContra

Trac Gölcük Muhabere Defender

Ynt: Trac Gölcük Muhabere Defender Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir proje bizi bekliyor. Merak içindeyiz :)

4. SuperContra

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Gözünüz aydın. Sonunda bir oh çektiniz içiniz rahat. Maşallah nazar değmesin araç çok güzel oldu. Ben de aracın gizli takipçisiydim. Bakıyordum bir gelişme var mı diye. Harika oldu biz de rahat ettik :) Nazar boncuksuz olmaz :)
  5. SuperContra

Defender Göyüs Ve Havalandırma

Ynt: Defender Göyüs Ve Havalandırma Konsol alt parçası ve gösterge paneli fiyatı alabilir miyim?

6. SuperContra

Tekrar Merhaba Defenderci Abilerden Yardım Ve Öneri Bekliyorum

Ynt: Tekrar Merhaba Defenderci Abilerden Yardım Ve Öneri Bekliyorum Sanırım Kadıköy'deki araçtan bahsediyorsunuz. Ona ben de baktım bir çok kişi de bakmıştır. Evrak işleri var o aracın. Mühendis proje çizecek, araç trafiğe çıkacak, muayene yaptırılacak vesaire. Vakit isteyen bir iş. Ben de daha...

7. SuperContra

Deferder Maketi

Ynt: Deferder Maketi Bunlardan istiyorsanız ben Eminönü'nden aldım 10 liraya. Satılıyor yani. Bendeki de bu, aynısı zaten:
  8. SuperContra

Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ?

Ynt: Land Rover'cılar, Bizler Kaç Kişiyiz ? Baybars Kirman (1987 Defender 110 2.5 Benzin/LPG) İstanbul
  9. SuperContra

2.5 defender devirdaim kayis numarasi yolda kaldım acil

Ynt: 2.5 Defender Devirdaim Kayis Numarasi Yolda Kaldım Acil Cok gecmis olsun hocam. Ben de yedek alip koymayi dusunuyorum.

10. SuperContra

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Vay vay süper olmuş ellerinize sağlık ikinizin de :) Daha detaylı fotoğraflar istiyoruz. Kapı içi hakkında bir plan varmı bu arada?

11. SuperContra

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi!
  12. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Teşekkürler üstad. Baktım ona, ilk başta kayış zannetmiştim korkmuştum heheh :) Dağ başında nerede bulacağım diye telaş ettim ama başka bir şey çıktı. Arkadaşlar baktı. Önemli bir şey değil dediler. Tam olarak hatırlayamıyorum ne olduğunu. Tarık biliyor.

13. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Bir kaç fotoğraf ekleyeyim:
  14. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Herkese çok teşekkür ederim :)
  15. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Teşekkür ederim herkese iyi dilekleriniz için sağ olun :) Defender ailesinin içine girdiğim için çok mutlu hissediyorum kendimi. Yolda gördüğüme kornayı çalıyorum binek arabamla olmama rağmen :) Yarın veya Cuma günü tekleme konusu için baktıracağım araca. Bir...

16. SuperContra

Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım

Ynt: Defender 110 Aldık Haydi Başlayalım Hayırlı uğurlu olsun. Güzel, bol neşeli, sağlıklı günlerde kullanmanızı dilerim :) Maşallah diri duruyor baya.
  17. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Orası öyle fakat şuan yaşadığım durum anormal bir durum. Arabanın normal hali değil yani. Ayrıca tekliyor. Birinci, ikinci viteste dahi bayılma var. İzmir'den İstanbul'a getirirken hiç bir sıkıntı yoktu bu şekilde.
  18. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Çok teşekkürler herkese. Serdar bey, bir araya gelince daha da güzel gözüküyorlar öyle değil mi :) Oğuzhan hoşbulduk. O zaman bir soru sorayım madem. Arabayı en son iki gün önce kullandım teklemeye başladı. Hemen bayılıyor hızlanamıyor çok yavaş. LPG'sinden mi...

19. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Teşekkür ederim. Bu arada direksiyonu hidroliğe çevirmek istiyorum sevgili dostlar. O yüzden set halinde arıyorum. Varsa bildiğiniz, çok mutlu olurum paylaşmanızdan :)
  20. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! O başlığı okudum daha önce sıkıntı yok :)

Geri