Arama sonuçlarınız

1. Poseidion

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Hüseyin Bey ; Öncelikle acil şifalar dliyorum ; halam benzer bir ameliyat oldu. (Ancak detaylarda ne kadar benzer bilemiyorum.) Fakat İstanbulta BALTALİMANI KEMİK HAST. Doktorları ile görüşmenizi öneririm. Saygılarımla;

2. Poseidion

VX100 görüş talebi

Ynt: VX100 görüş talebi Kıvanç Bey; Resminizdeki aracı tam çözemedim ? Hangi marka bu :)))
  3. Poseidion

Bir Navaranin Yeniden Dogusu

Ynt: Bir Navaranin Yeniden Dogusu 10 Numara olmuş..... İyi günlerde kullanın......

4. Poseidion

1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor

Ynt: 1966 V8 5.7 wagoneer için modifikasyon projesi başlıyor Şimdiden Kolay Gelsin diyelim !!!!
  5. Poseidion

Tahoe Sport % 90 Tamamlandı

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Tahoe, 5,9. Kukremelerden sonra. 4, 0 vızıltı gibi geldi grafikde asagı doğru bir iniş var))))

6. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Benim durum oldukça enterasan oldu aslında. Aracı aldıktan sonra bir yandan toplanması ile ugrasırken diğer yandan yurt içi ve yurt içi seyahatller tam gaz devam etti, en sona bıraktığım ayna mahruti değişti bf goodr ta lastikler takıldı. , işler biraz...

7. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı İyilik sağlık dıyelım ,,, o zaıman kesin dönüş yaptınız )))))
  8. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Tufan bey merhaba , hatırladım tabiiki , nasılsınız )))
  9. Poseidion

Yeni mtv faciası

Ynt: Yeni mtv faciası Çevre Önemli, Yüksek motor lu araçların çevreye uyumu çerçevesinde bahsi geçen vergiler de mantıklı ,,,, hedef AB ye ve çevreye uyumlu olmak v.s. Peki o zaman araçlar üzerinden alınan Otv x Kdv ve tekrar Otv formülünü de AB ye uyumlu hale getirsinler bakalım :)))))

10. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı En taze bilgiler tufan bey 'de; sanırım sizi camaro'dan vazgeçirecektir. :)))

11. Poseidion

AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi

Ynt: AGOFF Terkos Ormanlı Gezisi Güzel gezi&geçmiş olsun !!!!
  12. Poseidion

Ynt: Tahoe Sport % 90 Tamamlandı Bu aracı daha önce görmüştüm, ancak 95 model için bence fiyat yüksek , ayrıca 95 modellerde ateşleme v.s. sisteminden dolayı Lpg li kullanımda sıkıntılar olduğunu duymuştum. Bence 97 modelin altına pek inmeyim derim......

13. Poseidion

Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!.

Ynt: Gezenbilir İçin Oylarınızı Bekliyoruz!. hadi bakalım hayırlı olsun
  14. Poseidion

ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI .

Ynt: ÇEKME KARAVANIM İLE YAŞADIĞIM KAZA ; TEKER BİLYALARI ÇİN MALI . Metin bey; Ucuz atlattmışsınız verilmiş sadakanız varmış. Maalesef Çin malı artık her yerde ve herşeyin içinde maalesef var.İnsanlar önce fiyata çok sonra kalite ve güvenliğe odaklı olduğundan sanırım bu durum...
  15. Poseidion

5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına)

Ynt: 5. Geleneksel Beykoz Off-Road Oyunları başlıyor. (Yusuf ÖZBEK anısına) Güzel Resimler; Etaplar ,katılan araçlar, hava şartları ve organizasyon güzeldi. Emeklere Tşk ler

16. Poseidion

WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum.

Ynt: WJ' mi almalı yoksa linkteki 5.9'u mu? Tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum. 5,9 başka diyecek bir şey yok :) (Bende sattım maalesef )
  17. Poseidion

93 patrol nihayet başladık

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Kol Gelsin, Bakalım Neler Çıkacak

18. Poseidion

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Savas Bey; Aynalar gelmiş; ancak en biraz üşütmüşm yaz günü , toparlanırsam yarın cargo yaparım
  19. Poseidion

Nihayet Temiz Bir ZJ Buldum

Savaş Bey; Öncelikle hayırlı olsun ... Aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... İstanbuldan parça aksesuar v.s. lazım olursa , her zaman yardımcı olmaya çalışırım .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR