Arama sonuçlarınız

1. seco7

Tüm Araçlar için Şnorkel

Ynt: Tüm Araçlar için Şnorkel Bende bu önemli konuyu takip edeyim...

2. seco7

Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti
  3. seco7

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) Her zamanki gibi çok güzel,elinize sağlık

4. seco7

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Hakan ben şimdilik kuru yerleri tercih ediyorum. :) Sen ne yaptın yeni araç yaptınmı?
  5. seco7

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Helal be Yusuf süper geçtin çamur parkurunu baştan başa. Sen geçerken kamera çekimini Lokman babamı yapıyordu ;D ;D

6. seco7

Ynt: Antalya'nın İlk Özel Off Road Pisti Kesinlikle katılıyorum... :( >:( >:(

7. seco7

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Kaş desem?
  8. seco7

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Merhaba,Antoff'un ilk kurucularından,Antalya Off Road sporuna gönül vermiş,bu sporun gelişmesi için bireysel olarak çaba sarfetmiş birisi olarak Türkiye'nin en büyük,en çok üyeli sitesinde Antalya Off Road grubunun sayfasındaki Off Road konularını hiç içermeyen...
  9. seco7

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution İlk duyduğuda yakışmaz diye düşünmüştüm turuncu rengi ama bitmiş halini görünce fikrim değişti.Gerçekten güzel oldu,güle güle eskisin rengi. Ahmet ustanın yanına uğraması gerekiyor aracın bence.Boş kalmış genel olarak.Tekrar hayırlı olsun..

10. seco7

Önemli Duyuru !!!

Ynt: Önemli Duyuru !!! Tüm konuyu baştan sona kadar okudum.Yorum yapan herkes kendince haklı bence. Birçoğumuz offroad yaparken çocuklarımızıda yanımızda götürüyoruz doğa,offroad sevgisi aşılayalım diye.Bence sırf bu sebepten,yani gelecekte onlara soluk alabilecekleri,görebilecekleri bir orman...

11. seco7

Resimlerin ve Fotoğrafların Dili

Ynt: Resimlerin ve Fotoğrafların Dili çok güzel başlık,komik :D
  12. seco7

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Çok güzel,eğlenceli bir başlıkmış.Evet Cihan bekliyoruz :)

13. seco7

Üye Grupları

Ynt: Üye Grupları Merhaba,bende forumda yazılan ve yorumlanan konuları okumaktan hoşlanıyorum.Gezenbilir sitesi ilk katılımımdan buyana hemen hemen her gün girip okuduğum,incelediğim bir site haline geldi.Birçok konuda bilgi ve deneyimim arttı.Böyle bir forum kurduğunuz için sizleri tebrik...
  14. seco7

1997 jeep wrangler 2.5 lt otomatik

Ynt: 1997 jeep wrangler 2.5 lt otomatik Otomatik aracı arazide kullanırken dikkatli olunması gerekiyor.Yani zorlu şartlarda iseniz düz vites gibi davranmanız gerekiyor(1,2,3 yada L,1,2) zorlu koşullarda D pozisyonunda kullanırsanız şanzımanda büyük problem yaratabilirsiniz.
  15. seco7

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) çok güzel kareler,siyah beyaz olanlar bi başka güzel...

16. seco7

www.tehlikedeyim.net

Ynt: www.tehlikedeyim.net faydalı bir site,takip
  17. seco7

Pajero Evolution

Ynt: Pajero Evolution Bu haliyle bile çok güzel araç olmuş,güle güle kullanın. Bu araca renk bence mat siyah.Daha agresif gösterecektir.
  18. seco7

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit bende bugün montumu teslim aldım,emeğine sağlık.Çok önemli ve zorlu bir organizasyondu teşekkürler...

19. seco7

My FZJ80 or VX80

Ynt: My FZJ80 or VX80 Aracınızı iyi günlerde kullanın titiz çalışmalarınız sonucu çok güzel bir araç ortaya çıkarmışsınız.
  20. seco7

Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz

Ynt: Antalya - Manavgat'ta Off Road Kulübü Kurmak İstiyoruz Oluşumunuz hayırlı olsun,takipteyim :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,914
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
PatBora

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR