Arama sonuçlarınız

1. SuperContra

Yeni Bir Defender'cı Geldi!

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Çok teşekkür ederim Ferhan bey, Mustafa bey, Sinan bey. Kazasız belasız inşallah. Umarım siz de en müsait zamanda içinize sinen bir araç bulursunuz Erdal bey. Doğru araç için acele etmemekte fayda var.

2. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Önceki sahiplerinden biri direksiyonu ve vitesi beyaz kaplatmış. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Benim hiç hoşuma gitmiyor bu tarz uygulamalar. O yüzden ben de Kayalar Oto Bayram abi'den yeni tip direksiyon simidi ve vites topuzu aldım. Yeni tip olmasını...
  3. SuperContra

Ynt: Yeni Bir Defender'cı Geldi! Fotoğraflara devam Acemi defender'cı ben :)

4. SuperContra

Herkese merhabalar. Daha önce konu açmıştım araç arıyordum. Sonunda ben de aldım! Geçtiğimiz haftalarda İzmir'e gittim aldım geldim :) Araç 2.5 Benzinli & LPGli Aracı İzmir'de Volkan'dan aldım. Volkan'a da Ozan Tan satmış öncesinde. Burada konu açtığımda Ozan çok ilgilendi sağ olsun. Baya...
  5. SuperContra

Defender Kapılar Ön Gögüs Vs

Ynt: Defender Kapılar Ön Gögüs Vs Kapı döşemeleri, arka kapı, ön cam fiyat alabilir miyiz? Tekrar yazıyorum. Görmediğinizi varsayıyorum. baybarskirman@gmail.com

6. SuperContra

Ankara Gaye Land Rover Şikayet

Ynt: Ankara Gaye Land Rover Şikayet Geçmiş olsun. Çok iyi bir şekilde atlatıp çok doğru bir karar vermişsiniz başka çözüm arayarak. Olacak iş değil o kadar parayı istemek zaten.

7. SuperContra

Defender Kapılar Ön Gögüs Vs

Ynt: Defender Kapılar Ön Gögüs Vs Komple gösterge paneli (hız, devir, yakıtın bulunduğu çerçeve dahil), arka kapı ve eğer sağlamsa kapı içi döşemelerin fiyatlarını alabilir miyim? Teşekkürler. baybarskirman@gmail.com
  8. SuperContra

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: Defender İle İlgili Detaylı Bilgiler İçeren Cd İsteyene Yardımcı Olunur Ben de rica edebilir miyim tüm tipleri. baybarskirman@gmail.com Teşekkürler.
  9. SuperContra

Satılık 4 Adet Defender

Ynt: Satılık 4 Adet Defender Teşekkür ederim. İyi akşamlar.

10. SuperContra

Satılık 4 Adet Defender

Ynt: Satılık 4 Adet Defender Hayırlı satışlar. Nerede bakabiliyoruz araçlara? Bir de burada herkesin ön bilgi sahibi olması için biraz detay bilgi yazabilir misiniz rica etsem. Motor nedir örneğin vs.

11. SuperContra

Defender Yeni Model Göğüs(konsol)

Ynt: Defender Yeni Model Göğüs(konsol) Köşeler daha sivri ve rengi siyah olsa kesinlikle çok çok daha iyi dururmuş. Elinize sağlık.
  12. SuperContra

Tire'de Kaza

Ynt: Tire'de Kaza Mekanları cennet olsun. Çok üzücü..

13. SuperContra

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Ynt: Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :)))))) Üstad araç çok diri gözüküyor nazar değmesin :) Bu arada kaputa havalandırma mı açtınız? Yakın bir çekim fotoğrafını görmek isteriz :)
  14. SuperContra

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Ynt: Düz Dizel Defender Bd30 Dönüşümü Hayırlı uğurlu olsun. Aşamaları sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum. Öğrenmek istediğim bir konuydu. Detaylı bir şekilde burada bizle paylaşırsanız çok memnun olurum :)
  15. SuperContra

Nihayet Sonunda Kararı Verdik ...

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Az kalmış hocam :) Dinlenme, uyuma konusunda ne yaptığını öğrenebilir miyim?

16. SuperContra

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Dikkatli sürmeniz dileğiyle iyi yolculuklar dilerim :)
  17. SuperContra

The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası )

Ynt: The Bilo ( Geç Kalmış Bir Landrover 88 Macerası ) Ozan abi o nasıl bir yolculuk helal olsun. Zevkle okudum. Detaylı fotoğrafları bekliyoruz sabırsızlıkla :)
  18. SuperContra

Ynt: Nihayet Sonunda Kararı Verdik ... Bu koltuklar harika oluyor. İyi düşünmüşsünüz. İstanbul'da olunca koltuk için biz de Maslak sanayi yolunu tutacağız anlaşılan ileride :)

19. SuperContra

Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :)

Ynt: Bir Projenın Daha Sonuna Geldık :) Harika olmuş. Yeni konsol aracı yeni modellerden farksız kılmış. Merak ediyorum konsol tamamen ne kadara mal oldu acaba?
  20. SuperContra

Uzaktan Motor Çalıştırma

Ynt: Uzaktan Motor Çalıştırma Ürünün video tanıtımında "Aracı viteste bıraktıysanız marşa basmaz, çalışmaz" diyor hocam. Fena gibi gözükmüyor kışın eski araçlar için iyi olabilir.

Geri