Arama sonuçlarınız

1. ihg70

Bu da Benim Defans Oyuncum LR.

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Yav durun, hemen ah vah etmeyin. ;D Sürüş dinamiklerini bir parça etkiliyordur ama çok da kayda değer değildir diye düşünüyorum. Belki aracın önü veya arkası biraz düşük ya da yüksek durabilir veya tam arkadan veya tam önden baktığında tamponlar/araç yere...

2. ihg70

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Bu konuda Yunus Bager'le de konuştum, o da aynı şeyi söylüyor, 4 yay da farklı. Hatta tipine göre (90, 110 veya 130) ve motor tipine göre bile değişiyor. Bunun dışında yay uzunlukları aynı olsa bile mesala 110 ve 130 arasında yay çapı değişik oluyor...
  3. ihg70

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Özel bir bağlantı şekli yok, normal bağlandığı gibi. Defender'da aracın ağırlığı simetrik olmadığı ve düzensiz dağıldığı için yaylar üzerinde düz durması için farklı uzunlukta yaylar kullanılmıştır. Arabanın dizaynı böyle. Sökülmüş 4 yayı yanyana koyup...

4. ihg70

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

Yarısını Kayalar'dan diğer yarısını da Huma'dan ;D Hiç birinde tamamı yoktu. Düğmlerin bile bir kısmı oradan bir kısmı buradan oldu. Hatırladığım kadarıyla en pahallı parça dashboard'un iç kısmıydı, yani en sağdan, göstergelerin olduğu yara kadar uzanan kısım. Tüm parçaların toplam fiyatı 1200...
  5. ihg70

Ynt: Bu da Benim Defans Oyuncum LR. Defender'dekii 4 yay da birbirinden farklıdır. Her yayı kendisine ait yere takmak gerekir.

6. ihg70

"Defender" bilen elektrikçi arıyorum

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum Ben de vincin elektrik kontrol ünitesi (selenoidlerin olduğu parça) sol çamurluğun içinde üst tarafta, davlumbazın üstünde. Wireless'ın kontrol parçası da buraya takılıyor. Zaten kapalı kutu içinde. Uzun sürede belki pas korozyon falan etkiler ama öyle...

7. ihg70

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum Hayır, Ahmet Ergun abiden (Hüsoff'un yanındaki dükkan) TJM wireless uzaktan kumanda aldım götürdüm Soner'e bağladı bana. Benim zaten araç içinden switch'ler var vinç için. Fakat kablolu uzaktan kumadam kaybolduğu için zorluk çekiyordum. Orijinal...
  8. ihg70

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum Elektrik işleri için ben de Soner'i öneririm. Benim Warn vince çok güzel biçimde kablosuz uzaktan kumanda adapte etti. Öyle kullanışlı oldu ki anlatamam. Geçen hafta vinci kullanırken çok büyük rahatlık yaşadım.. Kablolu uzaktan kumadalardan çok çok...
  9. ihg70

3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011)

Ynt: 3. Düzce Kaynaşlı Yörük Yaylası Kamp ve Off-Road Oyunları Görselleri (16 - 18 Eylül 2011) Vayy, bu fotoğraflarımı ilk defa görüyorum.. Çekenin llerine sağlık.. Süper çekim ;D

10. ihg70

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum Süper! Kürkçü dükkanına geri döndün ;D Niye haber vermiyorsun? Neydi bu 300tdi mı? Aradığın makineyi buldun galiba..

11. ihg70

Bu Defendere ne dersiniz ?

Ynt: Bu Defendere ne dersiniz ? Düz dizelin edeceği (en temizi, en dirisi için) 15 bin'dir. Kaldı ki bunun üzerinde şnorkel dışında aksesuar da yok.
  12. ihg70

Ynt: "Defender" bilen elektrikçi arıyorum Barış, naber abi? Sen gene Defender mi aldın?

13. ihg70

DEFENDER'a Dal Teli Nasıl Yaparım??

Ynt: DEFENDER'a Dal Teli Nasıl Yaparım?? Ben kendi Defender'ime bu şekilde yaptım. Bunun için roll-cage'in uçlarına daha önce 2 çelik halka kaynaklamıştık yapım aşamasında. Halatları buraya bağladık.
  14. ihg70

DEFENDER'a Dal Teli Nasıl Yaparım??

Ynt: DEFENDER'a Dal Teli Nasıl Yaparım?? Malzemeleri tekne bağlantı malzemeleri satan yerlerden temin edebilirsiniz. İhtiyacınız olan şeyler: 1) 2 adet mapalı vida 2) 4 adet klemens 3) 2 adet gerdirme aparatı (bunların çeşitli tipleri var, çift gözlü, bir tarafı kancalı, bir taraf...
  15. ihg70

Defender'a 35" mt117 extreme taktık

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık Benimki 1.41

16. ihg70

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık 33" e kadar birşey değişmenize gerek yok.
  17. ihg70

Ynt: Defender'a 35" mt117 extreme taktık Deniz, eğer bu uygulama geçici değilse arazi şanzımanında 2 tane dişliyi değiştirmenizi öneririm. Birincisi kalkıştaki o zorluktan kurtulursunuz. İkincisi debriyaj balatasının ömrünü uzatırsınız. Debriyaj setini değiştirmek o iki dişliden daha pahallıya...
  18. ihg70

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Merhaba Serkan, Aşağıdaki PDF kataloğu bilgisayarınıza indirin. RBL172 7SSS kodlu NAS roll-cage. Orada bütün parçalar ve bağlantılar gösteriliyor. http://www.landyshop.be/sites/default/files/2008%20catalogue%20-%20defender110.pdf Bu set 5000...

19. ihg70

Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :)

Ynt: Defender 110 Güzelleştirme Operasyonu :) Esatağruflah, gördükçe fırsat buldukça sorularınızı memnuniyetle cevaplamaya çalışırım. Zaten dişli değişimini ustalar yapacağı için onlar hangi dişli olduğunu bilirler. Onların yönlendirmesine göre sorarasınız veya sipariş verirsiniz.
  20. ihg70

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Geri