Arama sonuçlarınız

1. S

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? elinize sağlık güzel olmuş

2. S

Duster Aracımızı Motor Sağlığı Vede Ekonomi İçin Hangi Devirde Kullanmalıyız

Ynt: Duster Aracımızı Motor Sağlığı Vede Ekonomi İçin Hangi Devirde Kullanmalıyız Sayın kaptan kuruma karşı bir takım uygulamalar var onlarla bu sorun çözülebilirmi , birde yanılmıyorsam sayın hassey ve karadeniz otoyolu dediğiniz devirlerde çok düşük tüketimler elde ediyorlar
  3. S

Duster Aracımızı Motor Sağlığı Vede Ekonomi İçin Hangi Devirde Kullanmalıyız

Merhabalar maalesef tüketimlerle ilgili tartışmalar hararetle sürüyor , dikkat çekmek istediğim nokta kullanım farklılıklarımız kimi normal yol şartlarında sürüş için ideal aralık yüksek vites ve 1750 - 2000 devir aralığı derken , kimileri 2000 - 2500 veya daha yüksek değerler olarak ifade...

4. S

Duster 85 DCI Chip Tuning Video

Ynt: Duster 85 Dcı Chip Tuning Video bu işlemin yararı nedir acaba teşekkürler ...
  5. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) ben 4*2 85 beygir aracımla bir depoyla yaklaşık 950 -1000 km arası yapıyorum . burada mazot 4.20 tl merak edenler için bu araç şehiriçi yaklaşık 25 kuruş şehirdışı 19 kuruş civarı yakıyor. Tabi ki sakin kullanımda umarım yardımcı olmuşumdur .

6. S

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? BUDA BENİM NAMI DİĞER KARA ŞİMŞEK

7. S

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? yaklaşık 3 aydır kullanıyorum aracımı 4*2 85 bg , şehiriçi 25 şehirdışı 20 kuruş civarı yakıyor . süspansiyonlar çok iyi , tam ülkemizin aracı diyeceğim ama renault avrupa satışlarında en çok bu aracı satmış sanırım oradakiler daha da donanımlı ama bize gelirsek...
  8. S

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

Ynt: Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra..... balık avı dönüşü 60 km geldim sanırım biraz daha giderdi
  9. S

Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı

Ynt: Duster Navigasyon - Orjinal Servis Monyaj'lı http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-encore-70-inc-navigasyonlu-oto-ses-ve-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otpirencore&categoryId=60001687 bu bizim araçlara uyarmı acaba ne dersiniz ?

10. S

Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli)

Ynt: Duster "rekor Yakıt" Tüketimleri (resimli) depoyu fulledikten sonra 270 km. si şehir dışı 700 km si şehiriçi ( hergün 5km gidiş 5 km dönüş ) 970 km .de yakıt aldım kırmızı ışık yandıktan sonra yaklaşık 45 km. kullandım sanırım 50 km. daha giderdi yani bir depoyla % 70 şehiriçi %30...

11. S

Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları

Ynt: Dacia Duster Aksesuarları ve Montaj Talimatları ümit bey herzaman ki gibi güzel paylaşımlar fakat benim anlamadığım ruslar bu kadar ekipmana nasıl ulaşıyorda biz sadece seyrediyoruz bu araç sanırım aynı zamanlarda satışa sunuldu ama bizim 10 katımız aksesuar var ellerinde?
  12. S

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Ümit bey teşekkürler özellikle kamp ve balıkçılık meraklılarının ufkunu açacak bir paylaşım

13. S

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) eklemeye gerek yok tık dedikten sonra 20 lt.ye kadar alıyor , ama ben tık dediği yerde bırakıyorum oda sanırım 50 lt.ye tekabül ediyor
  14. S

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) bugün depoyu doldurdum geliş gidiş 122 km yol yaptım. % 5 civarı şehiriçi , % 95 şehirdışı inişli çıkışlı bir yolda ortalama 90 km . hızla devir saati 1900 - 2100 arası . dönüşte aynı pompadan tekrar fulledim 15 tl yani 3.5 lt...
  15. S

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) bugün depoyu doldurdum geliş gidiş 122 km yol yaptım. % 5 civarı şehiriçi , % 95 şehirdışı inişli çıkışlı bir yolda ortalama 90 km . hızla devir saati 1900 - 2100 arası . dönüşte aynı pompadan tekrar fulledim 15 tl yani 3.5 lt. aldı ve tık dedi...

16. S

Ynt: Duster "REKOR YAKIT" Tüketimleri (Resimli) Sevgili karadeniz otoyolu bu değerleri yakalayabilmek için nasıl bir sürüş tarzı lazım sorum sayın hasseye de ilk kez dizel kullanıyorum 1.vitesten itibaren hangi devirlerde veya hızlarda vites değiştiriyorsunuz teşekkürler
  17. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Hayırlı olsun güle güle kullanın bende gümüşhane kelkitteyim
  18. S

Duster İkaz Vermesi Hakkında

Ynt: Duster İkaz Vermesi Hakkında ekspertizde bunun aracın devrilme riski olduğunda devreye girip sürücüyü uyardığını söylemişlerdi bir süre sonra ses geçiyor

19. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 184 sozatman dacia duster 4*2 dci 1.5 85 hp ambiance siyah
  20. S

DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI.

Ynt: DACİA DUSTER TERMOMETRE VE NAVİGASYON BAĞLANTISI. http://www.atasehiruydu.com/?tag=dikiz-ayna-navigasyon gitti gidiyorda da var fakat kullanım ömrü ne kadardır o soru işareti ?

Geri